Problem s yagi antenou
Moderátor: Don
- ondeer
- Nováček

-
Problem s yagi antenou
Nedavno som zostavil nejaku yagi antenu,no nechce mi fungovat...Bohuzial nemozem nikde zohnat presne schemy na jej vyrobu a hlavne na vyrobu dipolu...Prosim poradte,prip. poslite schemu.Dakujem.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ondeer
- Nováček

-
yagi antena
Proste po pripojeni do wifi karty som nemal ziadnen signal,prevedenie je urobene presne podla navodu od jedneho kamosa.Je robena na freze takze presnost zobov je asi 0,1mm.Lenze dipol na tejto antene sme robili len tak z domyslavostou,mozno bude chyba tam.Nemohol by si zohnat nejake schemy s podrobnymi nakresmi alebo niecim podobnym...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: yagi antena
To nemohl. Ale zkus se poptat na DF CZFree.Net, ty tam mají o WiFi mrtš informací. Ale stejně mi připadá divné, že nemá žádný signál. Některé přenosy se dají chytat i na samotnej konec kabelu...ondeer píše:Proste po pripojeni do wifi karty som nemal ziadnen signal,prevedenie je urobene presne podla navodu od jedneho kamosa.Je robena na freze takze presnost zobov je asi 0,1mm.Lenze dipol na tejto antene sme robili len tak z domyslavostou,mozno bude chyba tam.Nemohol by si zohnat nejake schemy s podrobnymi nakresmi alebo niecim podobnym...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou