Problem s yagi antenou

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ondeer
Nováček
Nováček

Problem s yagi antenou

Příspěvek od ondeer »

Nedavno som zostavil nejaku yagi antenu,no nechce mi fungovat...Bohuzial nemozem nikde zohnat presne schemy na jej vyrobu a hlavne na vyrobu dipolu...Prosim poradte,prip. poslite schemu.Dakujem.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Co znamená "nechce mi fungovat" ? Nespojí se ? Nebo se spojí, ale nekvalitně ? Yaggina je dost citlivá na přesnost provedení - vzdálenosti mezi "zuby"...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
ondeer
Nováček
Nováček

yagi antena

Příspěvek od ondeer »

Proste po pripojeni do wifi karty som nemal ziadnen signal,prevedenie je urobene presne podla navodu od jedneho kamosa.Je robena na freze takze presnost zobov je asi 0,1mm.Lenze dipol na tejto antene sme robili len tak z domyslavostou,mozno bude chyba tam.Nemohol by si zohnat nejake schemy s podrobnymi nakresmi alebo niecim podobnym...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: yagi antena

Příspěvek od TomV »

ondeer píše:Proste po pripojeni do wifi karty som nemal ziadnen signal,prevedenie je urobene presne podla navodu od jedneho kamosa.Je robena na freze takze presnost zobov je asi 0,1mm.Lenze dipol na tejto antene sme robili len tak z domyslavostou,mozno bude chyba tam.Nemohol by si zohnat nejake schemy s podrobnymi nakresmi alebo niecim podobnym...
To nemohl. Ale zkus se poptat na DF CZFree.Net, ty tam mají o WiFi mrtš informací. Ale stejně mi připadá divné, že nemá žádný signál. Některé přenosy se dají chytat i na samotnej konec kabelu... :-) S jinou anténou karta jde ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“