3D Prophet Hercules 8500 LE - 2000Kč s DPH !!!

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

chihuri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chihuri »

2Paja: tak s tim taktem abych to uved na pravou miru jak sem to puvodne myslel... Psal si totiz,ze je vykonejsi Sapphire, a rikal sem si,ze myslis na default takt...(coz by neodpovidalo,pac ma nizky pameti) tak sem ti vypsal takty tech a karet
Nidky sem nerek,ze vykon je pouze frakvence GPU a pameti...
no to je jedno dal to nebudu rozvadet,uz me to pomerne unavuje...
necekal sem,ze tady vymyslis,ze je sapp. vykonejsi uz ve svy podstate :)

Stejne kdo je aspon trochu chytrej tak toho Sapp. (aniz by mel jistotu 128bitu) nekoupi....
Korni
Nováček
Nováček

Re: 3D Prophet Hercules 8500 LE - 2000Kč s DPH !!!

Příspěvek od Korni »

Moje rec v Alfe je dost levnej Hercul a vyrovna se rAdeon 9100 a je dokonce vykonnejsi nez 9200 tak nic :)
chihuri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chihuri »

jak "vyrovna se" ? copak ste se vsichni zblaznili ? Dit to je 9100 !!!!! sakra uz :)
waclaw
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od waclaw »

aliencz píše: Přesně to chci říci. Jednak Sapphire 9100 za 1900Kč s DPH nekoupíš ani náhodou !!!! jak píše kamarád výše ...... tak možná 64biťák a to raděj hodím po psovi ..... I já kdybych teď skládal kompl v téhle výkonostní třídě tak tam dám tohle raději než 9100 od Sapphire .....
No ja nevim, ale pred 2 mesici jsem koupil Sapphire 9100 128bit za 1850 s DPH.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

To by mne zajimalo kde a jestli je tam ještě maji :)
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
waclaw
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od waclaw »

Jája píše:To by mne zajimalo kde a jestli je tam ještě maji :)
Bohuzel, bylo to pred 2 mesici, kdyz byl jeste dolar dole. Ted stoji 2100,- (64bit). ALE...
Prisla mi karta, strcil jsem ji do kompu... absolutne nic, jen cerna obrazovka. Sel jsem ji reklamovat, a po mesici mi poslali 64bit, ze uz 128bit nemaji, s tim jsem se samozrejme nespokojil, tak me nabidli Manli 128bit. Tak ted na ni cekam... sem zvedavej na ten obraz, mel uz jsem jednu Manli a ta byla priserna :(
mokus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mokus »

no to ti ale davaj o dost horsi kartu, to je jako nahrada za herku a bez nejake kompenzace? fuck co je to za firmu s tim bych je poslal do poj. pr.d...
HP Compaq nc8430
chihuri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chihuri »

tak to ja taky....
Korni
Nováček
Nováček

Příspěvek od Korni »

Ale jo je to to same ale kdyz tam das BIOS od 9100 tak to pak bude 9100 a je o dost levnejsi v Alfe stoji 2200 a prophet stji 1800 tak nic
waclaw
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od waclaw »

mokus píše:no to ti ale davaj o dost horsi kartu, to je jako nahrada za herku a bez nejake kompenzace? fuck co je to za firmu s tim bych je poslal do poj. pr.d...
proc myslis o dost horsi kartu? jako kvalitou? to mozna jo, ale parametry ma stejny, ne?
Korni
Nováček
Nováček

Příspěvek od Korni »

No jo ale Radeon 9100se lepe takti nez 9200 tak je lepsi rika to aji muj kamos!!!
chihuri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chihuri »

2waclaw: No az je budes muset podtaktovat aby ti vubec nejak slusne behala,tak uvidis :)) jinak parametry stejny ma (teda jak kdy)
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

waclaw píše:..........
No ja nevim, ale pred 2 mesici jsem koupil Sapphire 9100 128bit za 1850 s DPH.
No ..... to je Ti ale teď jaksi platné jako hrábě do kapsy nemyslíš ....??? Teď je cool nabídka ten Hercul ....
MBeda
Nováček
Nováček

Příspěvek od MBeda »

V Ostrave v Alfe maji krom tech, Fdx 8500le 64Mb taki verze s 128Mb a to za cenu 1900 a 2150 Kc
Lachtan @1612MHz na Asus P2B
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Hercules 8500 LE

Příspěvek od karf »

ICE píše:
king137 píše:Já měl od herculesa zrovna Radeona 8500 LE. To jsem si pěkně nabil. Měl vadný paměti. Kvůli němu jsem měnil zdroj a základní desku. A toho času, co jsem tomu věnoval. Pak jsem se dočetl, že podobnej problém zrovna s touhle kartou mělo hodně, hodně lidí..... (pruhy přes celou obrazovku....). Naštěstí se mi ho podařilo vyreklamovat.
Znama vadna serie. bylo to jednou a docela hodne karet... moje jede OK a maji i dalsi a je v poho... U sapphiru zase postvali velkou davku 9700 - rozmazany obraz...
Hercules je super!! viď ICE :-D
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Jasan Hercul Rulezzz :-D
Korni
Nováček
Nováček

Příspěvek od Korni »

No to si delas srandu ze ten Hercul jde koupit i 128 MB tak kdyz tak tak mi posli cennik na e-mail diky a cus
Radim Štěpanec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radim Štěpanec »

Korni píše:No to si delas srandu ze ten Hercul jde koupit i 128 MB tak kdyz tak tak mi posli cennik na e-mail diky a cus
Ano, da se koupit, ale je to jen vyprodej, preci jen je to uz starsi karta
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
démon_radim
Nováček
Nováček

Příspěvek od démon_radim »

Přesně tak MANLI je pěknej shit!!!!!! Měl sem MANLI RADEONA 8500 128MB DDR. Všechno jelo v pohodě dokud sem nenainstaloval ovladače. Po jejich instalaci sem měl pořád zelenej obraz.... Tak jsem zkoušel flashovat bios a zjistil sem že karta valí jen 250/200 :-(... Teď mám SAPPHIRE 9500PRO 128MB a ten šlape jak hodinky... Firma SAPPHIRE sice není žádná špička, ale myslím že maj dobrej poměr CENA/VÝKON....
Takže od teď už montuju jenom SAPPHIRE a od MANLI už nekoupím ani disketu.... :-)
fabricio
Nováček
Nováček

Příspěvek od fabricio »

Díval jsem se do ceníku ProCa a nenašel jsem ji tam. Stějně si myslím, že je lepší koupit ji v obchodě.Máte záruku a kdyby to byla 64bit, tak ji můžete (u lepších prodejců) vrátit.Kdyžto z druhé ruky ne. Ale to je jedno. Dnes jdou dolů třeba 9500 bez pro, ty už jsou ořezaný :) (128bit) a bez DPH, nebo z 2ruky za 3000,-
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“