Já 3rd person, zvyk ze SplintraSentenced píše:Ja klasicky first person, ten 3rd person mi proste nejak k Thiefovi nesedí
Thief 3 - Deadly Shadows
Moderátor: Baneshee
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Je dobre, že je tam možnost volby, je videt ze si kazdej prijde na svojeRoxyman píše:Já 3rd person, zvyk ze SplintraSentenced píše:Ja klasicky first person, ten 3rd person mi proste nejak k Thiefovi nesedí
Btw. je zajimavy ze Thief me moc baví už léta, ale splintera beru za nudnej shit (no flame - pro ostatní vyborny, nikomu to neberu....).
Jinak ty krysy jsou v thiefovi nechutný, kdyz jde človek v noci a šlapne na ní, tak je to hnus
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já taky klasicky first person. Jsem na to tak zvyklej. Zvuk bych asi líp vychutnal s 5.1 reprákama, ale co...Sentenced píše:Taky jsem k tomu včera v noci na chvili sednul a je to fakt dobrý. Hlavne zvuk me fakt dostává. Výbornej!
Z jakyho pohledu to hrajete ?? Ja klasicky first person, ten 3rd person mi proste nejak k Thiefovi nesedí
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to mi povídej a docela ještě větší hnus jsou ty obrovský brouci.... (větší než krysaSentenced píše: Jinak ty krysy jsou v thiefovi nechutný, kdyz jde človek v noci a šlapne na ní, tak je to hnus
Momentálně jsem v nějakým kostele u ňákýho řádu "kladivářů" nebo co a atmoška je tam hustá jako sviň!
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lucifer
- Začátečník

Souhlas, vyjimecne povedena hra, a to jsem mel obavy po "slavnem" Deus Ex - invisible war ze to bude dalsi desna zprasenina... Ma to uzasnou atmosferu, hra super, jen skoda tech lowres textur a hroznych chyb v defaultnim nastaveni .ini souboru.
http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=83801
- tady mate par dobrych rad na upravy, hlavne doporucuji zrusit "motion blur" a pak taky nastavit nulovy "lag" mysi. Hlavne na slabsich sestavach je to pak hratelnejsi-slabsi = hlavne starsi grafiky - na R8500 mi to jede v 800x600 tak tak na 20FPS
(pri AMD 2500+ @ 3200+ )
////edited////
... samozrejme ze hraji jedine jako first person, third person tomu absolutne nesedi, chybi jakesi "zosobneni" s Garretem. Je ale skvele ze ve first person mate porad sve "telo", vidite ruce-nohy atd., to je u "first person" celkem vyjimka...
http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=83801
- tady mate par dobrych rad na upravy, hlavne doporucuji zrusit "motion blur" a pak taky nastavit nulovy "lag" mysi. Hlavne na slabsich sestavach je to pak hratelnejsi-slabsi = hlavne starsi grafiky - na R8500 mi to jede v 800x600 tak tak na 20FPS
////edited////
... samozrejme ze hraji jedine jako first person, third person tomu absolutne nesedi, chybi jakesi "zosobneni" s Garretem. Je ale skvele ze ve first person mate porad sve "telo", vidite ruce-nohy atd., to je u "first person" celkem vyjimka...
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
diky... to znamena ze to nemusim ani instalovat...Lucifer píše:- tady mate par dobrych rad na upravy, hlavne doporucuji zrusit "motion blur" a pak taky nastavit nulovy "lag" mysi. Hlavne na slabsich sestavach je to pak hratelnejsi-slabsi = hlavne starsi grafiky - na R8500 mi to jede v 800x600 tak tak na 20FPS(pri AMD 2500+ @ 3200+ )
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na mý sestavě to běží v 800x600x32, ale s plnýma detailama (!) průměrně na cca 20 FPS. U Thiefa nevadí, že to nejede na 120FPS...ICE píše:diky... to znamena ze to nemusim ani instalovat...Lucifer píše:- tady mate par dobrych rad na upravy, hlavne doporucuji zrusit "motion blur" a pak taky nastavit nulovy "lag" mysi. Hlavne na slabsich sestavach je to pak hratelnejsi-slabsi = hlavne starsi grafiky - na R8500 mi to jede v 800x600 tak tak na 20FPS(pri AMD 2500+ @ 3200+ )
2 Lucifer : Dohráls to ? Jak se ti líbila Shalenbridge Craddle ?

- Lucifer
- Začátečník

TomV - nedohral, neni zatim cas, jsem tak odhadem nekde v prvni tretine ? (jsem v nejakem dome namorniku, po tom co jsem prosel tou lodi s prvnimi nemrtvaky) .
Je to ale uzasna hra, a i kdyz se mi to vlece na tech 15-20FPS tak to zase tolik nevadi, hlavne ze dynamicke stiny-svetla atd. totalne genialne dotvari atmosferu
Situace kdy jses primacklej ke zdi a spoza rohu vidis stin bliziciho se strazce, z druhe strany dalsi... proste "cool"! 
Je to ale uzasna hra, a i kdyz se mi to vlece na tech 15-20FPS tak to zase tolik nevadi, hlavne ze dynamicke stiny-svetla atd. totalne genialne dotvari atmosferu
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty jooo, ty už jsi to dohrál??? Tak to seš dobrej, já se plácám někde těsně po misi kdy sem měl sabotovat hodiny ve věži....Myslel jsem, že už to město rozlehlejší nebude, ale mýlil jsem se....vždycky tam strašně bloudím....a teď zase přibyli nový lokace...no to je děs....a ještě k tomu přibyli kromě kladivářů a klasickejch strážnejch taky nějaký fantómové nebo co.....jsou pěkně strašidelný....strašně mě na tý hře nebaví jak se ty stráže respawnujou...a taky věčný hledání místa, kde je zase další mise...TomV píše:Dohráls to ? Jak se ti líbila Shalenbridge Craddle ?Já se málem posral...
Ale jinak je to hustohra....
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem to nedohrál, ale už jsem skoro na konci. Jinak, já se v tom městě docela dobře vyznám...Roxyman píše:Ty jooo, ty už jsi to dohrál??? Tak to seš dobrej, já se plácám někde těsně po misi kdy sem měl sabotovat hodiny ve věži....Myslel jsem, že už to město rozlehlejší nebude, ale mýlil jsem se....vždycky tam strašně bloudím....a teď zase přibyli nový lokace...no to je děs....a ještě k tomu přibyli kromě kladivářů a klasickejch strážnejch taky nějaký fantómové nebo co.....jsou pěkně strašidelný....strašně mě na tý hře nebaví jak se ty stráže respawnujou...a taky věčný hledání místa, kde je zase další mise...TomV píše:Dohráls to ? Jak se ti líbila Shalenbridge Craddle ?Já se málem posral...
Ale jinak je to hustohra....
Loď s nemrtvýma je brnkačka. Tip : Nemrtví neradi světlo - dokáže je zklikvidovat obyčejná flashbomba...
Jinak, Kladiváři nejsou problém, když jsi s nima spojenec (docela doporučuju). Jenom s Paganama se mi jaksi nepovedlo usmířit...

- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No kdo koho zabil opravdu netuším, chtělo by to češtinu, těch dialogů je tam moc a v anglině nejsem moc silnej...TomV píše:Btw, už víš, kdo zabil Caducu ?Ikdyž vlastně ještě ne, když po tobě zatím jdou Assasini. Máš pravdu, ty jsou hodně hustý. Ještě že je můžeš slyšet (domlouvají se telepaticky). Ale Assasini ještě nejsou tak hrozný. Po téhle misi se budeš muset vloupat do Keeper Library v Stonemarket Plaza a odtamtud tajným tunelem do Keeper Compound. Tam zjistíš něco, co tě nažene do mise Shalenbridge Craddle A NA TU SE PÁNOVÉ TĚŠTE !!! TO JE SÍLA ! Až to uděláte, zjistíte, kdo zabil Caducu a to samotné zjištění na náladě rozhodně nepřidá...
Loď s nemrtvýma je brnkačka. Tip : Nemrtví neradi světlo - dokáže je zklikvidovat obyčejná flashbomba...
Jinak, Kladiváři nejsou problém, když jsi s nima spojenec (docela doporučuju). Jenom s Paganama se mi jaksi nepovedlo usmířit...
To s těma flashbombama je dobrý----určitě to vyzkouším
Jak se dá spojit s někým??? Např s kladiváři??? Vůbec netuším že to vůbec jde...poraď TomeV...Dík
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, ta angličtina ti asi opravdu chybí. Škoda, nemůžeš tolik vychutnat samotnej hororovej příběh...Roxyman píše:No kdo koho zabil opravdu netuším, chtělo by to češtinu, těch dialogů je tam moc a v anglině nejsem moc silnej...
To s těma flashbombama je dobrý----určitě to vyzkouším![]()
Jak se dá spojit s někým??? Např s kladiváři??? Vůbec netuším že to vůbec jde...poraď TomeV...Dík
Hammeriti a Pagani zjistili, žes to byl ty (Garret), kdo ukradl Chalice a Paw (kalich a pracka). Trestem za to je podle nich smrt. Ale jelikož jsi příliš cenný, nabízí ti možnost usmíření - za protislužbu. Vadí jim (Hammeritům) nemrtví a Rust Mites (ti zlatí brouci). Tak požehnali tvýmu luku (háleluja
Co se týče příběhu, kterej ti zjevně unikl - po návratu z Clocktower je animačka, ve který najdou tu Interpreter Cadducu (ta babka, co četla proroctví z té knížky) mrtvou u sebe v pracovně (odstraněná kůže, apod.
Chytáš se ?

- Lucifer
- Začátečník

BTW - pri ziskani te pracky jsem si blbec predem neprecetl log = vodni, mechovy sip + krev, a zabil tu potvoru co tam hlidkuje - mimo ty symboly. Aaaa - co ted ?! Vratil jsem se pro omraceneho pagana, polozil ho tama lukem popravil - fungovalo to
Zatim muj prvni zabity clobrd ve hre, lidi jen mydlim obuskem...
Trochu mi vadi ze nejsou restrikce jak v predchozich dilech kdy s nesmel treba nikoho zabit ( par misi jsem opakoval treba jen pro to ze mi omraceny strazce spadl do vody a utopil se) , tady muzes radit jak slepice v kurniku.... a nic ?
Na cestine se pracuje, je tam tusim kolem 1,5MB textu, to neni zrovna malo - ja si to s mojimi ne-znalostmi tak nejak vylustim abych to pochopil, ale hodne me to brzdi = urcite si to pak zahraju jeste jednou pocestene. Otazka jak si poradi s prekladem, v Thiefovi neni zrovna spisovna anglictina "made by Oxford". (preklad dvojky od Mrazika byla zrudnost stylem "prozenu to PC Translatorem a vymalovano - kolikrat vety ktere vubec nedavaly smysl.. )
Trochu mi vadi ze nejsou restrikce jak v predchozich dilech kdy s nesmel treba nikoho zabit ( par misi jsem opakoval treba jen pro to ze mi omraceny strazce spadl do vody a utopil se) , tady muzes radit jak slepice v kurniku.... a nic ?
Na cestine se pracuje, je tam tusim kolem 1,5MB textu, to neni zrovna malo - ja si to s mojimi ne-znalostmi tak nejak vylustim abych to pochopil, ale hodne me to brzdi = urcite si to pak zahraju jeste jednou pocestene. Otazka jak si poradi s prekladem, v Thiefovi neni zrovna spisovna anglictina "made by Oxford". (preklad dvojky od Mrazika byla zrudnost stylem "prozenu to PC Translatorem a vymalovano - kolikrat vety ktere vubec nedavaly smysl.. )
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jasan že chytám....dokonce jsem už v tom svém bytě byl...byli tam 2 fantómové a poté co jsem je vyřídil..našel jsem další instrukce co dál...Takže bych to i docela chápal...to s těma nemrtvýma a broukama, Ti dík za tip...to sem fakt nevěděl...
Zelená značka, říkáš....hmm...jedna je, pokud si vzpomínám u té šamanky v tom polopřístavu...zelená rybička v zeleném kolečku...na rohu jedné ulice....
Už aby byla čeština, to si pak dám ještě jednou a pořádně si to vychutnám!!!
Díky za rady...ThiefeV!

Zelená značka, říkáš....hmm...jedna je, pokud si vzpomínám u té šamanky v tom polopřístavu...zelená rybička v zeleném kolečku...na rohu jedné ulice....
Už aby byla čeština, to si pak dám ještě jednou a pořádně si to vychutnám!!!
Díky za rady...ThiefeV!
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to dohrál...
Ten finální úkol nebyl zas tak těžkej, a i ten konec jsem si představoval tak trochu jinak, ale jinak to byla bomba... 
Nejhustší úkol je jednoznače Shalenbridge Cradle...
Doporučuju se před ním vybavit dvojitou vrstvou plínek... 
Nejhustší úkol je jednoznače Shalenbridge Cradle...

- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V novém čísle časopisu Gamestar vyšla čeština k této hře od Mrazíka...Má to 800 kilo...
Včera jsem to nainstaloval a něco počeštěný je a něco ještě není...neměl jsem čas to testovat...ale prý je to z 85% hotová čeština...
Takže asi tak...
Včera jsem to nainstaloval a něco počeštěný je a něco ještě není...neměl jsem čas to testovat...ale prý je to z 85% hotová čeština...
Takže asi tak...
- Lucifer
- Začátečník

Jestli je to od Mrazika tak potes koste - nejvetsi prznic her.
Co vim tak Thiefa preklada nejaky team z www.gamecenter.cz (chci verit ze s nima Mrazik nema nic spolecneho
) .
Mrazik zhonil uz cestinu pro Thiefa2 - preklad na urovni jemne upraveneho vystupu (spis vubec neupraveneho) z PC translatoru, vety nedavajici zadny smysl, kolikrat to bylo i pri me hooodne mizerne znalosti anglictiny MNOHEM srozumitelnejsi v originale
Jinak uz bloudim muzeem, konec se blizi, uz ted me to stve, zahraji pak znova na vyssi obtiznost. Total je ten ustav s "pacienty" a cestovanim casem, neskutecna atmosfera - ale i chodici mluvici sochy maj neco do sebe
/////////////////////////
edit
////////////////////////
takze datum cestiny je uz zda se jasne -
Cody 1.7.2004 12:42:21
nas cil je dokoncit cestinu k datu uvedeni hry na nas trh. to je podle poslednich informaci stanoveno na 5.8.
v kazdem pripade je prace na ceskych fontech narocnejsi, nez jsme predpokladali, a to nas zdrzelo
kazdopadne v den vydani hry bude na nasich strankach bud cestina, nebo informace o stavu lokalizace
Mrazik zhonil uz cestinu pro Thiefa2 - preklad na urovni jemne upraveneho vystupu (spis vubec neupraveneho) z PC translatoru, vety nedavajici zadny smysl, kolikrat to bylo i pri me hooodne mizerne znalosti anglictiny MNOHEM srozumitelnejsi v originale
Jinak uz bloudim muzeem, konec se blizi, uz ted me to stve, zahraji pak znova na vyssi obtiznost. Total je ten ustav s "pacienty" a cestovanim casem, neskutecna atmosfera - ale i chodici mluvici sochy maj neco do sebe
/////////////////////////
edit
////////////////////////
takze datum cestiny je uz zda se jasne -
Cody 1.7.2004 12:42:21
nas cil je dokoncit cestinu k datu uvedeni hry na nas trh. to je podle poslednich informaci stanoveno na 5.8.
v kazdem pripade je prace na ceskych fontech narocnejsi, nez jsme predpokladali, a to nas zdrzelo
kazdopadne v den vydani hry bude na nasich strankach bud cestina, nebo informace o stavu lokalizace
- Geo22
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jen ho nech dyk je jeste mlady a zmatenyTomV píše:Jakej multitasking, co to meleš ??? Snad antialiasing, ne ?Roxyman píše:Tak jsem to prohnal frapsem a v chodbách hradu mi to hází 40-60 FPS a třeba na nádvoří něco kolem 30-50 FPS v rozl 1280*....Multi tasking na 1x.
Kdyz ho dam na vic nez 2x, tak je pravda, že to jde trochu trhaně.
Na 1024*768 Multi tasking 2x - 40-50 FPS.
Ale rozdíl v grafice není moc vidět...Multitasking je úplně něco jinýho...
P4 prescot, GF6600, CRT 19 iiyama
- Geo22
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Coze? no to je vrchol vcera sem to nainstaloval a jentak se skusil probehnout. Ze jako napred na cumendu a pak si dam hardcore jako minule, a predminule. no ale tohle je divny ne? jak se teda lisi skilled Thief a nouma vrah z ulice ? zabijet umi kazdej ,to je pak asi hrozne lehky ne?Lucifer píše: Trochu mi vadi ze nejsou restrikce jak v predchozich dilech kdy s nesmel treba nikoho zabit ( par misi jsem opakoval treba jen pro to ze mi omraceny strazce spadl do vody a utopil se) , tady muzes radit jak slepice v kurniku.... a nic ?![]()
no a pak mi tam chyby ta naprazena ruka s obuchem, tedko tak nak necim mavne skorem si nejde vsimnou cim a je to pryc.
jo a mimochodem podarilo se vam nekomu v libovolne mape 1 nebo 2 dilu vyzbirat 100% lootu?
P4 prescot, GF6600, CRT 19 iiyama