Padání opery 7.51

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Padání opery 7.51

Příspěvek od mhl »

Asi tak 10x denně mně zničeho nic spadne opera, mam verzi 7.51.Dělá to od začátku,, sice to IE6 nedělá, ale ta opera je prostě boží :) .Zkusil sem znovu přez ghosta nahodit wokna a naistalovat operu znovu, ale je to furt stejný :(

Mam windows xp sp1 cz+všechny updaty,AVGuard a Zone Alarm...komp sem projel spybotem a antivimrem i když nemyslim že by to bylo tim
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

ja mam tuto operu a ide mi uplne skvelo(btw: opera :inlove: )
a skusal si ho....napr memtestom prebehnut, ze ci je stable ten komp?Alebo odinstaluj IE pre istotu, inac by to malo ist, to je dost blbe.... :? Vsetko ostatne ti ide na tom kompe v pohode?
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ja mam s operou podobnu skusenost ...... preto som ju aj prestal pouzivat ...... ( aj predosle verzie.... )
Teraz mam ako sekundarni prehliadac mozilla .... a ta spadne len cca. 1 - 3x denne :roll: ....... :( ....... takze je to o nieco lepsie ......
Pritom IE6 ...... mi spadol mozno 2x za posledne 4 mesiace......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

random píše:Ja mam s operou podobnu skusenost ...... preto som ju aj prestal pouzivat ...... ( aj predosle verzie.... )
Teraz mam ako sekundarni prehliadac mozilla .... a ta spadne len cca. 1 - 3x denne :roll: ....... :( ....... takze je to o nieco lepsie ......
Pritom IE6 ...... mi spadol mozno 2x za posledne 4 mesiace......
:roll: co vy s tymi kompami mate?ja si ani nepametam kedy mi samotny windows padol, alebo nejaka aplikacia....vsetko v poho, na tej opere som aspon 5 hodin denne a ide stale v poho,ziadne padanie :)
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Taky mi občas Opera spadne, ale není to tak častý (1x až 2x za den, někdy vůbec) tak to neřeším.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

JJ píše: Vsetko ostatne ti ide na tom kompe v pohode?
jo jinak uplně vše v poho...komp nechvam zapnutej furt a jedinej problem je ta opera...snad to nak vyřešim protože jinak je daleko lepši než IE
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

JJ píše: :roll: co vy s tymi kompami mate?ja si ani nepametam kedy mi samotny windows padol, alebo nejaka aplikacia....vsetko v poho, na tej opere som aspon 5 hodin denne a ide stale v poho,ziadne padanie :)
Mne tiez pada jedine Opera :( ........... windows mi za posledni rok nespadol ani raz ....... ( ak nepocitam vypadky prudu.... )....
Problem s operou mam ako doma..... ( zostava popis... ) .... tak aj na dvoch PC v robote....... takze zalezitost PC to urcite nebude ...........
napr. IE6 ... mi doma este nespadol ....., ale opera poriadne nevidrzi ist ani hodinu........ tak som zatial presiel na mozillu..... ( ta pada priemerne po 2-2.5 hodine... )
Zo ziadnou inou aplikaciou problem nieje ..... ( ak nepocitam uctovnoctvo pre win16.... ) ....... prime aj memtest... OK .... hry tiez...... ( osobne neznesie ani najmensiu nestabilitu .... takze to mam naozaj dobre otestovane..... v praci 48 hodin prime + 3D mark + praca zo sietou na pozadi - z druhohe PC ako "klient... ".... )
Takze problem bude urcite v samotnej opere.......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Já mám taky Operu a nepadá vůbec.

To Random: To si děláš srandu, že už nepoužíváš Operu, protože padala každou hodinu a máš teď Mozillu, která padá v průměru každý 2 hodiny? :mrgreen:
Bathory
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Bathory píše:Já mám taky Operu a nepadá vůbec.

To Random: To si děláš srandu, že už nepoužíváš Operu, protože padala každou hodinu a máš teď Mozillu, která padá v průměru každý 2 hodiny? :mrgreen:
Srandu si nerobim..... :( ........, ale najspokojnejsi som urcite s IE6....... ten funguje uplne bez problemu ....
Opera bola na surfovanie prakticky nepouzitelna ........., pretoze ked clovek nieco hladal ...... vacsinou spadla vzdi v najnevhodnejsom case..... :( ........ naviac s poctom otvorenich okien jej stabilita rapidne klesala.....
Na mozillu sa v tomto smere da spolahnut ....... aj ked mam otvorenich viac ako 5-8 okien naraz..........
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

No člověče co s tebou ? Zkusils vypnout AVG ? To dělá bordel většinou ve všem.
btw: Taky nevím co s těma kompama máte, mě jede většinou vše v pohodě
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

JanHavlicek píše:No člověče co s tebou ? Zkusils vypnout AVG ? To dělá bordel většinou ve všem.
nema avg ale toto http://www.free-av.com/
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

JanHavlicek píše:No člověče co s tebou ? Zkusils vypnout AVG ? To dělá bordel většinou ve všem.
Co máš pořád s tím AVG? Já mám AVG 7 a nikdy jsem s ním neměl žádný problém, ani jsem neměl problém s něčím jiným, za co by AVG mohlo.

Mám AVG, používám Operu a když jsem onehdá dělal pořádek v sekci, tak jsem měl v Opeře spuštěnejch nejmíň 40 oken možná tak 6 hodin v kuse a nic mi nespadlo ani žádný jiný komplikace. Mimochodem, mám i nainstalovanej IE.
Řekl bych, že maj pánové asi poškozenej OS, registry, přetaktovanej počítač qůly kterýmu blbne modem, nebo něco jinýho, ale rozhodně není normální, aby někomu X krát za den spadnul comp.
Bathory
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Bathory píše: Co máš pořád s tím AVG? Já mám AVG 7 a nikdy jsem s ním neměl žádný problém, ani jsem neměl problém s něčím jiným, za co by AVG mohlo.
Šťastný to člověk. Těch threadů na tohle téma dřív tady bylo dost a končily podobně..... tento je asi nejmladší http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=10657 Pokud ho někdo měl a dělalo mu paseku, zkoušel tisíce možností a nakonec formát......tak mu nesmí do baráku :wink:. To je i můj případ a rozhodně nejsem sám :D
Bathory píše: přetaktovanej počítač qůly kterýmu blbne modem, nebo něco jinýho, ale rozhodně není normální, aby někomu X krát za den spadnul comp.
I to je možný.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Tak holt budeš muset pořádně přeinstalovat Windowsy :(
2 Bathory: Jen počkej, problémy s AVG taky přijdou :)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Kedze vsetko ostatne chodi uplne vpohode........ jedine opera pada ..... tak to asi nejak riesit nebudem ......
naviac v praci nemam ani jedno PC pretaktovane...... nemam modem ....., ale pouzivam switch a sietove karty ......
PC niekedi nevypinam celi tyzden ......... a s aplikaciami ktore inak pouzivam nemam ziadny problem ......... a stabilitu inak mam otestovanu ...... takze problem v hw urcite nebude ......
Jedine moze byt problem v nejakych DLL ktore mam doinstalovane pre dalsie aplikacie .....
Tiez pouzivam AVG ....., ale snim to nebude...... skusal som aj dalsie a nebol som moc spokojni :( ......
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

přešně ta jak řekl random...všechno mně běží na úplně v pohodě, jenom ta opera padá...asi se obrátim na support, ale nečekam nějaký kladný výsledek :(
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

ja sem to ted zkousel (dlouhodobe) a v poho, hledej nchybu v tvych systemech
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

já mám dojem, že to chlapci ještě nemají úplně odladěný, ale zase ven to pustit museli, jinak by to už v podstatně nemělo cenu, protože by to bylo pozdě oproti konkurenci

tipuju, že nebudeš první kdo se na ten support obrátil
thool píše:ja sem to ted zkousel (dlouhodobe) a v poho, hledej nchybu v tvych systemech
jasně někomu jede, někomu blbne - není to odladěný a něco tomu vadí
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

pavel.minarik píše: jasně někomu jede, někomu blbne - není to odladěný a něco tomu vadí
...vždycky je to stejný...na vteřinku se objevý hodiny, slyšim chrčet hadr a bum opera je pryč
pavel.minarik píše: tipuju, že nebudeš první kdo se na ten support obrátil
nevadí zkusim to, kdyžtak sem pište co přesně to dělá před a potom než spadne...třeba z toho neco vyvodíme :)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já jedu na 7.51 taky a nepadá mi... :?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“