Mam windows xp sp1 cz+všechny updaty,AVGuard a Zone Alarm...komp sem projel spybotem a antivimrem i když nemyslim že by to bylo tim
Padání opery 7.51
- mhl
- Středně pokročilý

-
Padání opery 7.51
Asi tak 10x denně mně zničeho nic spadne opera, mam verzi 7.51.Dělá to od začátku,, sice to IE6 nedělá, ale ta opera je prostě boží
.Zkusil sem znovu přez ghosta nahodit wokna a naistalovat operu znovu, ale je to furt stejný
Mam windows xp sp1 cz+všechny updaty,AVGuard a Zone Alarm...komp sem projel spybotem a antivimrem i když nemyslim že by to bylo tim
- johny128
- Začátečník

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam s operou podobnu skusenost ...... preto som ju aj prestal pouzivat ...... ( aj predosle verzie.... )
Teraz mam ako sekundarni prehliadac mozilla .... a ta spadne len cca. 1 - 3x denne
.......
....... takze je to o nieco lepsie ......
Pritom IE6 ...... mi spadol mozno 2x za posledne 4 mesiace......
Teraz mam ako sekundarni prehliadac mozilla .... a ta spadne len cca. 1 - 3x denne
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- johny128
- Začátečník

random píše:Ja mam s operou podobnu skusenost ...... preto som ju aj prestal pouzivat ...... ( aj predosle verzie.... )
Teraz mam ako sekundarni prehliadac mozilla .... a ta spadne len cca. 1 - 3x denne.......
....... takze je to o nieco lepsie ......
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky mi občas Opera spadne, ale není to tak častý (1x až 2x za den, někdy vůbec) tak to neřeším.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- mhl
- Středně pokročilý

-
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mne tiez pada jedine OperaJJ píše:co vy s tymi kompami mate?ja si ani nepametam kedy mi samotny windows padol, alebo nejaka aplikacia....vsetko v poho, na tej opere som aspon 5 hodin denne a ide stale v poho,ziadne padanie
Problem s operou mam ako doma..... ( zostava popis... ) .... tak aj na dvoch PC v robote....... takze zalezitost PC to urcite nebude ...........
napr. IE6 ... mi doma este nespadol ....., ale opera poriadne nevidrzi ist ani hodinu........ tak som zatial presiel na mozillu..... ( ta pada priemerne po 2-2.5 hodine... )
Zo ziadnou inou aplikaciou problem nieje ..... ( ak nepocitam uctovnoctvo pre win16.... ) ....... prime aj memtest... OK .... hry tiez...... ( osobne neznesie ani najmensiu nestabilitu .... takze to mam naozaj dobre otestovane..... v praci 48 hodin prime + 3D mark + praca zo sietou na pozadi - z druhohe PC ako "klient... ".... )
Takze problem bude urcite v samotnej opere.......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Srandu si nerobim.....Bathory píše:Já mám taky Operu a nepadá vůbec.
To Random: To si děláš srandu, že už nepoužíváš Operu, protože padala každou hodinu a máš teď Mozillu, která padá v průměru každý 2 hodiny?
Opera bola na surfovanie prakticky nepouzitelna ........., pretoze ked clovek nieco hladal ...... vacsinou spadla vzdi v najnevhodnejsom case.....
Na mozillu sa v tomto smere da spolahnut ....... aj ked mam otvorenich viac ako 5-8 okien naraz..........
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- mhl
- Středně pokročilý

-
nema avg ale toto http://www.free-av.com/JanHavlicek píše:No člověče co s tebou ? Zkusils vypnout AVG ? To dělá bordel většinou ve všem.
btw: Taky nevím co s těma kompama máte, mě jede většinou vše v pohodě
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Co máš pořád s tím AVG? Já mám AVG 7 a nikdy jsem s ním neměl žádný problém, ani jsem neměl problém s něčím jiným, za co by AVG mohlo.JanHavlicek píše:No člověče co s tebou ? Zkusils vypnout AVG ? To dělá bordel většinou ve všem.
btw: Taky nevím co s těma kompama máte, mě jede většinou vše v pohodě
Mám AVG, používám Operu a když jsem onehdá dělal pořádek v sekci, tak jsem měl v Opeře spuštěnejch nejmíň 40 oken možná tak 6 hodin v kuse a nic mi nespadlo ani žádný jiný komplikace. Mimochodem, mám i nainstalovanej IE.
Řekl bych, že maj pánové asi poškozenej OS, registry, přetaktovanej počítač qůly kterýmu blbne modem, nebo něco jinýho, ale rozhodně není normální, aby někomu X krát za den spadnul comp.
Bathory
- Shit
- Odborník PCT

Šťastný to člověk. Těch threadů na tohle téma dřív tady bylo dost a končily podobně..... tento je asi nejmladší http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=10657 Pokud ho někdo měl a dělalo mu paseku, zkoušel tisíce možností a nakonec formát......tak mu nesmí do barákuBathory píše: Co máš pořád s tím AVG? Já mám AVG 7 a nikdy jsem s ním neměl žádný problém, ani jsem neměl problém s něčím jiným, za co by AVG mohlo.
I to je možný.Bathory píše: přetaktovanej počítač qůly kterýmu blbne modem, nebo něco jinýho, ale rozhodně není normální, aby někomu X krát za den spadnul comp.
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kedze vsetko ostatne chodi uplne vpohode........ jedine opera pada ..... tak to asi nejak riesit nebudem ......
naviac v praci nemam ani jedno PC pretaktovane...... nemam modem ....., ale pouzivam switch a sietove karty ......
PC niekedi nevypinam celi tyzden ......... a s aplikaciami ktore inak pouzivam nemam ziadny problem ......... a stabilitu inak mam otestovanu ...... takze problem v hw urcite nebude ......
Jedine moze byt problem v nejakych DLL ktore mam doinstalovane pre dalsie aplikacie .....
Tiez pouzivam AVG ....., ale snim to nebude...... skusal som aj dalsie a nebol som moc spokojni
......
naviac v praci nemam ani jedno PC pretaktovane...... nemam modem ....., ale pouzivam switch a sietove karty ......
PC niekedi nevypinam celi tyzden ......... a s aplikaciami ktore inak pouzivam nemam ziadny problem ......... a stabilitu inak mam otestovanu ...... takze problem v hw urcite nebude ......
Jedine moze byt problem v nejakych DLL ktore mam doinstalovane pre dalsie aplikacie .....
Tiez pouzivam AVG ....., ale snim to nebude...... skusal som aj dalsie a nebol som moc spokojni
- mhl
- Středně pokročilý

-
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já mám dojem, že to chlapci ještě nemají úplně odladěný, ale zase ven to pustit museli, jinak by to už v podstatně nemělo cenu, protože by to bylo pozdě oproti konkurenci
tipuju, že nebudeš první kdo se na ten support obrátil
tipuju, že nebudeš první kdo se na ten support obrátil
jasně někomu jede, někomu blbne - není to odladěný a něco tomu vadíthool píše:ja sem to ted zkousel (dlouhodobe) a v poho, hledej nchybu v tvych systemech
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- mhl
- Středně pokročilý

-
...vždycky je to stejný...na vteřinku se objevý hodiny, slyšim chrčet hadr a bum opera je pryčpavel.minarik píše: jasně někomu jede, někomu blbne - není to odladěný a něco tomu vadí
nevadí zkusim to, kdyžtak sem pište co přesně to dělá před a potom než spadne...třeba z toho neco vyvodímepavel.minarik píše: tipuju, že nebudeš první kdo se na ten support obrátil
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: