Značkový alebo neznačkový toner?
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Značkový alebo neznačkový toner?
Mám možnosť kúpiť velmi lacný značkovy toner(5900) pre HP laserovku, ale je možnosť kúpiť neznačkový toner(4000). Sú to úplne nové tonery. Co by ste kupili Vy(+Vase skusenosti). Vdaka za rady a pomoc.
IN DUST WE TRUST
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne jsem zastance toneru primo od vyrobce tiskarny... U par zakazniku jsem si užil s tiskarnama po pouziti repasovanyho toneru svoje a stačilo mi to.
Záleží na cene a na kvalite toho repasu. Pokud je rozdil pár korun tak bych si za toner od vyrobce tisk. priplatil.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Toner
Obidva su nove s komplet zarukou(+ neorig. ma zaruku rovnakej vydrze a mnozstva toneru ako original). Ten neoriginalny je novy, nie je repasovany. Cena orig. 5900 Sk a cena neorig. toneru 3800 Sk.
IN DUST WE TRUST
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne pouzivam uz dlho toneri od inych vyrobcou...., dokonca aj repasovane...... a zavaznejsi problem som zatial nemal......
Pri atramentovych tlaciarnach som vsak zazil naozaj dost problemov......., ale to nieje tento pripad.......
Pri atramentovych tlaciarnach som vsak zazil naozaj dost problemov......., ale to nieje tento pripad.......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Toner
ani mi tak nešlo o záruku výdrže, ale správné funkcionality v dané tiskárně, dám příklad:cert píše:Obidva su nove s komplet zarukou(+ neorig. ma zaruku rovnakej vydrze a mnozstva toneru ako original).
průmyslová Epsonka - jehličková - s neoriginální páskou blbla na konci stánky (poslední 3 řádky vytiskla přes sebe) s originální problém zmizel
obě dvě byly pochopitelně nové, žádný repas
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Toner
Neuviedol som, ze zaruka je tiez na rovnaku funkcnost ako u originalu.pavel.minarik píše:ani mi tak nešlo o záruku výdrže, ale správné funkcionality v dané tiskárně, dám příklad:cert píše:Obidva su nove s komplet zarukou(+ neorig. ma zaruku rovnakej vydrze a mnozstva toneru ako original).
průmyslová Epsonka - jehličková - s neoriginální páskou blbla na konci stánky (poslední 3 řádky vytiskla přes sebe) s originální problém zmizel
obě dvě byly pochopitelně nové, žádný repas
IN DUST WE TRUST