Značkový alebo neznačkový toner?

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Značkový alebo neznačkový toner?

Příspěvek od cert »

Mám možnosť kúpiť velmi lacný značkovy toner(5900) pre HP laserovku, ale je možnosť kúpiť neznačkový toner(4000). Sú to úplne nové tonery. Co by ste kupili Vy(+Vase skusenosti). Vdaka za rady a pomoc.
IN DUST WE TRUST
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no, jestli dávají záruku na to, že i ten neznačkovej toner je ok a nebudou s tím problémy, tak bych do něj šel, jinak ne
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ja osobne jsem zastance toneru primo od vyrobce tiskarny... U par zakazniku jsem si užil s tiskarnama po pouziti repasovanyho toneru svoje a stačilo mi to. :) Záleží na cene a na kvalite toho repasu. Pokud je rozdil pár korun tak bych si za toner od vyrobce tisk. priplatil.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

me se nikdy repasy neosvedcily jako originaly, i kdyz ja mam zkusenosti jen z inkoustovek... ale i tady bych volil spis original...
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Toner

Příspěvek od cert »

Obidva su nove s komplet zarukou(+ neorig. ma zaruku rovnakej vydrze a mnozstva toneru ako original). Ten neoriginalny je novy, nie je repasovany. Cena orig. 5900 Sk a cena neorig. toneru 3800 Sk.
IN DUST WE TRUST
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ja osobne pouzivam uz dlho toneri od inych vyrobcou...., dokonca aj repasovane...... a zavaznejsi problem som zatial nemal......
Pri atramentovych tlaciarnach som vsak zazil naozaj dost problemov......., ale to nieje tento pripad.......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Toner

Příspěvek od pavel.minarik »

cert píše:Obidva su nove s komplet zarukou(+ neorig. ma zaruku rovnakej vydrze a mnozstva toneru ako original).
ani mi tak nešlo o záruku výdrže, ale správné funkcionality v dané tiskárně, dám příklad:
průmyslová Epsonka - jehličková - s neoriginální páskou blbla na konci stánky (poslední 3 řádky vytiskla přes sebe) s originální problém zmizel
obě dvě byly pochopitelně nové, žádný repas
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Toner

Příspěvek od cert »

pavel.minarik píše:
cert píše:Obidva su nove s komplet zarukou(+ neorig. ma zaruku rovnakej vydrze a mnozstva toneru ako original).
ani mi tak nešlo o záruku výdrže, ale správné funkcionality v dané tiskárně, dám příklad:
průmyslová Epsonka - jehličková - s neoriginální páskou blbla na konci stánky (poslední 3 řádky vytiskla přes sebe) s originální problém zmizel
obě dvě byly pochopitelně nové, žádný repas
Neuviedol som, ze zaruka je tiez na rovnaku funkcnost ako u originalu.
IN DUST WE TRUST
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“