http://kofis.webzdarma.cz/im/case01.jpg
/hadicky sviti, jsou UV aktivni, ale voda -viz vrtulka a expanzka nesviti
Moderátor: morke

panebože, ty němci sou ale hovada...zabít je máloKOFis píše:máte někdo zkušenosti s UV kapalinou do vodního chlazení... DO PI*e sem si nechal dovest tu kravinu az z nemecka protoze to u nas nemaji (cervenou) a ta pi*a nesviti v hadickach !!! sviti jen 100%ně koncetrovana primo v te lahvicce, kdyz se zredi v jakemkoliv pomeru s vodou tak nesviti ... po**ani skop*aci !!!![]()
![]()
![]()
/hadicky sviti, jsou UV aktivni, ale voda -viz vrtulka a expanzka nesviti

to by se asi nedodaval v lahvicce o obsahu 20mlSleepy.664 píše:panebože, ty němci sou ale hovada...zabít je máloKOFis píše:máte někdo zkušenosti s UV kapalinou do vodního chlazení... DO PI*e sem si nechal dovest tu kravinu az z nemecka protoze to u nas nemaji (cervenou) a ta pi*a nesviti v hadickach !!! sviti jen 100%ně koncetrovana primo v te lahvicce, kdyz se zredi v jakemkoliv pomeru s vodou tak nesviti ... po**ani skop*aci !!!![]()
![]()
![]()
/hadicky sviti, jsou UV aktivni, ale voda -viz vrtulka a expanzka nesvitiJen jestli se ta kapalina v lahvičce nemá používat 100procentně koncentrovaná (místo vody)...

tak sis jich moh koupit vícKOFis píše:to by se asi nedodaval v lahvicce o obsahu 20mlSleepy.664 píše: panebože, ty němci sou ale hovada...zabít je máloJen jestli se ta kapalina v lahvičce nemá používat 100procentně koncentrovaná (místo vody)...

Sleepy.664 píše:tak sis jich moh koupit vícKOFis píše: to by se asi nedodaval v lahvicce o obsahu 20ml

Nesvítí to, protože si to ředil vodouKOFis píše:radci zjisti proc to nesviti a nevymyslej pi**viny

tak ještě jednou a naposled: má se to (i podle návodu) ředit vodou ... omfgSleepy.664 píše:Nesvítí to, protože si to ředil vodouKOFis píše:radci zjisti proc to nesviti a nevymyslej pi**viny

Tak si to ředil špatnou vodouKOFis píše:tak ještě jednou a naposled: má se to (i podle návodu) ředit vodou ... omfg

Jedině mě snad napadá, že by ta voda mohla bejt blbá... Možná obsahuje nejaký jiný chemikálie (chlor,...) ktery se pouzivaj na jeji čistění. Tyhle látky potom můžou omezit odrazivost světla o vlnový dýlce lehce pod 380nm (UV světlo)... Aspoň myslim... jakoby nějaká chem. reakce...KOFis píše:wtfck these admins. za takovehle kecy mi v jinych sekcich smazaly cele threaty!
sleepy kua jestli nemas co rict tak nech tohle forum pro lidi kteri by mi chteli opravdu poradit...

psal sem: voda je destilovana !!! takova jaka se ma podle navodu pouzivat. takze bude tezko obsahovat jakekoliv primesySleepy.664 píše:Jedině mě snad napadá, že by ta voda mohla bejt blbá... Možná obsahuje nejaký jiný chemikálie (chlor,...) ktery se pouzivaj na jeji cisteni. Tyhle látky potom můžou omezit odrazivost světla o vlnový dýlce lehce pod 380nm (UV světlo)... Aspoň myslim... jakoby nějaká chem. reakce...KOFis píše:wtfck these admins. za takovehle kecy mi v jinych sekcich smazaly cele threaty!
sleepy kua jestli nemas co rict tak nech tohle forum pro lidi kteri by mi chteli opravdu poradit...

jo, tak to je potom v prdeli... obávám se, že ti tu nikdo moc neporadí, protože nikdo další není takovej CaseMod blázen, aby si to nechal dovízt z německa. Do kolika litrů si 20ml tý barvy nalil? Psali v návodu něco o poměru ředění?KOFis píše:psal sem: voda je destilovana !!! takova jaka se ma podle navodu pouzivat. takze bude tezko obsahovat jakekoliv primesySleepy.664 píše: Jedině mě snad napadá, že by ta voda mohla bejt blbá... Možná obsahuje nejaký jiný chemikálie (chlor,...) ktery se pouzivaj na jeji cisteni. Tyhle látky potom můžou omezit odrazivost světla o vlnový dýlce lehce pod 380nm (UV světlo)... Aspoň myslim... jakoby nějaká chem. reakce...

ma se to redit v pomeru: 50ml barvy je pro obarveni 750ml vody. naredil sem to podle toho pomeru ale nesvitilo to ,tak sem i pridal vic a porad to nesviti. pri tom ale 100%ní roztok sviti super.Sleepy.664 píše: jo, tak to je potom v prdeli... obávám se, že ti tu nikdo moc neporadí, protože nikdo další není takovej CaseMod blázen, aby si to nechal dovízt z německa. Do kolika litrů si 20ml tý barvy nalil? Psali v návodu něco o poměru ředění?

To spis budou reagovat ty svitici chemikalie s vecma v ty vodeSleepy.664 píše:Jedině mě snad napadá, že by ta voda mohla bejt blbá... Možná obsahuje nejaký jiný chemikálie (chlor,...) ktery se pouzivaj na jeji čistění. Tyhle látky potom můžou omezit odrazivost světla o vlnový dýlce lehce pod 380nm (UV světlo)... Aspoň myslim... jakoby nějaká chem. reakce...KOFis píše:wtfck these admins. za takovehle kecy mi v jinych sekcich smazaly cele threaty!

pochybuju že by výrobce počítal s tím že se do vodního chlazení používá jiná než destilovaná voda... ???Dr Meduza píše:To spis budou reagovat ty svitici chemikalie s vecma v ty vodeSleepy.664 píše: Jedině mě snad napadá, že by ta voda mohla bejt blbá... Možná obsahuje nejaký jiný chemikálie (chlor,...) ktery se pouzivaj na jeji čistění. Tyhle látky potom můžou omezit odrazivost světla o vlnový dýlce lehce pod 380nm (UV světlo)... Aspoň myslim... jakoby nějaká chem. reakce...
Redil si to normalni vodou nebo destilkou (skus jinou)

Treba ta tvoje destilovana voda neni ve skutecnosti destilovana nebo sou v ni naky necistotyKOFis píše:pochybuju že by výrobce počítal s tím že se do vodního chlazení používá jiná než destilovaná voda... ???Dr Meduza píše: To spis budou reagovat ty svitici chemikalie s vecma v ty vode
Redil si to normalni vodou nebo destilkou (skus jinou)