UV barva do vody

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

UV barva do vody

Příspěvek od KOFis »

máte někdo zkušenosti s UV kapalinou do vodního chlazení... DO PI*e sem si nechal dovest tu kravinu az z nemecka protoze to u nas nemaji (cervenou) a ta pi*a nesviti v hadickach !!! sviti jen 100%ně koncetrovana primo v te lahvicce, kdyz se zredi v jakemkoliv pomeru s vodou tak nesviti ... po**ani skop*aci !!! :twisted: :twisted: :twisted:

http://kofis.webzdarma.cz/im/case01.jpg

/hadicky sviti, jsou UV aktivni, ale voda -viz vrtulka a expanzka nesviti :(
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: UV barva do vody

Příspěvek od SleepY.664 »

KOFis píše:máte někdo zkušenosti s UV kapalinou do vodního chlazení... DO PI*e sem si nechal dovest tu kravinu az z nemecka protoze to u nas nemaji (cervenou) a ta pi*a nesviti v hadickach !!! sviti jen 100%ně koncetrovana primo v te lahvicce, kdyz se zredi v jakemkoliv pomeru s vodou tak nesviti ... po**ani skop*aci !!! :twisted: :twisted: :twisted:

panebože, ty němci sou ale hovada...zabít je málo :shock: Jen jestli se ta kapalina v lahvičce nemá používat 100procentně koncentrovaná (místo vody)... :?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Sleepy.664 píše:
KOFis píše:máte někdo zkušenosti s UV kapalinou do vodního chlazení... DO PI*e sem si nechal dovest tu kravinu az z nemecka protoze to u nas nemaji (cervenou) a ta pi*a nesviti v hadickach !!! sviti jen 100%ně koncetrovana primo v te lahvicce, kdyz se zredi v jakemkoliv pomeru s vodou tak nesviti ... po**ani skop*aci !!! :twisted: :twisted: :twisted:

panebože, ty němci sou ale hovada...zabít je málo :shock: Jen jestli se ta kapalina v lahvičce nemá používat 100procentně koncentrovaná (místo vody)... :?
to by se asi nedodaval v lahvicce o obsahu 20ml :wink:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

KOFis píše:
Sleepy.664 píše: panebože, ty němci sou ale hovada...zabít je málo :shock: Jen jestli se ta kapalina v lahvičce nemá používat 100procentně koncentrovaná (místo vody)... :?
to by se asi nedodaval v lahvicce o obsahu 20ml :wink:
tak sis jich moh koupit víc :twisted:
Naposledy upravil(a) SleepY.664 dne ned 20. čer 2004, 11:11, celkem upraveno 1 x.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Sleepy.664 píše:
KOFis píše: to by se asi nedodaval v lahvicce o obsahu 20ml :wink:
tak sis jich moh koupit víc :twisted:
:roll: radci zjisti proc to nesviti a nevymyslej pi**viny :wink:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

KOFis píše: :roll: radci zjisti proc to nesviti a nevymyslej pi**viny :wink:
Nesvítí to, protože si to ředil vodou :roll:
Naposledy upravil(a) SleepY.664 dne ned 20. čer 2004, 11:14, celkem upraveno 1 x.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Sleepy.664 píše:
KOFis píše: :roll: radci zjisti proc to nesviti a nevymyslej pi**viny :wink:
Nesvítí to, protože si to ředil vodou :roll:
tak ještě jednou a naposled: má se to (i podle návodu) ředit vodou ... omfg
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

KOFis píše:tak ještě jednou a naposled: má se to (i podle návodu) ředit vodou ... omfg
Tak si to ředil špatnou vodou :lol:
Naposledy upravil(a) SleepY.664 dne ned 20. čer 2004, 11:10, celkem upraveno 1 x.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

wtfck these admins. za takovehle kecy mi v jinych sekcich smazaly cele threaty!

sleepy kua jestli nemas co rict tak nech tohle forum pro lidi kteri by mi chteli opravdu poradit...
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

KOFis píše:wtfck these admins. za takovehle kecy mi v jinych sekcich smazaly cele threaty!

sleepy kua jestli nemas co rict tak nech tohle forum pro lidi kteri by mi chteli opravdu poradit...
Jedině mě snad napadá, že by ta voda mohla bejt blbá... Možná obsahuje nejaký jiný chemikálie (chlor,...) ktery se pouzivaj na jeji čistění. Tyhle látky potom můžou omezit odrazivost světla o vlnový dýlce lehce pod 380nm (UV světlo)... Aspoň myslim... jakoby nějaká chem. reakce...
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Sleepy.664 píše:
KOFis píše:wtfck these admins. za takovehle kecy mi v jinych sekcich smazaly cele threaty!

Jedině mě snad napadá, že by ta voda mohla bejt blbá... Možná obsahuje nejaký jiný chemikálie (chlor,...) ktery se pouzivaj na jeji cisteni. Tyhle látky potom můžou omezit odrazivost světla o vlnový dýlce lehce pod 380nm (UV světlo)... Aspoň myslim... jakoby nějaká chem. reakce...
psal sem: voda je destilovana !!! takova jaka se ma podle navodu pouzivat. takze bude tezko obsahovat jakekoliv primesy
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

KOFis píše:
Sleepy.664 píše: Jedině mě snad napadá, že by ta voda mohla bejt blbá... Možná obsahuje nejaký jiný chemikálie (chlor,...) ktery se pouzivaj na jeji cisteni. Tyhle látky potom můžou omezit odrazivost světla o vlnový dýlce lehce pod 380nm (UV světlo)... Aspoň myslim... jakoby nějaká chem. reakce...
psal sem: voda je destilovana !!! takova jaka se ma podle navodu pouzivat. takze bude tezko obsahovat jakekoliv primesy
jo, tak to je potom v prdeli... obávám se, že ti tu nikdo moc neporadí, protože nikdo další není takovej CaseMod blázen, aby si to nechal dovízt z německa. Do kolika litrů si 20ml tý barvy nalil? Psali v návodu něco o poměru ředění?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

jo jo, kdybych mel prava, tak uz to resim, koukejte zkracovat ty citace!
btw sleepy si chce asi zmenit avatara na takovej jednobarevnej obdelnik co?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

//OT> Omlouvám se všem zde přítomným, zapomněl jsem, že nejsem na smetišti. Citace byly zkráceny na rozumnou úroveň... <OT///
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Sleepy.664 píše: jo, tak to je potom v prdeli... obávám se, že ti tu nikdo moc neporadí, protože nikdo další není takovej CaseMod blázen, aby si to nechal dovízt z německa. Do kolika litrů si 20ml tý barvy nalil? Psali v návodu něco o poměru ředění?
ma se to redit v pomeru: 50ml barvy je pro obarveni 750ml vody. naredil sem to podle toho pomeru ale nesvitilo to ,tak sem i pridal vic a porad to nesviti. pri tom ale 100%ní roztok sviti super.
kdyby to nebylo z nemecka tak tomu e-prodavaci nakopu pr*el :evil:
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Sleepy.664 píše:

Jedině mě snad napadá, že by ta voda mohla bejt blbá... Možná obsahuje nejaký jiný chemikálie (chlor,...) ktery se pouzivaj na jeji čistění. Tyhle látky potom můžou omezit odrazivost světla o vlnový dýlce lehce pod 380nm (UV světlo)... Aspoň myslim... jakoby nějaká chem. reakce...
To spis budou reagovat ty svitici chemikalie s vecma v ty vode
Redil si to normalni vodou nebo destilkou (skus jinou)
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Dr Meduza píše:
Sleepy.664 píše: Jedině mě snad napadá, že by ta voda mohla bejt blbá... Možná obsahuje nejaký jiný chemikálie (chlor,...) ktery se pouzivaj na jeji čistění. Tyhle látky potom můžou omezit odrazivost světla o vlnový dýlce lehce pod 380nm (UV světlo)... Aspoň myslim... jakoby nějaká chem. reakce...
To spis budou reagovat ty svitici chemikalie s vecma v ty vode
pochybuju že by výrobce počítal s tím že se do vodního chlazení používá jiná než destilovaná voda... ???
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

KOFis píše:
Dr Meduza píše: To spis budou reagovat ty svitici chemikalie s vecma v ty vode
pochybuju že by výrobce počítal s tím že se do vodního chlazení používá jiná než destilovaná voda... ???
Treba ta tvoje destilovana voda neni ve skutecnosti destilovana nebo sou v ni naky necistoty :?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

hmm je to kupovana destilovaná voda u benzinky... tak nevim

až budu vyměňovat vodu v chlazení tak tam zkusím dat třeba i normální vodu nebo jinou destliku. ale zatím bych to fakt viděl na to že v obchodě jsou ku*vy !!!
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

ku.vy to so :evil:
Odpovědět

Zpět na „Voda“