Jaký LCD do 20 000Kč s DPH?
Moderátor: maXXmilian
- Tom's
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký LCD do 20 000Kč s DPH?
Chtěl bych se zeptat jaký by jste mi doporučili LCD do 20 000Kč s DPH. Také bych se chtěl zeptat, zda si myslíte jest-li je rozumné kupovat LCD kdyz budu také na něm stříhat video...? Poradí mi někdo kdo s tím ma zkušenosti? A nebo mam spíše koupit nejaký lepší CRT monitor? Koukal jsem na ten ViewSonic VP 171B, a celkem se mi zamlouval. Co si o nem myslíte? Mate nekdo s nim zkusenosti? Prosím poradte... Předem dekuji...
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
k jedné sestavě co sem dělal sem dávat ADI A715 a ten se mi velice zamlouval, v T.S.Bohemia za 12492 bez DPH (15790 s). Ale myslím si že pokud na tom budeš dělat jenom video a nebudeš u toho sedět 12h denně tak stačí obyč monitor, klidně i nějaké AOC
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Steiger
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
můj favorit je ACER
Taky poslední dobou uvažuji o LCD. A mě se velice zamlouvá ACER 1732 (asi 18 tis. Kč s DPH) nebo ještě lépe ACER1721 (asi 15 tis. Kč).
Ovšem taky řeším dilema, jestli by nebylo výhodnější koupit naprosto našlapané CRT od ViewSonicu (G nebo rovnou P řadu).
Co byste si zvolili?
Ovšem taky řeším dilema, jestli by nebylo výhodnější koupit naprosto našlapané CRT od ViewSonicu (G nebo rovnou P řadu).
Co byste si zvolili?
- Tom's
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Diky moc za odpoved...
To Hades: Jo u PC nebudu jen stříhat video take tam budu vytvářet webové prezentace atd. Strávim u PC docela dost casu... 12 hodin sice asi ne, no i kdyz ...
. A diky moc za odpoved...
To steiger: Jo jo, to jsou dilema. Take pořád nevímJestli CRT nebo LCD... Ale musím to vyřešit co nejrychleji dokud ceny nejsou nahore...
Tom's
To Hades: Jo u PC nebudu jen stříhat video take tam budu vytvářet webové prezentace atd. Strávim u PC docela dost casu... 12 hodin sice asi ne, no i kdyz ...
To steiger: Jo jo, to jsou dilema. Take pořád nevímJestli CRT nebo LCD... Ale musím to vyřešit co nejrychleji dokud ceny nejsou nahore...
Tom's
- Tom's
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted se rozmyslim mezi temito variantami:
CRT - MON IIYAMA 19" Vision Master Pro 454 HM903DT nebo
CRT - MON Samsung SyncMaster 19" 959NF a nebo
LCD - ViewSonic Vp171B
jak by jste se rozhodli vy? Gafiku mam celkem solidni (VGA Sapphire Atlantis ATI Radeon 9500 128MB OEM), takze by to LCD mohlo bezet i pres DVI. A nebo jake jine LCD by jste mi doporucili?
Diky za radu Tom's
LCD - ViewSonic Vp171B
jak by jste se rozhodli vy? Gafiku mam celkem solidni (VGA Sapphire Atlantis ATI Radeon 9500 128MB OEM), takze by to LCD mohlo bezet i pres DVI. A nebo jake jine LCD by jste mi doporucili?
Diky za radu Tom's
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tom's píše:Tak ted se rozmyslim mezi temito variantami:
LCD - ViewSonic Vp171B
Diky za radu Tom's
záleží co na tom chces delat - na praci bych vzal toho Syncmastera nebo LCD - na gamesy tu iiyamu ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Oldboy
- Začátečník

Denně koukám do LCD Hyundai Image Quest Q17, domácí 17" ADI CRT je proti tomu peklo.
Na kancelářské využití a na hry mohu jenom a jenom doporučit. Doba kdy tohle LCD stálo 20.,- s DPH je naštestí pryč. Skvělý obraz, žádné bolení hlavy, dá se skvěle nastavit sklon a výška, USB hub, DVI. Jen ty repro nestojí za nic, ale taky je asi nikdo nepoužije. Omezení je jen jako u všech LCD v nativních rozlišeních
Kdo chce, tak ADI prodává přesně to stejné.
Na vedlejším stole stojí Hercules ProphetView 920, je atraktivnější na pohled, ale mě vyhovuje ten Hyundai. DOPORUČUJI
Na kancelářské využití a na hry mohu jenom a jenom doporučit. Doba kdy tohle LCD stálo 20.,- s DPH je naštestí pryč. Skvělý obraz, žádné bolení hlavy, dá se skvěle nastavit sklon a výška, USB hub, DVI. Jen ty repro nestojí za nic, ale taky je asi nikdo nepoužije. Omezení je jen jako u všech LCD v nativních rozlišeních
Kdo chce, tak ADI prodává přesně to stejné.
Na vedlejším stole stojí Hercules ProphetView 920, je atraktivnější na pohled, ale mě vyhovuje ten Hyundai. DOPORUČUJI
- pepe333
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
IIYAMA ma nove LCD - vola sa ProLite 431 - pozri parametre na www.iiyama.sk , ak si velmi narocny tak si kup ProLite rady H - slusne parametre , hlavne tam nie je pouzity nejaky shit panel - LCD od iiyamy maju zivotnost 30 000 hod , normal maju 15 000, takze treba pozerat aj na toto .
ABINF7S ,AthlonXP-M@2383MHz ,454MHzFSB,1,825V :-)Windtunel ,Thermaltake Volcano 11,512 MB 500MHz@454MHz ADATA CL3(11-3-3), 40GB7200 IBM DESKSTAR, CANYON9800 SE@8x1 410/365 128 MB,ENERMAX 460W PFC LCD21,3" IIYAMA ProLite H540S-B
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Podívej se na ACER AL1911,je to 19" LCD a stojí 20 975 Kč.Mám doma něco podobného AL922 a absolutní spokojenost. Ta cena je na http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=ACE-611217 osvědčený obchod.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Neo
- Nováček

Tom's píše:Tak ted se rozmyslim mezi temito variantami:
LCD - ViewSonic Vp171B
Diky za radu Tom's
Mám VS VP171b asi měsíc v provozu a jsem spokojený. Hraju na tom hry, obrasz je přes DVI krystalicky čistý, nějakou odezvu vůbec neřeším, jsem dost spokojený.... doporučuju. Tímto jsem se zbavil CRT doma a už nikdy více CRT. Neřikám, že ho za čas nevyměním, za něco co bude zase o kus technologicky dál, ale tenhle LCD mám prostě na dlouho. Hraju na tom i UT2003 aspol. a je to ÚPLNĚ VKLIDU!!!
- Roland
- Nováček

-
Co rikate na tenhle? Jsem ulitlej na SONY a navic myslim ze ty parametry jsou bezkonkurencni. Co jsem procital diskuze na CC tak kazdy doporucuje Samsungy ale ten je jeste o 3000 drazsi a parametry nic moc.
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44486
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44486
- Gaba_cz
- Nováček

-
Eizo
Když máš 20k tak Jdi do 17" LCD EIZO FlexScan L568 neprohloupíš.
A ztech levnějších je multifunkční samsung 710T- Myslím že ten by ti stačil taky a ješte ušetříš. samsung- http://graphics.tomshardware.com/displa ... cd-40.html
A ztech levnějších je multifunkční samsung 710T- Myslím že ten by ti stačil taky a ješte ušetříš. samsung- http://graphics.tomshardware.com/displa ... cd-40.html
Vae mihi qui cogitare ausus sum.
(Camus Albert)
(Camus Albert)