Jaký LCD do 20 000Kč s DPH?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Tom's
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jaký LCD do 20 000Kč s DPH?

Příspěvek od Tom's »

Chtěl bych se zeptat jaký by jste mi doporučili LCD do 20 000Kč s DPH. Také bych se chtěl zeptat, zda si myslíte jest-li je rozumné kupovat LCD kdyz budu také na něm stříhat video...? Poradí mi někdo kdo s tím ma zkušenosti? A nebo mam spíše koupit nejaký lepší CRT monitor? Koukal jsem na ten ViewSonic VP 171B, a celkem se mi zamlouval. Co si o nem myslíte? Mate nekdo s nim zkusenosti? Prosím poradte... Předem dekuji...
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

k jedné sestavě co sem dělal sem dávat ADI A715 a ten se mi velice zamlouval, v T.S.Bohemia za 12492 bez DPH (15790 s). Ale myslím si že pokud na tom budeš dělat jenom video a nebudeš u toho sedět 12h denně tak stačí obyč monitor, klidně i nějaké AOC
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Steiger
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

můj favorit je ACER

Příspěvek od Steiger »

Taky poslední dobou uvažuji o LCD. A mě se velice zamlouvá ACER 1732 (asi 18 tis. Kč s DPH) nebo ještě lépe ACER1721 (asi 15 tis. Kč).

Ovšem taky řeším dilema, jestli by nebylo výhodnější koupit naprosto našlapané CRT od ViewSonicu (G nebo rovnou P řadu).

Co byste si zvolili?
Tom's
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom's »

Diky moc za odpoved...

To Hades: Jo u PC nebudu jen stříhat video take tam budu vytvářet webové prezentace atd. Strávim u PC docela dost casu... 12 hodin sice asi ne, no i kdyz ... ;-). A diky moc za odpoved...

To steiger: Jo jo, to jsou dilema. Take pořád nevímJestli CRT nebo LCD... Ale musím to vyřešit co nejrychleji dokud ceny nejsou nahore...

Tom's
Tom's
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom's »

Tak ted se rozmyslim mezi temito variantami:

CRT - MON IIYAMA 19" Vision Master Pro 454 HM903DT nebo
CRT - MON Samsung SyncMaster 19" 959NF a nebo
LCD - ViewSonic Vp171B

jak by jste se rozhodli vy? Gafiku mam celkem solidni (VGA Sapphire Atlantis ATI Radeon 9500 128MB OEM), takze by to LCD mohlo bezet i pres DVI. A nebo jake jine LCD by jste mi doporucili?

Diky za radu Tom's
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tom's píše:Tak ted se rozmyslim mezi temito variantami:

LCD - ViewSonic Vp171B

jak by jste se rozhodli vy? Gafiku mam celkem solidni (VGA Sapphire Atlantis ATI Radeon 9500 128MB OEM), takze by to LCD mohlo bezet i pres DVI. A nebo jake jine LCD by jste mi doporucili?

Diky za radu Tom's

záleží co na tom chces delat - na praci bych vzal toho Syncmastera nebo LCD - na gamesy tu iiyamu ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Denně koukám do LCD Hyundai Image Quest Q17, domácí 17" ADI CRT je proti tomu peklo.

Na kancelářské využití a na hry mohu jenom a jenom doporučit. Doba kdy tohle LCD stálo 20.,- s DPH je naštestí pryč. Skvělý obraz, žádné bolení hlavy, dá se skvěle nastavit sklon a výška, USB hub, DVI. Jen ty repro nestojí za nic, ale taky je asi nikdo nepoužije. Omezení je jen jako u všech LCD v nativních rozlišeních

Kdo chce, tak ADI prodává přesně to stejné.

Na vedlejším stole stojí Hercules ProphetView 920, je atraktivnější na pohled, ale mě vyhovuje ten Hyundai. DOPORUČUJI
pepe333
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepe333 »

IIYAMA ma nove LCD - vola sa ProLite 431 - pozri parametre na www.iiyama.sk , ak si velmi narocny tak si kup ProLite rady H - slusne parametre , hlavne tam nie je pouzity nejaky shit panel - LCD od iiyamy maju zivotnost 30 000 hod , normal maju 15 000, takze treba pozerat aj na toto .
ABINF7S ,AthlonXP-M@2383MHz ,454MHzFSB,1,825V :-)Windtunel ,Thermaltake Volcano 11,512 MB 500MHz@454MHz ADATA CL3(11-3-3), 40GB7200 IBM DESKSTAR, CANYON9800 SE@8x1 410/365 128 MB,ENERMAX 460W PFC LCD21,3" IIYAMA ProLite H540S-B
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Podívej se na ACER AL1911,je to 19" LCD a stojí 20 975 Kč.Mám doma něco podobného AL922 a absolutní spokojenost. Ta cena je na http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=ACE-611217 osvědčený obchod.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Neo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Neo »

Tom's píše:Tak ted se rozmyslim mezi temito variantami:

LCD - ViewSonic Vp171B

Diky za radu Tom's

Mám VS VP171b asi měsíc v provozu a jsem spokojený. Hraju na tom hry, obrasz je přes DVI krystalicky čistý, nějakou odezvu vůbec neřeším, jsem dost spokojený.... doporučuju. Tímto jsem se zbavil CRT doma a už nikdy více CRT. Neřikám, že ho za čas nevyměním, za něco co bude zase o kus technologicky dál, ale tenhle LCD mám prostě na dlouho. Hraju na tom i UT2003 aspol. a je to ÚPLNĚ VKLIDU!!!
mnagos
Nováček
Nováček

LCD?

Příspěvek od mnagos »

Jdi do EIZA L568 - no problémo!!!
Roland
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roland »

Co rikate na tenhle? Jsem ulitlej na SONY a navic myslim ze ty parametry jsou bezkonkurencni. Co jsem procital diskuze na CC tak kazdy doporucuje Samsungy ale ten je jeste o 3000 drazsi a parametry nic moc.
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44486
Gaba_cz
Nováček
Nováček

Eizo

Příspěvek od Gaba_cz »

Když máš 20k tak Jdi do 17" LCD EIZO FlexScan L568 neprohloupíš.
A ztech levnějších je multifunkční samsung 710T- Myslím že ten by ti stačil taky a ješte ušetříš. samsung- http://graphics.tomshardware.com/displa ... cd-40.html
Vae mihi qui cogitare ausus sum.

(Camus Albert)
Gaba_cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gaba_cz »

ha sem si nevšim že je to rok stary:) :lol: :lol: :lol: :(
Vae mihi qui cogitare ausus sum.

(Camus Albert)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“