Internet Expres ci Broadband???
Moderátor: Don
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nidzo píše:Mozna budeme mit doma Galaxii Sportu, slo by nejakej net pres to???
Chápu-li to dobře, budete mí kabelovku, takže stačí zjistit, zda v dané lokalitě je k dipozici připojení po kabelovce od toho providera, kterýho budete mít (Karneval?, UPC?). Ale moc šancí tomu nedávej, těžko budou mít pokrytý takový "nezajímavý" lokality, když třeba ještě cca třetina Brněnských zákazníků Karnevalu je bez možnosti netu po káblu.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj, presne tak jsem to myslel...pavel.minarik píše:Nidzo píše:Mozna budeme mit doma Galaxii Sportu, slo by nejakej net pres to???co to je? Přes sportovní kanál Galaxie sport moc internetu nepude
![]()
Chápu-li to dobře, budete mí kabelovku, takže stačí zjistit, zda v dané lokalitě je k dipozici připojení po kabelovce od toho providera, kterýho budete mít (Karneval?, UPC?). Ale moc šancí tomu nedávej, těžko budou mít pokrytý takový "nezajímavý" lokality, když třeba ještě cca třetina Brněnských zákazníků Karnevalu je bez možnosti netu po káblu.
Hm, tak nic, doufam ze to teda vyresej na Telecomu a rozsiri ASDL i k nam
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Oki, o prazdninach to zkusim v PB vyridit....dam pak vedet jak to dopadlopavel.minarik píše:no však počkej, já nepíšu že to nejde, já píšu že si myslím, že to nejde, skutečný stav situace si zjisti sámNidzo píše:jj, presne tak jsem to myslel...
Hm, tak nic, doufam ze to teda vyresej na Telecomu a rozsiri ASDL i k nam
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK...