Zdravím
Zakoupil jsem kartu USB porty a mam problém kterej jsem nečekal. Kartu jsem zapojil a nainstaloval z disku který byl tomu dodán a ejhle nefunguje.
Vše je zapnuto tak jak by mělo být. Může my někdo poradit čím by to mohlo být že to nemaká? Mám operační systém XP profesional a jedná se o USB 2.0.
Počítač napíše že našel nový hardwer a že vše pracuje v pořádku ale není tomu tak. Když na tyto porty zapojím třeba tiskárnu tak se nic neděje. Jako by tiskárna nebyla. Prosím poraďte. Díky.
Problém s USB
Moderátor: L4mka
- Petrlík Luděk
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Počkej, počkej.
Na tuhle kartu(přídavné porty) by jsi neměl potřebovat ve win XP žádné obvladače.
Stejně jako to je u FireWire karet.
Měly by stačit ty z WIN XP.
Teda podle mě.
Není to náhodou tím, že nemáš nainstalovaný SP1?
Na tuhle kartu(přídavné porty) by jsi neměl potřebovat ve win XP žádné obvladače.
Stejně jako to je u FireWire karet.
Měly by stačit ty z WIN XP.
Teda podle mě.
Není to náhodou tím, že nemáš nainstalovaný SP1?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: