Problém s USB

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Petrlík Luděk
Nováček
Nováček

Problém s USB

Příspěvek od Petrlík Luděk »

Zdravím
Zakoupil jsem kartu USB porty a mam problém kterej jsem nečekal. Kartu jsem zapojil a nainstaloval z disku který byl tomu dodán a ejhle nefunguje.
Vše je zapnuto tak jak by mělo být. Může my někdo poradit čím by to mohlo být že to nemaká? Mám operační systém XP profesional a jedná se o USB 2.0.
Počítač napíše že našel nový hardwer a že vše pracuje v pořádku ale není tomu tak. Když na tyto porty zapojím třeba tiskárnu tak se nic neděje. Jako by tiskárna nebyla. Prosím poraďte. Díky.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

zkus jinou verzi ovladačů z netu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Počkej, počkej.
Na tuhle kartu(přídavné porty) by jsi neměl potřebovat ve win XP žádné obvladače.
Stejně jako to je u FireWire karet.
Měly by stačit ty z WIN XP.
Teda podle mě.
Není to náhodou tím, že nemáš nainstalovaný SP1?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no, takže ten SP1 tam určitě dej
jinak k té funkci bez ovladačů - ovladače by měli být součástí právě toho SP1, jenže to mám dojem se týká jen USB2.0 v chipsetech a ne když jsou to specializovane karty s jednoucelovymi chipy
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“