pripojenie cez viac ip adries
Moderátor: Don
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pripojenie cez viac ip adries
ked mam viac IP adries ako mozem jednotlivym programom prikazat cez ktoru maju komunikovat ???
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Řešim podobnej problém, mám 2 síťovky a každá je napojená na jinou síť. Buď funguje jedna, nebo druhá a nebo žádná (většinou). Abych to teda mohl nějak používat, tak musim vždycky jednu zakázat a tu druhou používat. Řešení tohoto probému jsem již vzdal...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak to mi není jasný co na tom nefuguje, podobnou kofiguraci jsem již měl po rukama několikrát a nikdy jsem na žádný problém nenarazilmina píše:Řešim podobnej problém, mám 2 síťovky a každá je napojená na jinou síť. Buď funguje jedna, nebo druhá a nebo žádná (většinou). Abych to teda mohl nějak používat, tak musim vždycky jednu zakázat a tu druhou používat. Řešení tohoto probému jsem již vzdal...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ved to ze nie ale nevadi uz som to vyriesil som sa pohral z podmaskami a ide to totizto tej adrese ktoru chcem pouzivat ako sekundarnu som zadal taku podmasku aku ma ta hlavna adresa a ono okna zacali uprednostnovat tu ktoru chcem pricom funkcne su obidvepavel.minarik píše:wokna budou podle mě upřednosťnovat tu, kterou jim zadáš jako první
P.S. tie windowsy su fakt divne
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Prostě funguje jedna nebo druhá, wokna sami nedovedou rozlišit, přes kterou síťovku jít, když je to ta samá síť. Jsem prostě na jednu a tutéž síť napojen 2ma síťovkama a občas je na ten a ten comp rychlejší první, jindy druhá - obě jsou totiž zapojené na jiných částech síťě. Woknum teda nedokážu vysvětlit to, aby nějak změřili rychlost a pak využili tu síťovku přes kterou je to rychlejší..pavel.minarik píše:tak to mi není jasný co na tom nefuguje, podobnou kofiguraci jsem již měl po rukama několikrát a nikdy jsem na žádný problém nenarazilmina píše:Řešim podobnej problém, mám 2 síťovky a každá je napojená na jinou síť. Buď funguje jedna, nebo druhá a nebo žádná (většinou). Abych to teda mohl nějak používat, tak musim vždycky jednu zakázat a tu druhou používat. Řešení tohoto probému jsem již vzdal...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- mhl
- Středně pokročilý

-
a nemáš 98čky...v nich mně to nefungovalo v win2k,XP v pohomina píše: Prostě funguje jedna nebo druhá, wokna sami nedovedou rozlišit, přes kterou síťovku jít, když je to ta samá síť. Jsem prostě na jednu a tutéž síť napojen 2ma síťovkama a občas je na ten a ten comp rychlejší první, jindy druhá - obě jsou totiž zapojené na jiných částech síťě. Woknum teda nedokážu vysvětlit to, aby nějak změřili rychlost a pak využili tu síťovku přes kterou je to rychlejší..
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý