Tak co Painkiller?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacko »

No prave som to dohral, bolo to fakt dobre, len taku malu chybicku to malo, ze to bolo kratke. Skoda, ale aj tak je to dobra strielacka. 8)
MSI K9N SLI Platinum AM2 - nForce 570SLI, AMD A64 X2 6000+, chladič Noctua NH-U12F, DDR2 Kingston 2x1GB/800MHz CL5 Dual Channel, Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB DDR3 + Arctic-Cooling Accelero S1, HDD 2xHitachi S-ATAII/300 320GB 7200ot. 16MB cache, LG GSA-H54LRBB Light Scribe, LG GSA-H55NRBB SecurDisc, Skříň Thermaltake VA9000BWSD Kandalf, Zdroj Corsair HX520 520W, LCD panel LG 20" LCD L204WT , Klávesnice s myší Logitech Cordless Desktop S510, Repro - Logitech Z-3 2.1 , Přídavné ventilátory 4xScythe (Blue LED 12cm) - 17dB
Druhé PC v rekonstrukci
mouty
Nováček
Nováček

Příspěvek od mouty »

Pánové poradte - 1 level 5 mise - Hlavní boss na hřbitově - mooc velkej. Mám ho jen ustřílet nebo je na to fígl? Po chvíli střílení si utrhne řetězy a začne dělat tornado a to mě zabije. Ach jo.. Jinak nařez ale ten bos už mě nebaví.
cormack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cormack »

mouty píše:Pánové poradte - 1 level 5 mise - Hlavní boss na hřbitově - mooc velkej. Mám ho jen ustřílet nebo je na to fígl? Po chvíli střílení si utrhne řetězy a začne dělat tornado a to mě zabije. Ach jo.. Jinak nařez ale ten bos už mě nebaví.
Dá se celkem snadno ustřílet. Chce to trpělivost a dostatek nábojů.
1. CPU: Ryzen 2600
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Hudba v mp3:
Program Files\DreamCatcher\Painkiller\Data\Music

Ten metal se za chvilku oposlouchá, ale ostatní hudba je fajn k práci, kdo má furt poslouchat ty dementy v rádiu, no ne? :devil:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Slezman(CZE) píše:Hudba v mp3:
Program Files\DreamCatcher\Painkiller\Data\Music

Ten metal se za chvilku oposlouchá, ale ostatní hudba je fajn k práci, kdo má furt poslouchat ty dementy v rádiu, no ne? :devil:
Jj, ta hudba je fakt pěkná. :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
PhaNtom_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhaNtom_CZ »

Je to brutal řezba hlavně HAVOK tomu dodává tu super šťávu.
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
Mnemonic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mnemonic »

Hmm, v singlu to neni špatný, ale mulťák mě moc nebaví. I v UT mě štve, když mam čekat než se roztočí ten kulomet, natož když musim čekat takovou dobu, než se přebije kůl. Navíc tam neni zrovna moc nábojů, stalo se mi i třeba to, že sem sebral zbraň úplně bez nich. Singl bych řek že je lepší.
Chieftec MX01, C2D E6420@3500(7*500), 2x2GB Patriot 1066MHz, Gigabyte GA-965P-DS4, Hitachi 320GB 16MB SATAII, WD 1TB FBYS SATA II, ATI Sapphire Radeon HD 2900Pro, Audiotrak Prodigy HD2, DVD-RW NEC ND-3520A, DVD-R Plextor PX-116A, Seasonic S12 500W
ANDYMAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ANDYMAN »

Chcel by som sa spýtať kolko by som mohol mať fps pri 1024x768 medium detail na mojej zostave...(3Dmark03=1500.-,3Dmark01=8600.-,Aquamark=17500.-) diki
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Nedávno se mi Pinekiller dostal do kompu. Slyšel jsem, že má být nástupcem Quaka, UT atd. Nějak se to ale asi nepovedlo, nebo dotyčný kecal. Kromě úmorného střílení do kostlivců, kteří mi (jako SP hráči) nesahali ani po kotníky jsem nenašel lepší zábavu tak jsem ho stejně jako willrock nebo Serious Sam odsoudil. Quake a UT rulezz

Jinak na mé sestavě šel úplně plynule v 1024x768 low details a při max highest ultra mega details to spadlo a PC obsluha (ne VPU recover) musela restartovat PC - tlačítkem na bedně. Po grafické stránce je ale celkem pěknej.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Mě zase vůbec nabavil. Po několik misích kdy nadšení z grafiky přešlo v nudu jsem skončil. Cílem hry je střílet, střílet a pořád dokola....vejdete do místnosti -> ta se zavře -> až se všechno vystřílí tak se otevře...pro mě nuda.
Jinak to samozřemě jelo na maximální možné detajly.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

prf.KuBA píše:Mě zase vůbec nabavil. Po několik misích kdy nadšení z grafiky přešlo v nudu jsem skončil. Cílem hry je střílet, střílet a pořád dokola....vejdete do místnosti -> ta se zavře -> až se všechno vystřílí tak se otevře...pro mě nuda.
Jinak to samozřemě jelo na maximální možné detajly.
to samé...nuda nud....projel jsem to s "pkgod" a "pkweapons", jinak by to byla ztráta času, zbraně byly ale zábavný, prostředí moc moc hezký.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tahle gamesa se nedá hrat vic jak 15-30minut v kuse, je to strašnej stereotyp, tam nejde opravdu vubec o nic, jen rubat a rubat, takhle bezmozková hra se snad nemůže líbit ani v USA :o

Prostredí - výborný, engine - super, fyzika - dábelská, hra - tam je taky nejaká hratelnost ?? :? Proste děs.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Tavim to dva dny a baví mě to moc :twisted: Není nad to rozmetat pár zombíků brokovnicí na sračky, nebo přibít frajera kůlem ke zdi :twisted:
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Sentenced píše:Tahle gamesa se nedá hrat vic jak 15-30minut v kuse, je to strašnej stereotyp, tam nejde opravdu vubec o nic, jen rubat a rubat, takhle bezmozková hra se snad nemůže líbit ani v USA :o

Prostredí - výborný, engine - super, fyzika - dábelská, hra - tam je taky nejaká hratelnost ?? :? Proste děs.
Sorry za OT, ake tahle otazka musela prijit....a co Serious Sam, ten bavil (jestli ne, tak chapu ze Painkiller te nenadchl)
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Serious Sam me bavil vic nez tohle, čert ví, čim to bylo. Prisel mi proste zabavnejsi, ve dvou lidech se to dalo, ale jako "herní zázrak" to rozhodne taky neberu.

Proste odreagovani na 10 minut.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

tesite se na datadisk?? uz at je OUT,ma to byt zeprej strasidelnejsi,asi odezva na doom3 :razz:
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

mr_sheen píše:tesite se na datadisk?? uz at je OUT,ma to byt zeprej strasidelnejsi,asi odezva na doom3 :razz:
podle fotek to vypadá pěkně, ale na hratelnosti to asi nepřidá.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Prekvapilo me, kdyz jsem videl nejaky statistiky a Painkiller byl na čelních mistech v oblibenosti v multiplayeru ... me osobne prisel MP dost slabej, čekal jsem daleko víc.

Starej Blood proste jen tak neco neprekoná :)

b3nco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od b3nco »

Lidicky kde by som mohol zohnat ZVUKY z tejto hry ??? konkretne mam na mysli zvuky z menu.
MSI MEGABOOK M510A, Intel Dothan 1.5GHz, Mobile ATi Radeon 9700, 512 MB DDr, WiFi, ...
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Mne se libi, ze si muzu zapnout AA :)
Jinak jsem v divadle - nudna mise
časy se mění a my s ním
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“