Tak co Painkiller?
Moderátor: Baneshee
- Jacko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No prave som to dohral, bolo to fakt dobre, len taku malu chybicku to malo, ze to bolo kratke. Skoda, ale aj tak je to dobra strielacka. 
MSI K9N SLI Platinum AM2 - nForce 570SLI, AMD A64 X2 6000+, chladič Noctua NH-U12F, DDR2 Kingston 2x1GB/800MHz CL5 Dual Channel, Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB DDR3 + Arctic-Cooling Accelero S1, HDD 2xHitachi S-ATAII/300 320GB 7200ot. 16MB cache, LG GSA-H54LRBB Light Scribe, LG GSA-H55NRBB SecurDisc, Skříň Thermaltake VA9000BWSD Kandalf, Zdroj Corsair HX520 520W, LCD panel LG 20" LCD L204WT , Klávesnice s myší Logitech Cordless Desktop S510, Repro - Logitech Z-3 2.1 , Přídavné ventilátory 4xScythe (Blue LED 12cm) - 17dB
Druhé PC v rekonstrukci
Druhé PC v rekonstrukci
- mouty
- Nováček

-
- cormack
- Začátečník

Dá se celkem snadno ustřílet. Chce to trpělivost a dostatek nábojů.mouty píše:Pánové poradte - 1 level 5 mise - Hlavní boss na hřbitově - mooc velkej. Mám ho jen ustřílet nebo je na to fígl? Po chvíli střílení si utrhne řetězy a začne dělat tornado a to mě zabije. Ach jo.. Jinak nařez ale ten bos už mě nebaví.
1. CPU: Ryzen 2600
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
- Slezman
- Středně pokročilý

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jj, ta hudba je fakt pěkná.Slezman(CZE) píše:Hudba v mp3:
Program Files\DreamCatcher\Painkiller\Data\Music
Ten metal se za chvilku oposlouchá, ale ostatní hudba je fajn k práci, kdo má furt poslouchat ty dementy v rádiu, no ne?
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- PhaNtom_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to brutal řezba hlavně HAVOK tomu dodává tu super šťávu.
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
- Mnemonic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, v singlu to neni špatný, ale mulťák mě moc nebaví. I v UT mě štve, když mam čekat než se roztočí ten kulomet, natož když musim čekat takovou dobu, než se přebije kůl. Navíc tam neni zrovna moc nábojů, stalo se mi i třeba to, že sem sebral zbraň úplně bez nich. Singl bych řek že je lepší.
Chieftec MX01, C2D E6420@3500(7*500), 2x2GB Patriot 1066MHz, Gigabyte GA-965P-DS4, Hitachi 320GB 16MB SATAII, WD 1TB FBYS SATA II, ATI Sapphire Radeon HD 2900Pro, Audiotrak Prodigy HD2, DVD-RW NEC ND-3520A, DVD-R Plextor PX-116A, Seasonic S12 500W
- ANDYMAN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chcel by som sa spýtať kolko by som mohol mať fps pri 1024x768 medium detail na mojej zostave...(3Dmark03=1500.-,3Dmark01=8600.-,Aquamark=17500.-) diki
Intel i5 2550K @4,8 ★ Water Cooling ★ Kingston HyperX 8GB DDR3 ★ ASUS Sabertooth P67 ★ ASUS GTX680 DirectCU II Top ★ Samsung 27" SyncMaster 275T ★ SANYO 3LCD projector ★ Samsung SSD 256GB ★ WD 2TB+1TB+640GB+... ★ Creative X-Fi Fatality Platinum ★ Logitech Z5450 THX via optical ★ Creative GigaWorks T40 + subwoofer ★ RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder ★ Everglide Titan Monster Mat ★ Logitech WAVE keyboard ★ Corsair 650W ★ CoolerMaster Stacker 830 ★
WATER COOLING : ★ CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ Alphacool Eheim AGB Station 12V ★ 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 ★ 1x Maxxxpert 120mm ★ Alphacool hose 10/8mm ★ Reservoir 280mm acryl ★ UV Liquid ★
------------------------------------------------
WATER COOLING : ★ CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ Alphacool Eheim AGB Station 12V ★ 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 ★ 1x Maxxxpert 120mm ★ Alphacool hose 10/8mm ★ Reservoir 280mm acryl ★ UV Liquid ★
------------------------------------------------
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nedávno se mi Pinekiller dostal do kompu. Slyšel jsem, že má být nástupcem Quaka, UT atd. Nějak se to ale asi nepovedlo, nebo dotyčný kecal. Kromě úmorného střílení do kostlivců, kteří mi (jako SP hráči) nesahali ani po kotníky jsem nenašel lepší zábavu tak jsem ho stejně jako willrock nebo Serious Sam odsoudil. Quake a UT rulezz
Jinak na mé sestavě šel úplně plynule v 1024x768 low details a při max highest ultra mega details to spadlo a PC obsluha (ne VPU recover) musela restartovat PC - tlačítkem na bedně. Po grafické stránce je ale celkem pěknej.
Jinak na mé sestavě šel úplně plynule v 1024x768 low details a při max highest ultra mega details to spadlo a PC obsluha (ne VPU recover) musela restartovat PC - tlačítkem na bedně. Po grafické stránce je ale celkem pěknej.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Mě zase vůbec nabavil. Po několik misích kdy nadšení z grafiky přešlo v nudu jsem skončil. Cílem hry je střílet, střílet a pořád dokola....vejdete do místnosti -> ta se zavře -> až se všechno vystřílí tak se otevře...pro mě nuda.
Jinak to samozřemě jelo na maximální možné detajly.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Slezman
- Středně pokročilý

to samé...nuda nud....projel jsem to s "pkgod" a "pkweapons", jinak by to byla ztráta času, zbraně byly ale zábavný, prostředí moc moc hezký.prf.KuBA píše:Mě zase vůbec nabavil. Po několik misích kdy nadšení z grafiky přešlo v nudu jsem skončil. Cílem hry je střílet, střílet a pořád dokola....vejdete do místnosti -> ta se zavře -> až se všechno vystřílí tak se otevře...pro mě nuda.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tahle gamesa se nedá hrat vic jak 15-30minut v kuse, je to strašnej stereotyp, tam nejde opravdu vubec o nic, jen rubat a rubat, takhle bezmozková hra se snad nemůže líbit ani v USA
Prostredí - výborný, engine - super, fyzika - dábelská, hra - tam je taky nejaká hratelnost ??
Proste děs.
Prostredí - výborný, engine - super, fyzika - dábelská, hra - tam je taky nejaká hratelnost ??
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sorry za OT, ake tahle otazka musela prijit....a co Serious Sam, ten bavil (jestli ne, tak chapu ze Painkiller te nenadchl)Sentenced píše:Tahle gamesa se nedá hrat vic jak 15-30minut v kuse, je to strašnej stereotyp, tam nejde opravdu vubec o nic, jen rubat a rubat, takhle bezmozková hra se snad nemůže líbit ani v USA![]()
Prostredí - výborný, engine - super, fyzika - dábelská, hra - tam je taky nejaká hratelnost ??Proste děs.
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Serious Sam me bavil vic nez tohle, čert ví, čim to bylo. Prisel mi proste zabavnejsi, ve dvou lidech se to dalo, ale jako "herní zázrak" to rozhodne taky neberu.
Proste odreagovani na 10 minut.
Proste odreagovani na 10 minut.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tesite se na datadisk?? uz at je OUT,ma to byt zeprej strasidelnejsi,asi odezva na doom3 
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Slezman
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Prekvapilo me, kdyz jsem videl nejaky statistiky a Painkiller byl na čelních mistech v oblibenosti v multiplayeru ... me osobne prisel MP dost slabej, čekal jsem daleko víc.
Starej Blood proste jen tak neco neprekoná
Starej Blood proste jen tak neco neprekoná
- b3nco
- Začátečník

- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: