2 pevne disky a jeden nejde precist
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
2 pevne disky a jeden nejde precist
Mel jsem jeden disk a protoze jsem ho formatoval, ukladal jsem si data na druhy disk .. Pripojil jsem ho a v Tento pocitac jsem videl dva disky .. Data jsem prekopiroval, odpojil jsem druhy disk a prvni formatoval .. Nainstaloval jsem xp pro a pripojil zase druhy disk uplne stejne jako predtim ale ted mi ho to vubec nechce cist .. Please help
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud je ten Windows na NTFS a ty data na FAT32 tak ten disk by si mel videt, ale data neuvidis. To co psal MaWa uz si zkousel?
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No tedka kdyz mam zapojeny oba disky a zapnu pocitac zapnu tak to pise ze to nemuze bootovat z disku a ze ho mam zapojit .. Takze to mam asi nejak blbe zapojeny co? Muzu se zeptat, jak mam postupovat, kdyz chci mit treba dva disky (na kazdym jiny os), mam na mysli, jak mam zapojit kabely? Nebo kde je na netu nejaky navod? Jsem v tomto lama ..ManchesterUnited píše:To co psal MaWa uz si zkousel?
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdroj 250W .. Ted jsem zjistil, ze po zapojeni druheho disku do druheho pocitace (do pocitace v kterym je porad) mi ho to neprecte .. Jak jsem ho asi napojoval do jineho pocitace, tak byl jako master a nainstalovalo si to ovladace karet atd. z toho pocitace, takze tam jsou asi dve alokacni jednotky ..
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak a mam tu problem, ktery jsem opravdu necekal (pro presnost vse vysvetlim znovu):
Rekneme, ze mam dva pocitace. Pocitac A chci formatovat a data si chci ulozit na disk pocitace B. Vezmu disk B a zapojim ho do pocitace A. Disk B jsem zapojil jako Master (nevedel jsem o tom) a po spusteni pocitace se mi spudtil disk B a ten si automaticky nainstaloval ovladace pro karty, USB zarizeni atd .. V Tento pocitac jsem videl dva disky, takze jsem si data zalohoval a hura na formatovani disku A .. Zformatoval jsem, nainstaloval win xp pro a zapojil disk B .. A hle, disk nevidim, v BIOSu ale je .. Tak jsem zkousel ruzne prepojovat disky a nic .. Pak jsem chtel zjistit, jaka je tabulka (FAT, FAT32, NTFS) na disku B, tak jsem ho pripojil do pocitace B a pise to toto:
"Invalid System Disk
Replace the disk and then press any key" .. nic s diskama nedelam a mackam enter:
"Boot failure
Insert boot diskette in A:
Then press any key" .. Dal jsem tam tu disketu a MS-DOS .. Co mam ted delat?? Diky za odpovedi ..
Rekneme, ze mam dva pocitace. Pocitac A chci formatovat a data si chci ulozit na disk pocitace B. Vezmu disk B a zapojim ho do pocitace A. Disk B jsem zapojil jako Master (nevedel jsem o tom) a po spusteni pocitace se mi spudtil disk B a ten si automaticky nainstaloval ovladace pro karty, USB zarizeni atd .. V Tento pocitac jsem videl dva disky, takze jsem si data zalohoval a hura na formatovani disku A .. Zformatoval jsem, nainstaloval win xp pro a zapojil disk B .. A hle, disk nevidim, v BIOSu ale je .. Tak jsem zkousel ruzne prepojovat disky a nic .. Pak jsem chtel zjistit, jaka je tabulka (FAT, FAT32, NTFS) na disku B, tak jsem ho pripojil do pocitace B a pise to toto:
"Invalid System Disk
Replace the disk and then press any key" .. nic s diskama nedelam a mackam enter:
"Boot failure
Insert boot diskette in A:
Then press any key" .. Dal jsem tam tu disketu a MS-DOS .. Co mam ted delat?? Diky za odpovedi ..
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
jsou yt disky nějak rozdělený ? je tam fat32, nebo ntfs ? pokud ntfs, tak možná bude potřeba spustit správce disků, kliknout na ten disk pravym tlačítkem a dát něco jako importovat, nebo jak se ta položka jmenujeAndreas píše:tomu nerozumim .. zas tak tomu nerozumim ..MaWa píše:jaký jsou tam oddíly ?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: