Přejmenování disku....
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přejmenování disku....
Nainstaloval sem WinXP a ja lama sem zapomnel rozdelit disk, tak sem to rozdelil pres Partiton Magic 8.0. Ted mam C: system D: CD mechanika E: data. De nejak ve WinXP pro prejmenovat tu mechaniku aby byla E: a disk s datama D: ???
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vizi
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

To je logický, údaje v registrech, zástupci atd.Visitors píše:cau chcu se zeptat když ten disk přehodim to pismenko hlasi to že mi to zruši funkci nekterych programu ( nenjade to cestu )mam ten samej problem spiš to problem neni spiš esteticka uprava
ale to že mito zahlasilo to že zmenim cestu tak nev .....nev nekdo
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jája
- Středně pokročilý

Pokud jde o pismeno cd-romky tak tam jsem se s problémy pod winXp zatim nesetkal, mělo by to byt vpořádku.bigbalu píše:mám podobný problém, mám C: jako systém a D: jako CD-ROM. Pak jsem si koupil další HDD, rozdělil a je jako E: a F:. Chci se zeptat, když to přehodím, že CD-ROM bude F:, nebude mi to dělat bordel u nainstalovaných her, najdou mi v poho CD-ROMku?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo jde mi o to písménko. Ty HDD bych posunul a CD-ROMku dal za ně. Jedná se mi hlavně o to, abych gamesy a programy nemusel přeinstalovávat. Mám taky takový pocit, že by to mělo být v poho, ale jen se chci ujistitJája píše: Pokud jde o pismeno cd-romky tak tam jsem se s problémy pod winXp zatim nesetkal, mělo by to byt vpořádku.
- Jája
- Středně pokročilý

Já sem to tak dělal taky, mám dva disky, a když jsem měl nainst. xp tak cd-rom byla f a pak jsem ji dal na g a vpohodě.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vizi
- Začátečník

Jája píše:Já sem to tak dělal taky, mám dva disky, a když jsem měl nainst. xp tak cd-rom byla f a pak jsem ji dal na g a vpohodě.
jo jenže cd rom neobsahuje žedne udaje narozdil od disku ne ?
tot jeslti zmenim pismenko třeba na G kde je instal programy a hry tak se zmeni cesta a muže to dělat paseku ...hmm
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tak to přepíše v registru, on to zas takový problém není...Visitors píše:jo jenže cd rom neobsahuje žedne udaje narozdil od disku ne ?Jája píše:Já sem to tak dělal taky, mám dva disky, a když jsem měl nainst. xp tak cd-rom byla f a pak jsem ji dal na g a vpohodě.
tot jeslti zmenim pismenko třeba na G kde je instal programy a hry tak se zmeni cesta a muže to dělat paseku ...hmm
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Jája
- Středně pokročilý

Bavíme se tu o změně písmene otické mechaniky a ne disku, je jasny že pokud to změníš na pismeno který předtim měl obsazny nějakej disk tak ti to bude dělat bordel ale ne kvuli te mechanice ale kvuli diskuVisitors píše:Jája píše:Já sem to tak dělal taky, mám dva disky, a když jsem měl nainst. xp tak cd-rom byla f a pak jsem ji dal na g a vpohodě.
jo jenže cd rom neobsahuje žedne udaje narozdil od disku ne ?
- misko 6
- Nováček

-
Re: Přejmenování disku....
nebudem zakladat novy thread, ked sa tu uz riesil moj problem, opytam sa sem:
ako zmenit pismenko systemoveho disku? nechce mi to dovolit ten system management. dik za odpoved.
ako zmenit pismenko systemoveho disku? nechce mi to dovolit ten system management. dik za odpoved.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB green power zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- P_V
- Začátečník

-
use the Google, Lukemisko 6 píše:ako zmenit pismenko systemoveho disku?
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja osobne som tieto postupy, co mi vypluje google pouzil a uz som widnows nepustil
. Zatial ine riesenie ako reinstal windowsu nemam. Neviete mi to prosim niekto napisat po cesky? mozno som spravil nieco zle...
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy