Přejmenování disku....

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Přejmenování disku....

Příspěvek od DewiL »

Nainstaloval sem WinXP a ja lama sem zapomnel rozdelit disk, tak sem to rozdelil pres Partiton Magic 8.0. Ted mam C: system D: CD mechanika E: data. De nejak ve WinXP pro prejmenovat tu mechaniku aby byla E: a disk s datama D: ???
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jo.. pravy klik na tento pocitac - spravovat - správa disků... :) zmenic CD-ROM a pak disk :)
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

OK. Dik moc. Du to zkusit. Sorry za lamerskej dotaz :)

Edit:// Hotovo :up: problem vyresen. LOCK. DELETE.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Dewil píše:OK. Dik moc. Du to zkusit. Sorry za lamerskej dotaz :)

Edit:// Hotovo :up: problem vyresen. LOCK. DELETE.
preco LOCK a DELETE co ked niekdo bude mat taky isty problem zas sa to tu bude riesit :wink:
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

cau chcu se zeptat když ten disk přehodim to pismenko hlasi to že mi to zruši funkci nekterych programu ( nenjade to cestu ) :? mam ten samej problem spiš to problem neni spiš esteticka uprava :-D ale to že mito zahlasilo to že zmenim cestu tak nev .....nev nekdo
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Visitors píše:cau chcu se zeptat když ten disk přehodim to pismenko hlasi to že mi to zruši funkci nekterych programu ( nenjade to cestu ) :? mam ten samej problem spiš to problem neni spiš esteticka uprava :-D ale to že mito zahlasilo to že zmenim cestu tak nev .....nev nekdo
To je logický, údaje v registrech, zástupci atd.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

mám podobný problém, mám C: jako systém a D: jako CD-ROM. Pak jsem si koupil další HDD, rozdělil a je jako E: a F:. Chci se zeptat, když to přehodím, že CD-ROM bude F:, nebude mi to dělat bordel u nainstalovaných her, najdou mi v poho CD-ROMku?
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

bigbalu píše:mám podobný problém, mám C: jako systém a D: jako CD-ROM. Pak jsem si koupil další HDD, rozdělil a je jako E: a F:. Chci se zeptat, když to přehodím, že CD-ROM bude F:, nebude mi to dělat bordel u nainstalovaných her, najdou mi v poho CD-ROMku?
Pokud jde o pismeno cd-romky tak tam jsem se s problémy pod winXp zatim nesetkal, mělo by to byt vpořádku.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Jája píše: Pokud jde o pismeno cd-romky tak tam jsem se s problémy pod winXp zatim nesetkal, mělo by to byt vpořádku.
jo jde mi o to písménko. Ty HDD bych posunul a CD-ROMku dal za ně. Jedná se mi hlavně o to, abych gamesy a programy nemusel přeinstalovávat. Mám taky takový pocit, že by to mělo být v poho, ale jen se chci ujistit 8)
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Já sem to tak dělal taky, mám dva disky, a když jsem měl nainst. xp tak cd-rom byla f a pak jsem ji dal na g a vpohodě.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Jája píše:Já sem to tak dělal taky, mám dva disky, a když jsem měl nainst. xp tak cd-rom byla f a pak jsem ji dal na g a vpohodě.
dikes, testnu to
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Jája píše:Já sem to tak dělal taky, mám dva disky, a když jsem měl nainst. xp tak cd-rom byla f a pak jsem ji dal na g a vpohodě.

jo jenže cd rom neobsahuje žedne udaje narozdil od disku ne ?
tot jeslti zmenim pismenko třeba na G kde je instal programy a hry tak se zmeni cesta a muže to dělat paseku ...hmm :wink:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Visitors píše:
tot jeslti zmenim pismenko třeba na G kde je instal programy a hry tak se zmeni cesta a muže to dělat paseku ...hmm :wink:
No tak to přepíše v registru, on to zas takový problém není... :wink:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Visitors píše:

Bavíme se tu o změně písmene otické mechaniky a ne disku, je jasny že pokud to změníš na pismeno který předtim měl obsazny nějakej disk tak ti to bude dělat bordel ale ne kvuli te mechanice ale kvuli disku :wink:
misko 6
Nováček
Nováček

Re: Přejmenování disku....

Příspěvek od misko 6 »

nebudem zakladat novy thread, ked sa tu uz riesil moj problem, opytam sa sem:

ako zmenit pismenko systemoveho disku? nechce mi to dovolit ten system management. dik za odpoved.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB green power zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
P_V
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od P_V »

misko 6 píše:ako zmenit pismenko systemoveho disku?
use the Google, Luke
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

no ja osobne som tieto postupy, co mi vypluje google pouzil a uz som widnows nepustil :-). Zatial ine riesenie ako reinstal windowsu nemam. Neviete mi to prosim niekto napisat po cesky? mozno som spravil nieco zle...
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“