Už, už tady jsou - nové CPU!

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
joro
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Už, už tady jsou - nové CPU!

Příspěvek od joro »

Sám jsem hooodně zvědavý. Zdá se že hodně teď vodu víří Athlony 64 - ale jak znám Intel, tak i ti mají něco pod pokličkou (viz. příjemné překvapení s výkonným Springdalem, Pentiem M jako první měli SATA v southbridge...). Bude to zajímavé období!
kahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

že by athlonek??

Příspěvek od kahi »

No, tak před Vánocema bych si rád dopřál novýho Athlonka64, ovšem vše závisí na ceně! A taky na deskách, čipsetech, kopatibilitě a především upgrade-dovatelnosti (fuj, to je ale slovo). Uvedou ho kdy? 23? Jsem zvědavej na oficiální ceny.¨
Hi
Veselé Velikonoce!
ryjen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ryjen »

Ty ceny mě taky docela zajímaj, je jasné že prvních pár měsíců budeme kupovat něco jiného než výkon, aneb kdo vydrží déle vyhraje. Já to ale asi opět nevydržím...
MB ASUS A7V600, CPU AMD Athlon XP Barton 2500+@3200+ (12.5x200), GK GeForce4 MX440 GPU 250@302 MEM 333@405, HDD Seagate Bar. PATA 80 GB/7200/2MB + WD PATA 250 GB/7200/8MB + Seagate Bar. SATA 160 GB/7200/8MB, LCD 17" ACER AL718
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

ryjen píše:Ty ceny mě taky docela zajímaj, je jasné že prvních pár měsíců budeme kupovat něco jiného než výkon, aneb kdo vydrží déle vyhraje. Já to ale asi opět nevydržím...
Ty uz ten upgrade taky potrebujes jak sul :lol:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
peto
Nováček
Nováček

Athlon 64

Příspěvek od peto »

Athlon 64 sa v japonsku uz spolu s doskou predava a to za 600USD, kedze dosky pre Socket 754 stojia okolo 200USd mas hned cenu Athl;on 64... Navyse sa nechajme prekvapit AMD... uz len sedem dni a par hodin...
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

A kdo by nebyl zvedavej

Příspěvek od liquidfunk »

:-D Neznam cloveka, ktery by nebyl na novy prociky zvedavej 8-) Konecne se zase bude neco dit. :wink:
Buddha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buddha »

Jo Jo snad to bude změna k lepšímu, vždyť poslední podobná změna už tady hodně dlouho nebyla(změna procesorů z 16-bitu na 32-bit někdy před 10-ti lety), tak by to mohlo přinýst zas obrovskej skok ve výkonu. :-D :-D :-D
AMD Forever !!! 8)
MG

UPGRADE

Příspěvek od MG »

no jo ja tiez musim upgreadovat, musim chcem mam p4 2.4Ghz MSI to znie cool ale teraz 256MB ram ddr333 :o ,,ATI radeon 9200 128MB"takze to vyzera tak ze pojdem na 800Mhz FSB a Radeon 9600PRo no uvidime ceny ale urcite pridam aj ram-ku.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

no... po testech co jsem videl na THG a xbitu musim rict ze jsem cekal od A64 mozna i vic. pere se s P4EE o 1. misto, vetsinou vyhrava Intel. Co postavi AMD az vyleze prescott...
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

ICE píše:no... po testech co jsem videl na THG a xbitu musim rict ze jsem cekal od A64 mozna i vic. pere se s P4EE o 1. misto, vetsinou vyhrava Intel. Co postavi AMD az vyleze prescott...
To je zajimavy...na SH pisou ze Athlon FX sjede vsechna P4 vcetne EE
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Nidzo píše:
ICE píše:no... po testech co jsem videl na THG a xbitu musim rict ze jsem cekal od A64 mozna i vic. pere se s P4EE o 1. misto, vetsinou vyhrava Intel. Co postavi AMD az vyleze prescott...
To je zajimavy...na SH pisou ze Athlon FX sjede vsechna P4 vcetne EE
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=1778

svuj nazor jsem vyjadril tady...
mae
Nováček
Nováček

Příspěvek od mae »

Buddha píše:Jo Jo snad to bude změna k lepšímu, vždyť poslední podobná změna už tady hodně dlouho nebyla(změna procesorů z 16-bitu na 32-bit někdy před 10-ti lety), tak by to mohlo přinýst zas obrovskej skok ve výkonu. :-D :-D :-D
AMD Forever !!! 8)
:? AMD Forever? Hmm. Snad. Ale Integrated Electronics For Ever And Ever. :) To byl vtip. Nepreferuji nic, zalezi na cene a vykonu, nicmene A64 byl dobry obchodni tah, ale jak rychle to bude vyuzitelne se teprve uvidi (viz forum HT). Vsak on Intel taky neco kuti.
G.O'S not loged

Tlaci me spise grafarna.

Příspěvek od G.O'S not loged »

Ja v nejblizsi dobe urcite upgradnu grafarnu. Cekam az se zacne prodavat ATI Radeon 9600XT, doufam ze bude mit vykon aspon jako Radeon 9500Pro.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“