Už, už tady jsou - nové CPU!
- joro
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Už, už tady jsou - nové CPU!
Sám jsem hooodně zvědavý. Zdá se že hodně teď vodu víří Athlony 64 - ale jak znám Intel, tak i ti mají něco pod pokličkou (viz. příjemné překvapení s výkonným Springdalem, Pentiem M jako první měli SATA v southbridge...). Bude to zajímavé období!
- kahi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
že by athlonek??
No, tak před Vánocema bych si rád dopřál novýho Athlonka64, ovšem vše závisí na ceně! A taky na deskách, čipsetech, kopatibilitě a především upgrade-dovatelnosti (fuj, to je ale slovo). Uvedou ho kdy? 23? Jsem zvědavej na oficiální ceny.¨
Hi
Hi
Veselé Velikonoce!
- ryjen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty ceny mě taky docela zajímaj, je jasné že prvních pár měsíců budeme kupovat něco jiného než výkon, aneb kdo vydrží déle vyhraje. Já to ale asi opět nevydržím...
MB ASUS A7V600, CPU AMD Athlon XP Barton 2500+@3200+ (12.5x200), GK GeForce4 MX440 GPU 250@302 MEM 333@405, HDD Seagate Bar. PATA 80 GB/7200/2MB + WD PATA 250 GB/7200/8MB + Seagate Bar. SATA 160 GB/7200/8MB, LCD 17" ACER AL718
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A kdo by nebyl zvedavej
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- Buddha
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MG
-
UPGRADE
no jo ja tiez musim upgreadovat, musim chcem mam p4 2.4Ghz MSI to znie cool ale teraz 256MB ram ddr333
,,ATI radeon 9200 128MB"takze to vyzera tak ze pojdem na 800Mhz FSB a Radeon 9600PRo no uvidime ceny ale urcite pridam aj ram-ku.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je zajimavy...na SH pisou ze Athlon FX sjede vsechna P4 vcetne EEICE píše:no... po testech co jsem videl na THG a xbitu musim rict ze jsem cekal od A64 mozna i vic. pere se s P4EE o 1. misto, vetsinou vyhrava Intel. Co postavi AMD az vyleze prescott...
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=1778Nidzo píše:To je zajimavy...na SH pisou ze Athlon FX sjede vsechna P4 vcetne EEICE píše:no... po testech co jsem videl na THG a xbitu musim rict ze jsem cekal od A64 mozna i vic. pere se s P4EE o 1. misto, vetsinou vyhrava Intel. Co postavi AMD az vyleze prescott...
svuj nazor jsem vyjadril tady...
- mae
- Nováček

Buddha píše:Jo Jo snad to bude změna k lepšímu, vždyť poslední podobná změna už tady hodně dlouho nebyla(změna procesorů z 16-bitu na 32-bit někdy před 10-ti lety), tak by to mohlo přinýst zas obrovskej skok ve výkonu.![]()
![]()
![]()
AMD Forever !!!
- G.O'S not loged
-
Tlaci me spise grafarna.
Ja v nejblizsi dobe urcite upgradnu grafarnu. Cekam az se zacne prodavat ATI Radeon 9600XT, doufam ze bude mit vykon aspon jako Radeon 9500Pro.