Indikace plnosti baterie na notebooku
Moderátor: Don
- Effa
- Začátečník

-
Indikace plnosti baterie na notebooku
Měl bych prosbu. Potřeboval bych někde stahnout indikace nabitosti baterie na notebooku (je hodně starej a sou tam 98win). Potřeboval bych aby to zobrazovalo i procenta nabití. Díky moc
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Re: Indikace plnosti baterie na notebooku
To maji prece windows primo v sobe.Effa píše:Měl bych prosbu. Potřeboval bych někde stahnout indikace nabitosti baterie na notebooku (je hodně starej a sou tam 98win). Potřeboval bych aby to zobrazovalo i procenta nabití. Díky moc
Ovladaci panely -> rizeni spotreby
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Effa
- Začátečník

-
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Tusim, ze na tu ikonku jen staci najet cursorem a ukaze to procenta i bez klikani. Nicmene ty procenta bych stejne bral hodne z rezervou, protoze vetsinou to stejne neubyva linearne.Effa píše:jo jo to mají, ale já bych potřeboval, aby mi to ty procenta ukazovalo rovnou (ve woknech to ukatuje naplnění baterie a až po kliknutí se zobrazí procenta), ale jelikož ho používá moje mamča a sestra, který o pc vědí minimum, tak bych potřeboval, aby viděli přesn kolik procent zbývá.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Effa
- Začátečník

-
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já mam zkušenost takovou, že po půl hodině je baterie prázdná (1-2%) a po další půlhodině se teprv notebook odporoučí.
Jinak ty procenta fungují. Měl jsem Win ME a ukazovalo to i čas. Ženskejm by ale měla stačit LEDka - nesvítí - ok, svítí - nabít. ssvítí červeně - ko
Jinak ty procenta fungují. Měl jsem Win ME a ukazovalo to i čas. Ženskejm by ale měla stačit LEDka - nesvítí - ok, svítí - nabít. ssvítí červeně - ko
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele: