Indikace plnosti baterie na notebooku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Effa
Začátečník
Začátečník

Indikace plnosti baterie na notebooku

Příspěvek od Effa »

Měl bych prosbu. Potřeboval bych někde stahnout indikace nabitosti baterie na notebooku (je hodně starej a sou tam 98win). Potřeboval bych aby to zobrazovalo i procenta nabití. Díky moc
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Indikace plnosti baterie na notebooku

Příspěvek od Jiri Drak »

Effa píše:Měl bych prosbu. Potřeboval bych někde stahnout indikace nabitosti baterie na notebooku (je hodně starej a sou tam 98win). Potřeboval bych aby to zobrazovalo i procenta nabití. Díky moc
To maji prece windows primo v sobe.
Ovladaci panely -> rizeni spotreby
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

jo jo to mají, ale já bych potřeboval, aby mi to ty procenta ukazovalo rovnou (ve woknech to ukatuje naplnění baterie a až po kliknutí se zobrazí procenta), ale jelikož ho používá moje mamča a sestra, který o pc vědí minimum, tak bych potřeboval, aby viděli přesn kolik procent zbývá.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Effa píše:jo jo to mají, ale já bych potřeboval, aby mi to ty procenta ukazovalo rovnou (ve woknech to ukatuje naplnění baterie a až po kliknutí se zobrazí procenta), ale jelikož ho používá moje mamča a sestra, který o pc vědí minimum, tak bych potřeboval, aby viděli přesn kolik procent zbývá.
Tusim, ze na tu ikonku jen staci najet cursorem a ukaze to procenta i bez klikani. Nicmene ty procenta bych stejne bral hodne z rezervou, protoze vetsinou to stejne neubyva linearne.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

hmm tak oukejos, díky, holt si to ženský budou muset hlídat, aby se jim to nevyplo dřív než si to uložej :-)) Díky
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Já mam zkušenost takovou, že po půl hodině je baterie prázdná (1-2%) a po další půlhodině se teprv notebook odporoučí.

Jinak ty procenta fungují. Měl jsem Win ME a ukazovalo to i čas. Ženskejm by ale měla stačit LEDka - nesvítí - ok, svítí - nabít. ssvítí červeně - ko :)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Mno já bych doporučil mrknout se na stránky výrobce, nějaká utilita by tam bejt měla. Jinak, jestli by to bylo IBM, tak mužu poradit perfektní utilitu - vedle hodine je taková velká baterie naležato, v který se zobrazujou procenta, žůžo...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

no to je vono co sem scháněl, je to IBM ko kde bych jí moh sehnat?diky
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“