Velmi nizky vykon MSI FX5500

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Zamčeno
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

-HNY- píše:Je mi z vás nanic :blee: , měli ste se s ním domluvit a někdo mu koupit mu něco pořádnýho a pak mu to osobně předat a nainstalovat do komplu.
nemeli bychom mu rovnou aj vytrit pr*el???? navic tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0 ma 6stran rad ktere nasledne naprosto ignoroval takze sam si to zavinil a sam s tou kartou ted bude zit,navic nejak jsem si nevsim zebychom se do nej navazeli, ptal se proc ta karta ma tak nizkej vykona dostal odpoved :wink:
0118 999 881 999 119 7253
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

to Razzor: za kolik si tu kartu koupil a kde? možná by se s tím dalo něco udělat
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

to mas za to, ze ti rocice do vseho kecaj... rychle to na inzerat strel a kup neco poradnyho (i z mistniho bazaru, tam mas 4200 dost) ztratis jen par stovek... to je to nej co muzes prave ted udelat.... a ja bych to na tvym miste ihned udelal... rodicum nic nerikej... ty to nemusi zajimat...

ovsem ty 266 pameti sou taky obrovska brzda...

snad jenom dodat, kdo si pocka, ten se docka... kupovat neco moc unahlene je na :blee: :down: :down: a pak se muzes akorat :jaw: :jaw: :devil: :onfire:
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

John_P píše:
zombux píše:myslim že další diskuse v tomto threadu nemá smysl. leda že by autor threadu zjistil že karta je 128-bit, o čemž silně pochybuju
Obzvlášť, když tady proběhla diskuse ještě před tím, nežli k tomuto nákupu došlo (viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12879). Proto bych zase až tak moc nenasazoval na MSI. To jak nakládají se svým jménem je jejich věc, ale když někomu x lidí říká co je dobré a co není a pak si koupí přesně opak, jak se to dá nazvat ? :o

Chybama se člověk učí, to je pravda, jen mi Razzore prosím tě řekni, co tě vedlo k tomuto rozhodnutí :cry:
To sem napsal hned na zacatku. gainward nedostupnej, asus moc drahej. oem fx5600 stazena z ceniku.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

RaZZoR píše:
John_P píše: Obzvlášť, když tady proběhla diskuse ještě před tím, nežli k tomuto nákupu došlo (viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12879). Proto bych zase až tak moc nenasazoval na MSI. To jak nakládají se svým jménem je jejich věc, ale když někomu x lidí říká co je dobré a co není a pak si koupí přesně opak, jak se to dá nazvat ? :o

Chybama se člověk učí, to je pravda, jen mi Razzore prosím tě řekni, co tě vedlo k tomuto rozhodnutí :cry:
To sem napsal hned na zacatku. gainward nedostupnej, asus moc drahej. oem fx5600 stazena z ceniku.
a to tak spechalo? bazary rulezz
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

RaZZoR píše:
John_P píše: Obzvlášť, když tady proběhla diskuse ještě před tím, nežli k tomuto nákupu došlo (viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12879). Proto bych zase až tak moc nenasazoval na MSI. To jak nakládají se svým jménem je jejich věc, ale když někomu x lidí říká co je dobré a co není a pak si koupí přesně opak, jak se to dá nazvat ? :o

člověče, proč jsi nezksil víc prodejen, klidně po celý republice :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

to Razzor: proc sis prosimte neprecetl diskuzi na czechcomputeru? nekdo tam prece rikal,ze ma jen 6500bodu v 3dMarku01 atd - i par sporu o 64bitech
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P7 ... tml?&all=1
Moje články
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

zombux píše:
RaZZoR píše: To sem napsal hned na zacatku. gainward nedostupnej, asus moc drahej. oem fx5600 stazena z ceniku.
člověče, proč jsi nezksil víc prodejen, klidně po celý republice :?
jj, posta sice suxxx, ale vecinou to vyjde...

nic.... hned ju prodej pres inzert-expres a zacni znovu
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Jo dik vsem. Ted sem opravdu tak akorat za hovado. Ale jak mam kurwa cuchat, kdyz vsude pisou, ze je to 128bit, ze mi nakonec prodaj takovej smejd 64bitovej. Ja si chtel nejdriv objedant asus fx5700 ale starci proste ze ne-e. TAk sem objednal gainward ti4200. Z agen.cz minapsali , ze je momentalne nedostupnej tak sem to zrusil. No a nakonec se mi nejprijatelnejsi jevila prave fx5500 128bit. Podle testu mela uchazejici vykon. No ale naletel sem, neni to 128bit ale 64bit. Ze je to 128bit keca i rivatuner ale tomu za mak neverim. A aida32 mi to najednou odmita gpu detekovat. Zkusim to vyreklamovat a uhrat to na to, ze je to jen 64bit a na strankach maj ze je to 128bit.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

zombux píše: člověče, proč jsi nezksil víc prodejen, klidně po celý republice :?
Vsak ja sem prolejzal kde co :cry:
Tomáš Vavřík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomáš Vavřík »

paneboze hlavne si nenechej dat zase 5500! rekni at si to nechaj a ze chces jinou :twisted: .... mozne to ale nevyjde :lol: :lol: :lol:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

RaZZoR píše:Jo dik vsem. Ted sem opravdu tak akorat za hovado. Ale jak mam kurwa cuchat, kdyz vsude pisou, ze je to 128bit, ze mi nakonec prodaj takovej smejd 64bitovej. Ja si chtel nejdriv objedant asus fx5700 ale starci proste ze ne-e. TAk sem objednal gainward ti4200. Z agen.cz minapsali , ze je momentalne nedostupnej tak sem to zrusil. No a nakonec se mi nejprijatelnejsi jevila prave fx5500 128bit. Podle testu mela uchazejici vykon. No ale naletel sem, neni to 128bit ale 64bit. Ze je to 128bit keca i rivatuner ale tomu za mak neverim. A aida32 mi to najednou odmita gpu detekovat. Zkusim to vyreklamovat a uhrat to na to, ze je to jen 64bit a na strankach maj ze je to 128bit.
to asi nezjistis... starci suxxxxxxxxxxxx.... mel sis to nechat poslat na kamose jak uz nekdo radil... to prodej... je to v zaruce, pujde to pryc dobre... ´bo se tam bez do krve hadat... a rekni ze ces 5700 wod asuse...
Tomáš Vavřík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomáš Vavřík »

jo a mimochodem ty budes asi takovy hovado jako tvuj obrazek :lol: :lol: :lol:
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

na ja mam tu "svetobornou" :lol: FX5200 a netaktla na me sestave delala 6666 bodu - taktla dela cca 7090 bodu - ted budu predelavat jeste chadic a uvidim co z toho dostanu. Tyhle karty nic moc. Karty řad 5200 - 5600 uz uplne prehlizim, protoze vim, ze z lidi tahaj jenom prachy :box: .

PS: Jak vidis - skoro vsechny uzke karty (z vlastni zkusenosti) jsou 64bity.
Moje články
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jinak chapu ze starci nevi co znamena udelat si radost a koupit si konecne neco kvaluitniho... (jednoho rodinneho prislusnika, ktery tim trpel jsem uz vylecil)
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Tomš Vavřík píše:jo a mimochodem ty budes asi takovy hovado jako tvuj obrazek :lol: :lol: :lol:
Jo, je mi to podobny :twisted:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Nejdriv to zkusim vyreklamovat
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

RaZZoR píše:Nejdriv to zkusim vyreklamovat
kolik stala? 3k?

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27632 - tohle sice neni nic moc, ale aspon to neni 64 bit...
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

stala 2400,- Abych rek pravdu, bylo mi divny ze ma jen 4 pametovy cipy, ale kdyz vsude troubili , joo joo je to 128bit , tak sem naletel. Takovy inno3d , verim ,ze je urcite 128bit.
Zamčeno

Zpět na „NVIDIA grafické karty“