nemeli bychom mu rovnou aj vytrit pr*el???? navic tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0 ma 6stran rad ktere nasledne naprosto ignoroval takze sam si to zavinil a sam s tou kartou ted bude zit,navic nejak jsem si nevsim zebychom se do nej navazeli, ptal se proc ta karta ma tak nizkej vykona dostal odpoved-HNY- píše:Je mi z vás nanic, měli ste se s ním domluvit a někdo mu koupit mu něco pořádnýho a pak mu to osobně předat a nainstalovat do komplu.
Velmi nizky vykon MSI FX5500
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
0118 999 881 999 119 7253
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
to Razzor: za kolik si tu kartu koupil a kde? možná by se s tím dalo něco udělat
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
to mas za to, ze ti rocice do vseho kecaj... rychle to na inzerat strel a kup neco poradnyho (i z mistniho bazaru, tam mas 4200 dost) ztratis jen par stovek... to je to nej co muzes prave ted udelat.... a ja bych to na tvym miste ihned udelal... rodicum nic nerikej... ty to nemusi zajimat...
ovsem ty 266 pameti sou taky obrovska brzda...
snad jenom dodat, kdo si pocka, ten se docka... kupovat neco moc unahlene je na
a pak se muzes akorat

ovsem ty 266 pameti sou taky obrovska brzda...
snad jenom dodat, kdo si pocka, ten se docka... kupovat neco moc unahlene je na
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To sem napsal hned na zacatku. gainward nedostupnej, asus moc drahej. oem fx5600 stazena z ceniku.John_P píše:Obzvlášť, když tady proběhla diskuse ještě před tím, nežli k tomuto nákupu došlo (viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12879). Proto bych zase až tak moc nenasazoval na MSI. To jak nakládají se svým jménem je jejich věc, ale když někomu x lidí říká co je dobré a co není a pak si koupí přesně opak, jak se to dá nazvat ?zombux píše:myslim že další diskuse v tomto threadu nemá smysl. leda že by autor threadu zjistil že karta je 128-bit, o čemž silně pochybuju![]()
Chybama se člověk učí, to je pravda, jen mi Razzore prosím tě řekni, co tě vedlo k tomuto rozhodnutí
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
a to tak spechalo? bazary rulezzRaZZoR píše:To sem napsal hned na zacatku. gainward nedostupnej, asus moc drahej. oem fx5600 stazena z ceniku.John_P píše: Obzvlášť, když tady proběhla diskuse ještě před tím, nežli k tomuto nákupu došlo (viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12879). Proto bych zase až tak moc nenasazoval na MSI. To jak nakládají se svým jménem je jejich věc, ale když někomu x lidí říká co je dobré a co není a pak si koupí přesně opak, jak se to dá nazvat ?![]()
Chybama se člověk učí, to je pravda, jen mi Razzore prosím tě řekni, co tě vedlo k tomuto rozhodnutí
- zombux
- Odborník PCT

člověče, proč jsi nezksil víc prodejen, klidně po celý republiceRaZZoR píše:To sem napsal hned na zacatku. gainward nedostupnej, asus moc drahej. oem fx5600 stazena z ceniku.John_P píše: Obzvlášť, když tady proběhla diskuse ještě před tím, nežli k tomuto nákupu došlo (viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12879). Proto bych zase až tak moc nenasazoval na MSI. To jak nakládají se svým jménem je jejich věc, ale když někomu x lidí říká co je dobré a co není a pak si koupí přesně opak, jak se to dá nazvat ?![]()
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
to Razzor: proc sis prosimte neprecetl diskuzi na czechcomputeru? nekdo tam prece rikal,ze ma jen 6500bodu v 3dMarku01 atd - i par sporu o 64bitech
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P7 ... tml?&all=1
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P7 ... tml?&all=1
Moje články
Moje články
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo dik vsem. Ted sem opravdu tak akorat za hovado. Ale jak mam kurwa cuchat, kdyz vsude pisou, ze je to 128bit, ze mi nakonec prodaj takovej smejd 64bitovej. Ja si chtel nejdriv objedant asus fx5700 ale starci proste ze ne-e. TAk sem objednal gainward ti4200. Z agen.cz minapsali , ze je momentalne nedostupnej tak sem to zrusil. No a nakonec se mi nejprijatelnejsi jevila prave fx5500 128bit. Podle testu mela uchazejici vykon. No ale naletel sem, neni to 128bit ale 64bit. Ze je to 128bit keca i rivatuner ale tomu za mak neverim. A aida32 mi to najednou odmita gpu detekovat. Zkusim to vyreklamovat a uhrat to na to, ze je to jen 64bit a na strankach maj ze je to 128bit.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tomáš Vavřík
- Začátečník

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
to asi nezjistis... starci suxxxxxxxxxxxx.... mel sis to nechat poslat na kamose jak uz nekdo radil... to prodej... je to v zaruce, pujde to pryc dobre... ´bo se tam bez do krve hadat... a rekni ze ces 5700 wod asuse...RaZZoR píše:Jo dik vsem. Ted sem opravdu tak akorat za hovado. Ale jak mam kurwa cuchat, kdyz vsude pisou, ze je to 128bit, ze mi nakonec prodaj takovej smejd 64bitovej. Ja si chtel nejdriv objedant asus fx5700 ale starci proste ze ne-e. TAk sem objednal gainward ti4200. Z agen.cz minapsali , ze je momentalne nedostupnej tak sem to zrusil. No a nakonec se mi nejprijatelnejsi jevila prave fx5500 128bit. Podle testu mela uchazejici vykon. No ale naletel sem, neni to 128bit ale 64bit. Ze je to 128bit keca i rivatuner ale tomu za mak neverim. A aida32 mi to najednou odmita gpu detekovat. Zkusim to vyreklamovat a uhrat to na to, ze je to jen 64bit a na strankach maj ze je to 128bit.
- Tomáš Vavřík
- Začátečník

- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
na ja mam tu "svetobornou"
FX5200 a netaktla na me sestave delala 6666 bodu - taktla dela cca 7090 bodu - ted budu predelavat jeste chadic a uvidim co z toho dostanu. Tyhle karty nic moc. Karty řad 5200 - 5600 uz uplne prehlizim, protoze vim, ze z lidi tahaj jenom prachy
.
PS: Jak vidis - skoro vsechny uzke karty (z vlastni zkusenosti) jsou 64bity.
PS: Jak vidis - skoro vsechny uzke karty (z vlastni zkusenosti) jsou 64bity.
Moje články
Moje články
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
adresa je: www.inzert-expres.cz
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
kolik stala? 3k?RaZZoR píše:Nejdriv to zkusim vyreklamovat
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27632 - tohle sice neni nic moc, ale aspon to neni 64 bit...
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: