GF FX5700 - TV-out nefunguje

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Scorpion
Nováček
Nováček

GF FX5700 - TV-out nefunguje

Příspěvek od Scorpion »

Mám VGA MSI GeForce FX 5700 TD 128 a za boha nemůžu rozjet TV-Out. Vše ostatní bez problémů funguje, ale TV je mrtvá. Nechal jsem si kartu reklamovat, ale nová dělá úplně to samé, tak jsem si půjčil 3D Club FX 5700 TD 128 a zase to samé vše jede, ale TV ne. Samozřejmě kabely mám připojené a TV zapnutá ještě dřív než počítač, ale ani tak to nejede. Tak jsem zkoušel různé detonátory od starších až do nových a nic, žádná změna. Nainstaloval jsem i poslední nForce Drivery ale taky nic. Když použiju starší MSI MX 440 64 MB tak všechno funguje.

Moje nynější konfigurace.
Abit NF7 - S, Athlon XP 2600+, 256 DDR 400 dual, MSI GeForce FX 5700 TD 128, WD S-ATA 160GB, DVD Toshiba, CDRW LG,

Verze BIOS - MB – Phoenix – AwardBIOS v6.00 PG
VGA – 4.36.20.19.06
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

meli byste tu zalozit kategorii TV outy - jenom na teto strane nvidia graficke karty je toho nejmin 5 :-D
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Naex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Naex »

Pokuď máš připojený monitor přes D-Sub zkus použít DVI s redukcí.
U MSI mají dva druhy karet - různé pořadí výstupů. Jinak jest-li
máš zapnutou TV nebo ne - to by mělo být jedno.
AMD 8320, 32 GB, MSI 990FX Gaming, Sapphire 78xx

Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
Scorpion
Nováček
Nováček

Příspěvek od Scorpion »

dík za fakt dobrou radu, máš snad pocit že je někde z těch pěti něco co by mě mohlo pomoct, všude se kecá jen o drátech nebo o ovladačích a to sem snad napsal že jsem to zkusil
viz Filip
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

no, mohl jsi to napsat jako offtopic k nim ne? nekdo by ti tam urcite poradil, a ne zakladat novy thread (ale vono je to vlastne jedno, hlavne ze ti nekdo poradil a ses spokojenej) :-D
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

2Scorpion: A kde to presne nefunguje, nejde ti to prepnout na televizi (ze to v ovladacich nemas povoleno)???
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Scorpion
Nováček
Nováček

Příspěvek od Scorpion »

takže díky vám všem ale pravdu měl Naex musí to být zapojené přes redukci na DVI jinak se tam obraz nedá naklonovat
díky
Abit NF7 - S, Athlon XP 2600+, 256 DDR 400 dual, MSI GeForce FX 5700 TD 128, WD S-ATA 160GB, DVD Toshiba, CDRW LG,

Verze BIOS - MB – Phoenix – AwardBIOS v6.00 PG
VGA – 4.36.20.19.06
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

No mezi náma, asi jsi něco dělal špatně, že, když ti to nejelo na 3 kartách. V každým případě hlavně že už ti to funguje ;-). Návod na rozchození TV-out najdeš tady http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ti ... rtId=19133

Já vážně nechápu, jak může mít tolik lidí problém s rozchozením TV outu, copak nemáte ke grafice manuál ? Když jsem ho poprvé zprovozňoval na svém Gainwardu GF440MX tak jsem tam vše vyčetl. :twisted:
Naposledy upravil(a) J X P dne stř 14. črc 2004, 23:44, celkem upraveno 1 x.
---
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ja to na ati pozapinal, chvili laboroval s theatre a jelo to.. manualy suxxx :) nejveco otazky pro me byla jaky koupit koaxialni kabl... (ten bezne nejdrazsi)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

ICE píše:ja to na ati pozapinal, chvili laboroval s theatre a jelo to.. manualy suxxx :) nejveco otazky pro me byla jaky koupit koaxialni kabl... (ten bezne nejdrazsi)
Jo na ATI na booku to bylo horší. Tam se mi objevovalo jen černé okno a než jsem na to došel, jsem málem vyrostl :-) Stejně se mi zdá, že ten výstup na ATI 7500 a možnosti nastavení jsou horší. Ale asi to bude tím, že to není zase až tak in grafika :wink:
---
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

ICE píše:ja to na ati pozapinal, chvili laboroval s theatre a jelo to.. manualy suxxx :) nejveco otazky pro me byla jaky koupit koaxialni kabl... (ten bezne nejdrazsi)
JJ, me to taky dalo chvili zabrat....hlavne sem musel zapnout Vynucene hledani TV :roll:

btw: jinak ja za kabely (i na zvuk) dal celkem pres 500 :sad:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“