GF FX5700 - TV-out nefunguje
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Scorpion
- Nováček

-
GF FX5700 - TV-out nefunguje
Mám VGA MSI GeForce FX 5700 TD 128 a za boha nemůžu rozjet TV-Out. Vše ostatní bez problémů funguje, ale TV je mrtvá. Nechal jsem si kartu reklamovat, ale nová dělá úplně to samé, tak jsem si půjčil 3D Club FX 5700 TD 128 a zase to samé vše jede, ale TV ne. Samozřejmě kabely mám připojené a TV zapnutá ještě dřív než počítač, ale ani tak to nejede. Tak jsem zkoušel různé detonátory od starších až do nových a nic, žádná změna. Nainstaloval jsem i poslední nForce Drivery ale taky nic. Když použiju starší MSI MX 440 64 MB tak všechno funguje.
Moje nynější konfigurace.
Abit NF7 - S, Athlon XP 2600+, 256 DDR 400 dual, MSI GeForce FX 5700 TD 128, WD S-ATA 160GB, DVD Toshiba, CDRW LG,
Verze BIOS - MB – Phoenix – AwardBIOS v6.00 PG
VGA – 4.36.20.19.06
Moje nynější konfigurace.
Abit NF7 - S, Athlon XP 2600+, 256 DDR 400 dual, MSI GeForce FX 5700 TD 128, WD S-ATA 160GB, DVD Toshiba, CDRW LG,
VGA – 4.36.20.19.06
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
meli byste tu zalozit kategorii TV outy - jenom na teto strane nvidia graficke karty je toho nejmin 5 
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- Naex
- Začátečník

Pokuď máš připojený monitor přes D-Sub zkus použít DVI s redukcí.
U MSI mají dva druhy karet - různé pořadí výstupů. Jinak jest-li
máš zapnutou TV nebo ne - to by mělo být jedno.
U MSI mají dva druhy karet - různé pořadí výstupů. Jinak jest-li
máš zapnutou TV nebo ne - to by mělo být jedno.
AMD 8320, 32 GB, MSI 990FX Gaming, Sapphire 78xx
Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
- Scorpion
- Nováček

-
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
no, mohl jsi to napsat jako offtopic k nim ne? nekdo by ti tam urcite poradil, a ne zakladat novy thread (ale vono je to vlastne jedno, hlavne ze ti nekdo poradil a ses spokojenej) 
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- Scorpion
- Nováček

-
takže díky vám všem ale pravdu měl Naex musí to být zapojené přes redukci na DVI jinak se tam obraz nedá naklonovat
díky
díky
VGA – 4.36.20.19.06
VGA – 4.36.20.19.06
- J X P
- Středně pokročilý

No mezi náma, asi jsi něco dělal špatně, že, když ti to nejelo na 3 kartách. V každým případě hlavně že už ti to funguje
. Návod na rozchození TV-out najdeš tady http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ti ... rtId=19133
Já vážně nechápu, jak může mít tolik lidí problém s rozchozením TV outu, copak nemáte ke grafice manuál ? Když jsem ho poprvé zprovozňoval na svém Gainwardu GF440MX tak jsem tam vše vyčetl.
Já vážně nechápu, jak může mít tolik lidí problém s rozchozením TV outu, copak nemáte ke grafice manuál ? Když jsem ho poprvé zprovozňoval na svém Gainwardu GF440MX tak jsem tam vše vyčetl.
Naposledy upravil(a) J X P dne stř 14. črc 2004, 23:44, celkem upraveno 1 x.
---
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

Jo na ATI na booku to bylo horší. Tam se mi objevovalo jen černé okno a než jsem na to došel, jsem málem vyrostlICE píše:ja to na ati pozapinal, chvili laboroval s theatre a jelo to.. manualy suxxxnejveco otazky pro me byla jaky koupit koaxialni kabl... (ten bezne nejdrazsi)
---
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
JJ, me to taky dalo chvili zabrat....hlavne sem musel zapnout Vynucene hledani TVICE píše:ja to na ati pozapinal, chvili laboroval s theatre a jelo to.. manualy suxxxnejveco otazky pro me byla jaky koupit koaxialni kabl... (ten bezne nejdrazsi)
btw: jinak ja za kabely (i na zvuk) dal celkem pres 500
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK...