Chlazeni Leadtek A350 bez vetraku

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Chlazeni Leadtek A350 bez vetraku

Příspěvek od €agle »

Dostal sem novou Leadtek A350 (FX5900XT) a zjistil sem (omylem), ze kdyz se odpoji to pridavny napajeni, tak se ani netoci vetrak na GPU a je potom krasne ticho... Takze se chci zeptat, uchladi se ta grafika i bez toho vetraku? Nemyslim na hry atd, ale treba jenom pres noc na stahovani, pripadne sledovani filmu... Mate s tim nekdo zkusenosti?

//edit Thellwin - přesun z NV GK
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

do toho bych nesel...
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

taky mam leadtek A350 ale vetracek je tichej ze ho vubec neslisim... kazdopadne bych ti to nedoporucoval me to nenatakteny jelo s vetrakem kolem 40 stupnu a nechtel bych vedet co by se s tim stalo bez vetraku... navic ta karta je docela draha a byla by ji skoda spalit :oops:
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Pabos píše:vetracek je tichej ze ho vubec neslisim...
No tak to bych zrovna netvrdil, teda aspon v mym pocitaci, me dela hluku dost... Ale je fakt, ze ta karta dost topi... Chtel sem vedet, jestli to tak uz nekdo nema. Zda se ze ne, takze do toho nepudu. Radsi si tam dam nejakej chladic na Athlony s vetrakem na 5V (jako zatim na vsechny moje grafiky) :)

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

€agle píše:
Pabos píše:vetracek je tichej ze ho vubec neslisim...
No tak to bych zrovna netvrdil, teda aspon v mym pocitaci, me dela hluku dost... Ale je fakt, ze ta karta dost topi... Chtel sem vedet, jestli to tak uz nekdo nema. Zda se ze ne, takze do toho nepudu. Radsi si tam dam nejakej chladic na Athlony s vetrakem na 5V (jako zatim na vsechny moje grafiky) :)
nebo tam mrskni VGA Silencer... s trochou štěstí ho nebudeš muset ani upravovat a bude to tichý za pár korun...
ignorelist: kremrole a dezoláti
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

zombux píše: nebo tam mrskni VGA Silencer... s trochou štěstí ho nebudeš muset ani upravovat a bude to tichý za pár korun...
To neni spatnej napad, ale cet sem, ze zrovna na tu moji nejde pridelat, a metoda pasta+vterinak (nebo jeste lip teplovodivy lepidlo) se mi fakt (aspon zatim)pouzivat nechce... Jelikoz ji mam 2 dny tak sem jeste ani poradne nevyzkousel, jestli nekde nekravne a myslim, ze s zalepenym jadrem by se jim ji asi (mozna nekdy) reklamovat nechtelo... Takze se asi uchylim k jiz zminenemu chladici na Athlony, protoze ten rozbruskoidni zvuk me pekne stve... :(

Wolfie
Začátečník
Začátečník

Re: Chlazeni Leadtek A350 bez vetraku

Příspěvek od Wolfie »

€agle píše:Dostal sem novou Leadtek A350 (FX5900XT) a zjistil sem (omylem), ze kdyz se odpoji to pridavny napajeni, tak se ani netoci vetrak na GPU a je potom krasne ticho... Takze se chci zeptat, uchladi se ta grafika i bez toho vetraku? Nemyslim na hry atd, ale treba jenom pres noc na stahovani, pripadne sledovani filmu... Mate s tim nekdo zkusenosti?

Mam tady offtopic dotaz: kolik ti ten komp co mas v podpisu udela v marku03,ptam se na to protoze mam stejnou desku MSI K7T Turbo3.0 (pro (ne)pamětníky je to KT133A) a chci tam dat bud toho Leadteka nebo R9800,i kdyz nevim jestli by tam ten Radeon vubec sel rozbehat...
BTW: Jak jsi tam proboha narval toho Bartona ??? Se divim,ze ti to de na 133,kdyz ten procesor je 166... Jo,kdyztak mi napis SZ nebo mail,diky.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Wolfie píše:
€agle píše:Dostal sem novou Leadtek A350 (FX5900XT) a zjistil sem (omylem), ze kdyz se odpoji to pridavny napajeni, tak se ani netoci vetrak na GPU a je potom krasne ticho... Takze se chci zeptat, uchladi se ta grafika i bez toho vetraku? Nemyslim na hry atd, ale treba jenom pres noc na stahovani, pripadne sledovani filmu... Mate s tim nekdo zkusenosti?

Mam tady offtopic dotaz: kolik ti ten komp co mas v podpisu udela v marku03,ptam se na to protoze mam stejnou desku MSI K7T Turbo3.0 (pro (ne)pamětníky je to KT133A) a chci tam dat bud toho Leadteka nebo R9800,i kdyz nevim jestli by tam ten Radeon vubec sel rozbehat...
BTW: Jak jsi tam proboha narval toho Bartona ??? Se divim,ze ti to de na 133,kdyz ten procesor je 166... Jo,kdyztak mi napis SZ nebo mail,diky.
IMHO davat do tyhle desky s SDR pametma grafiku jako 5900XT nebo 9800Pro je uplny nesmysl
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

€agle píše: ale cet sem, ze zrovna na tu moji nejde pridelat, a metoda pasta+vterinak (nebo jeste lip teplovodivy lepidlo) se mi fakt (aspon zatim)pouzivat nechce...
ale hov** nic tam nelepis, jsou tam uz diry pro chladic a jen to zasroubujes, nic se nelepi a ani ti nepada zaruka
0118 999 881 999 119 7253
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

cool.user píše:
€agle píše: ale cet sem, ze zrovna na tu moji nejde pridelat, a metoda pasta+vterinak (nebo jeste lip teplovodivy lepidlo) se mi fakt (aspon zatim)pouzivat nechce...
ale hov** nic tam nelepis, jsou tam uz diry pro chladic a jen to zasroubujes, nic se nelepi a ani ti nepada zaruka
jestli je ten Leadtek podobnej jako můj Club3D, tak nic nezašroubuješ... díry jsou jinde než by se hodily Silenceru.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

zombux píše:
cool.user píše: ale hov** nic tam nelepis, jsou tam uz diry pro chladic a jen to zasroubujes, nic se nelepi a ani ti nepada zaruka
jestli je ten Leadtek podobnej jako můj Club3D, tak nic nezašroubuješ... díry jsou jinde než by se hodily Silenceru.
vzdyt by meli mit standart nejakej ne?
0118 999 881 999 119 7253
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

cool.user píše:
zombux píše: jestli je ten Leadtek podobnej jako můj Club3D, tak nic nezašroubuješ... díry jsou jinde než by se hodily Silenceru.
vzdyt by meli mit standart nejakej ne?
standart samozřejmě mají, ale jinej než ATi potažmo Silencer. GF4Ti a FX mají díry prostě jinde než by měly bejt
karaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od karaco »

mám tu samou kartu,díry tam jsou, já tam nacpal Zalmana ZH 80 i s tím větrákem OP1 a je to v pohodě, šlo by to i s pasivem, ta karta byla nejhlučnější v celým komplu, s odpojeným větrákem se hřála jako prase...
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

ja bejt tebou, tak tam šoupnu nějakou starou S3 Trio nebo tak nějak. neříkej, že nějakou takouvou někde v šuplíku nemáš
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Wolfie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wolfie »

ICE píše:
Wolfie píše:

IMHO davat do tyhle desky s SDR pametma grafiku jako 5900XT nebo 9800Pro je uplny nesmysl

Už se stalo,bohužel dneska mi přijde :( ,no uvidim...
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

Bez oklik - je to zbytečné a nějaké věci zkoušet, to za to nestojí!!!!! :x
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

toho Silencera som mu xcel navrhnut

tak nech skusi dat vetrak na 5V vetvu a podtaktuje... - o dosť
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

No to teda o kotel podtatktuje!!! :shock:
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

veru o kotel!

alebo nech sa na to vy****, nech si pustí hudu na plné gule a subwoofer takito a je to :lol:
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

Taky možnost!!!!

Pokud ale má nějaké ty 5+1!! :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“