Chlazeni Leadtek A350 bez vetraku
Moderátor: morke
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chlazeni Leadtek A350 bez vetraku
Dostal sem novou Leadtek A350 (FX5900XT) a zjistil sem (omylem), ze kdyz se odpoji to pridavny napajeni, tak se ani netoci vetrak na GPU a je potom krasne ticho... Takze se chci zeptat, uchladi se ta grafika i bez toho vetraku? Nemyslim na hry atd, ale treba jenom pres noc na stahovani, pripadne sledovani filmu... Mate s tim nekdo zkusenosti?
//edit Thellwin - přesun z NV GK
//edit Thellwin - přesun z NV GK
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tak to bych zrovna netvrdil, teda aspon v mym pocitaci, me dela hluku dost... Ale je fakt, ze ta karta dost topi... Chtel sem vedet, jestli to tak uz nekdo nema. Zda se ze ne, takze do toho nepudu. Radsi si tam dam nejakej chladic na Athlony s vetrakem na 5V (jako zatim na vsechny moje grafiky)Pabos píše:vetracek je tichej ze ho vubec neslisim...
- zombux
- Odborník PCT

nebo tam mrskni VGA Silencer... s trochou štěstí ho nebudeš muset ani upravovat a bude to tichý za pár korun...€agle píše:No tak to bych zrovna netvrdil, teda aspon v mym pocitaci, me dela hluku dost... Ale je fakt, ze ta karta dost topi... Chtel sem vedet, jestli to tak uz nekdo nema. Zda se ze ne, takze do toho nepudu. Radsi si tam dam nejakej chladic na Athlony s vetrakem na 5V (jako zatim na vsechny moje grafiky)Pabos píše:vetracek je tichej ze ho vubec neslisim...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To neni spatnej napad, ale cet sem, ze zrovna na tu moji nejde pridelat, a metoda pasta+vterinak (nebo jeste lip teplovodivy lepidlo) se mi fakt (aspon zatim)pouzivat nechce... Jelikoz ji mam 2 dny tak sem jeste ani poradne nevyzkousel, jestli nekde nekravne a myslim, ze s zalepenym jadrem by se jim ji asi (mozna nekdy) reklamovat nechtelo... Takze se asi uchylim k jiz zminenemu chladici na Athlony, protoze ten rozbruskoidni zvuk me pekne stve...zombux píše: nebo tam mrskni VGA Silencer... s trochou štěstí ho nebudeš muset ani upravovat a bude to tichý za pár korun...
- Wolfie
- Začátečník

Re: Chlazeni Leadtek A350 bez vetraku
€agle píše:Dostal sem novou Leadtek A350 (FX5900XT) a zjistil sem (omylem), ze kdyz se odpoji to pridavny napajeni, tak se ani netoci vetrak na GPU a je potom krasne ticho... Takze se chci zeptat, uchladi se ta grafika i bez toho vetraku? Nemyslim na hry atd, ale treba jenom pres noc na stahovani, pripadne sledovani filmu... Mate s tim nekdo zkusenosti?
Mam tady offtopic dotaz: kolik ti ten komp co mas v podpisu udela v marku03,ptam se na to protoze mam stejnou desku MSI K7T Turbo3.0 (pro (ne)pamětníky je to KT133A) a chci tam dat bud toho Leadteka nebo R9800,i kdyz nevim jestli by tam ten Radeon vubec sel rozbehat...
BTW: Jak jsi tam proboha narval toho Bartona ??? Se divim,ze ti to de na 133,kdyz ten procesor je 166... Jo,kdyztak mi napis SZ nebo mail,diky.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
IMHO davat do tyhle desky s SDR pametma grafiku jako 5900XT nebo 9800Pro je uplny nesmyslWolfie píše:€agle píše:Dostal sem novou Leadtek A350 (FX5900XT) a zjistil sem (omylem), ze kdyz se odpoji to pridavny napajeni, tak se ani netoci vetrak na GPU a je potom krasne ticho... Takze se chci zeptat, uchladi se ta grafika i bez toho vetraku? Nemyslim na hry atd, ale treba jenom pres noc na stahovani, pripadne sledovani filmu... Mate s tim nekdo zkusenosti?
Mam tady offtopic dotaz: kolik ti ten komp co mas v podpisu udela v marku03,ptam se na to protoze mam stejnou desku MSI K7T Turbo3.0 (pro (ne)pamětníky je to KT133A) a chci tam dat bud toho Leadteka nebo R9800,i kdyz nevim jestli by tam ten Radeon vubec sel rozbehat...
BTW: Jak jsi tam proboha narval toho Bartona ??? Se divim,ze ti to de na 133,kdyz ten procesor je 166... Jo,kdyztak mi napis SZ nebo mail,diky.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ale hov** nic tam nelepis, jsou tam uz diry pro chladic a jen to zasroubujes, nic se nelepi a ani ti nepada zaruka€agle píše: ale cet sem, ze zrovna na tu moji nejde pridelat, a metoda pasta+vterinak (nebo jeste lip teplovodivy lepidlo) se mi fakt (aspon zatim)pouzivat nechce...
0118 999 881 999 119 7253
- zombux
- Odborník PCT

jestli je ten Leadtek podobnej jako můj Club3D, tak nic nezašroubuješ... díry jsou jinde než by se hodily Silenceru.cool.user píše:ale hov** nic tam nelepis, jsou tam uz diry pro chladic a jen to zasroubujes, nic se nelepi a ani ti nepada zaruka€agle píše: ale cet sem, ze zrovna na tu moji nejde pridelat, a metoda pasta+vterinak (nebo jeste lip teplovodivy lepidlo) se mi fakt (aspon zatim)pouzivat nechce...
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vzdyt by meli mit standart nejakej ne?zombux píše:jestli je ten Leadtek podobnej jako můj Club3D, tak nic nezašroubuješ... díry jsou jinde než by se hodily Silenceru.cool.user píše: ale hov** nic tam nelepis, jsou tam uz diry pro chladic a jen to zasroubujes, nic se nelepi a ani ti nepada zaruka
0118 999 881 999 119 7253
- zombux
- Odborník PCT

standart samozřejmě mají, ale jinej než ATi potažmo Silencer. GF4Ti a FX mají díry prostě jinde než by měly bejtcool.user píše:vzdyt by meli mit standart nejakej ne?zombux píše: jestli je ten Leadtek podobnej jako můj Club3D, tak nic nezašroubuješ... díry jsou jinde než by se hodily Silenceru.
- karaco
- Začátečník

- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
ja bejt tebou, tak tam šoupnu nějakou starou S3 Trio nebo tak nějak. neříkej, že nějakou takouvou někde v šuplíku nem agle píše:Dostal sem novou Leadtek A350 (FX5900XT) a zjistil sem (omylem), ze kdyz se odpoji to pridavny napajeni, tak se ani netoci vetrak na GPU a je potom krasne ticho... Takze se chci zeptat, uchladi se ta grafika i bez toho vetraku? Nemyslim na hry atd, ale treba jenom pres noc na stahovani, pripadne sledovani filmu... Mate s tim nekdo zkusenosti?
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- Wolfie
- Začátečník

ICE píše:IMHO davat do tyhle desky s SDR pametma grafiku jako 5900XT nebo 9800Pro je uplny nesmyslWolfie píše:
Už se stalo,bohužel dneska mi přijde
- Andrw
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bez oklik - je to zbytečné a nějaké věci zkoušet, to za to nestojí!!!!!€agle píše:Dostal sem novou Leadtek A350 (FX5900XT) a zjistil sem (omylem), ze kdyz se odpoji to pridavny napajeni, tak se ani netoci vetrak na GPU a je potom krasne ticho... Takze se chci zeptat, uchladi se ta grafika i bez toho vetraku? Nemyslim na hry atd, ale treba jenom pres noc na stahovani, pripadne sledovani filmu... Mate s tim nekdo zkusenosti?
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Andrw
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No to teda o kotel podtatktuje!!! 
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Andrw
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky možnost!!!!
Pokud ale má nějaké ty 5+1!!
Pokud ale má nějaké ty 5+1!!