Popište zkušenosti, alternativy, ceny, linky...
Ď.

To slyším poprvé! Já osobně jsem považoval mac za obecně stabilnější a spolehlivější než pc na platformě windows, pracoval jsem na imacu asi půl hodinu v internetové kavárně v londýně a pracovalo se na něm velmi dobře, hned jsem si zvykl na 2tlačítkovou myš a příjemnou klávesniciWiruss píše:No jako panter je docela dost stabilní...Dony píše:no, slova Mac a stabilita bych dohromady moc nedával, zrovna Mac OS je "nestabilníma mouchama" pověstnej, ikdyž teď už to asi nebude tak hrozný (taky záleží na verzi OS, kterou myslíš, je jich snad 20...)

Pokud na tom máš 64bitovej systém se SMP jádrem + 64bitové aplikace, tak si myslím, že ten výkon bude VELMI příjemný...Jiri Drak píše:to Tom: Ono to s tim vykonem zase neni tak krasny jak se rika, alespon ja sem zatim nevidel zadny test, kde by nabudsene PC nejak zaostavalo za G5, zvlast kdyz pouzijes nejakou nabusenejsi sestavu s dvema CPU.

Hele když ne to hodíš věc co podporuje víc procíků a ještě to má 64 bit OS tak vidíš ten rozdíl, viděl jsem na 2xG5 pracovat s Mayou a tos měl vidět ten frmol...Jiri Drak píše:to Tom: Ono to s tim vykonem zase neni tak krasny jak se rika, alespon ja sem zatim nevidel zadny test, kde by nabudsene PC nejak zaostavalo za G5, zvlast kdyz pouzijes nejakou nabusenejsi sestavu s dvema CPU.