5.1 mam, ale pustit to na noc, tak me mama asi zabijeAndrw píše:Taky možnost!!!!
Pokud ale má nějaké ty 5+1!!
ad. Barton: Patice sdratovana na 16.5 nasobic, zakladni voltaz >>> "Unknown CPU 2200 MHz"
Moderátor: morke

5.1 mam, ale pustit to na noc, tak me mama asi zabijeAndrw píše:Taky možnost!!!!
Pokud ale má nějaké ty 5+1!!

€agle píše:Tak uz sem nasel sroubky a dal tam pasiv na Athlony a pod to 80ku vetrak na 5v/12v (2d/3d) (kdyby byl zajem, hodim fotku). Je to tichy, teplota ve 3D kolem 60ti stupnu pri 29*C v pokoji (blby vedra). Taktovat de na 480/925, ve 3d marku 03 kolem 5200 bodu
//to Wolfie> Barton chodi bez problemu, zadny chyby, zadny BSOD, v klidu dava (ted pri horkach) 35*C s vetrakama na 5V, zdroj mam EC 350W

€agle píše:Tak tady je nejaky to foto, akorat tam toho neni moc videt, protoze se mi ji uz nechtelo vyndavat
ze predu
ze strany
detail sroubku

Pridelany primo do pasivu, v podstate mi to vyslo akorat, ze ten sroub de mezi zebra, takze to drzi dobre. Ona to vicemene drzi uz termovodiva pasta, tohle je jen na zajisteni.Wolfie píše:No,ja sem chtel vedet jestli tam mas vyvrtany diry primo do toho pasivu nebo tam mas pridelany nejaky "ocko" jako je treba na chladicich cipsetu,ale ted uz to teda vim