Uz dva dny hraji tuto hry a zatim si ji jen vychvaluju...
Jde o RTS z obdobi Rima, ale je i v necem originalni...
Hra je zamerena primarne na boj, nejsou zde zadne zakladny, jen vesnice, z nich podle jejich kapacity muze Centurion verbovat nove lidi. Je zde novy prvek, a to je ukryvani v lese...
Kdo ma radsi strategovani, nez klasiku vybuduj a znic, at si Praetorians sezene...(napriklad uz v Tutorialu, kdyz dobyvate Galskou vesnici, operujete cca s 200-300 vojaky, a nepritel je sotva na 100 a prece to neni uplne lehke)
Recenze na hru: http://www.gamecenter.cz/Default.gcs?artid=5667
Praetorians
Moderátor: Baneshee
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Praetorians
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Fe3C
- Začátečník

-
a akoze o com je tento thread? inak je to fasa hra. Uz davno to mam rozahrate a save ulozeny. Treba vediet koho na koho pouzijes. Napr najlepsi proti rutiacim sa konom su ostepari v poklaku. Ty ich sejmu ako nic. Zato legionari su legionari. Len su trosku pomaly....atd
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Me ta hra hrozne chytla, navic me zajima doba Caesara a Kleopatry, takze mam z hry radost dvojnasob.Fe3C píše:a akoze o com je tento thread? inak je to fasa hra. Uz davno to mam rozahrate a save ulozeny. Treba vediet koho na koho pouzijes. Napr najlepsi proti rutiacim sa konom su ostepari v poklaku. Ty ich sejmu ako nic. Zato legionari su legionari. Len su trosku pomaly....atd
Chtel bych vedet co si o tom mysli ostatni, jestli to u me neni jen to zname pocatecni nadseni.
Me nejvice zaujmuly "takticke" prvky, jako je schovavani v lese (kdyz sem hru poprve spustil a dal jen tak honem bitku, tak me hrozne prekvapilo, kdyz si pekne s kopitnikama (spearmeni) pochoduju kolem lesa a najednou se na me vyvalil houf sipu), nebo v jedne misi, kdyz sem mel zabrat vesnice, tak kdyz AI videla ze ji neubrani, tak se zbytkem bezela chranit dalsi, misto aby zbytecne bojovala, pote vyhoda terenu, a "zelva"
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Fe3C
- Začátečník

-
[/quote]
... o nicem, ale ja jsem napriklad rad, kdyz tu nekdo nejakou hru doporuci ... uz nekolikrat jsem si neco sehnal na zaklade techto threadu
[/quote]
Ved to ja len tak. Mi to nebolo zo zaciatku jasne. Ale uz je. Inak je to fajiiin igruska a najme sa mi paci ze jednotky pekne drzia siik a nerozhadzu sa. No a korytnacka je uplne super len trosku pomala ale to je logicke. Najme ked na nu palia sipy a ked sa knim priblizis tak sa posunu dalej a zase palia. Kurvy sikmooke
Sa mi zda ze si to zase nainstalujem. co vy na to? 
... o nicem, ale ja jsem napriklad rad, kdyz tu nekdo nejakou hru doporuci ... uz nekolikrat jsem si neco sehnal na zaklade techto threadu
Ved to ja len tak. Mi to nebolo zo zaciatku jasne. Ale uz je. Inak je to fajiiin igruska a najme sa mi paci ze jednotky pekne drzia siik a nerozhadzu sa. No a korytnacka je uplne super len trosku pomala ale to je logicke. Najme ked na nu palia sipy a ked sa knim priblizis tak sa posunu dalej a zase palia. Kurvy sikmooke
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Me to dost bavi, hlavne ze to neni moc jednoduchy a navic tady jsem se bavil hodne i u tutorialu a to je co rict!! (mam namysli hlavne ten 3)
Take to ze se ovladaji jen legie a ne primo samostatny jednotky, je to mnohem lepsi, pak bych asi nestihal klikat
Take to ze se ovladaji jen legie a ne primo samostatny jednotky, je to mnohem lepsi, pak bych asi nestihal klikat