Praetorians

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Praetorians

Příspěvek od Nidzo »

Uz dva dny hraji tuto hry a zatim si ji jen vychvaluju...
Jde o RTS z obdobi Rima, ale je i v necem originalni...

Hra je zamerena primarne na boj, nejsou zde zadne zakladny, jen vesnice, z nich podle jejich kapacity muze Centurion verbovat nove lidi. Je zde novy prvek, a to je ukryvani v lese...

Kdo ma radsi strategovani, nez klasiku vybuduj a znic, at si Praetorians sezene...(napriklad uz v Tutorialu, kdyz dobyvate Galskou vesnici, operujete cca s 200-300 vojaky, a nepritel je sotva na 100 a prece to neni uplne lehke)

Recenze na hru: http://www.gamecenter.cz/Default.gcs?artid=5667
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

a akoze o com je tento thread? inak je to fasa hra. Uz davno to mam rozahrate a save ulozeny. Treba vediet koho na koho pouzijes. Napr najlepsi proti rutiacim sa konom su ostepari v poklaku. Ty ich sejmu ako nic. Zato legionari su legionari. Len su trosku pomaly....atd
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Fe3C píše:a akoze o com je tento thread? inak je to fasa hra. Uz davno to mam rozahrate a save ulozeny. Treba vediet koho na koho pouzijes. Napr najlepsi proti rutiacim sa konom su ostepari v poklaku. Ty ich sejmu ako nic. Zato legionari su legionari. Len su trosku pomaly....atd
Me ta hra hrozne chytla, navic me zajima doba Caesara a Kleopatry, takze mam z hry radost dvojnasob.
Chtel bych vedet co si o tom mysli ostatni, jestli to u me neni jen to zname pocatecni nadseni.

Me nejvice zaujmuly "takticke" prvky, jako je schovavani v lese (kdyz sem hru poprve spustil a dal jen tak honem bitku, tak me hrozne prekvapilo, kdyz si pekne s kopitnikama (spearmeni) pochoduju kolem lesa a najednou se na me vyvalil houf sipu), nebo v jedne misi, kdyz sem mel zabrat vesnice, tak kdyz AI videla ze ji neubrani, tak se zbytkem bezela chranit dalsi, misto aby zbytecne bojovala, pote vyhoda terenu, a "zelva" :roll:
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

Fe3C píše:a akoze o com je tento thread?
... o nicem, ale ja jsem napriklad rad, kdyz tu nekdo nejakou hru doporuci ... uz nekolikrat jsem si neco sehnal na zaklade techto threadu :wink:
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

[/quote]

... o nicem, ale ja jsem napriklad rad, kdyz tu nekdo nejakou hru doporuci ... uz nekolikrat jsem si neco sehnal na zaklade techto threadu :wink:[/quote]

Ved to ja len tak. Mi to nebolo zo zaciatku jasne. Ale uz je. Inak je to fajiiin igruska a najme sa mi paci ze jednotky pekne drzia siik a nerozhadzu sa. No a korytnacka je uplne super len trosku pomala ale to je logicke. Najme ked na nu palia sipy a ked sa knim priblizis tak sa posunu dalej a zase palia. Kurvy sikmooke :wink: Sa mi zda ze si to zase nainstalujem. co vy na to? 8-)
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Me to dost bavi, hlavne ze to neni moc jednoduchy a navic tady jsem se bavil hodne i u tutorialu a to je co rict!! (mam namysli hlavne ten 3)

Take to ze se ovladaji jen legie a ne primo samostatny jednotky, je to mnohem lepsi, pak bych asi nestihal klikat :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“