UT2004

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Tak mam od včerejška plnou a je to super hra. Hraju to na normal detaily a rozliseni 1024x768 a fps je average 30. Ted sem v kvalifikaci teamu :-D
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Ja sem ten singac dojel na 3 obtiznost a Malcom mi dal docela zabrat.....
Jen sem trochu zklamany, ze se mistou 2 zapasu neodemknulo Onslaught
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
orange_juice
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orange_juice »

tak pánové včera jsem si to nainstaloval a celou noc jsem pařil s UT2004 a ted jsem vstával.Volal jsem do práce že dneska asi nepřídu že jsem hrozně unavenej hehe...UT 2004 je lepší než sex :lol:
Fakt je to bomba ...docela jsem se divil že mám na 75kb wifině ping do 100 na většinu serverů :)
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

orange_juice píše:UT 2004 je lepší než sex :lol:
Neřekl bych lepší, ale ale méně náročný :) :D :-D :lol:
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mam jeste takovou otazku - k čemu je vlastne ten adrenalin a jak se "pouští" ?? Nikde jsem to nevidel...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Sentenced píše:Mam jeste takovou otazku - k čemu je vlastne ten adrenalin a jak se "pouští" ?? Nikde jsem to nevidel...
takovýty oranžovo-bílý ampule co sbíráš... nahoře vpravo je vidět kolik TOHO máš. když jseš na stovce, speciální kombinací kláves TO spustíš... kombinace jsou 4 - neviditelnost, regenerace, berserk, rychlost. kombinace z hlavy nevim, tušim že doleva-doleva-doprava-doprava apod. ale nejsem si tim jistej
ignorelist: kremrole a dezoláti
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Sentenced píše:Mam jeste takovou otazku - k čemu je vlastne ten adrenalin a jak se "pouští" ?? Nikde jsem to nevidel...
dopredu, dopredu, dopredu, dopredu=speed
dolava, dolava, doprava, doprava=invisible (mozno naopak)
dozadu, dozadu, dopredu, dopredu=rychlejsia kadencia alebo regeneracia alebo naopak
a este jeden 2xdopredu,2xdozadu alebo 4xdozadu
tiez to pisem popameti, ved poskusaj.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Díkes.

"Naplnim" to pokaždy, ale nevedel sem že se to musi takhle "spustit" - to dneska otestuju. :-) nejakej berserk by se občas hodil, neni nad to jich smaznout nekolik najednou :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

tak tak. Sa mi moc lubi ta arena kde su len tie akoby sniperky....rana a koniec. Najme proti robotom. Sa rozpadnu na srot.
Inak zaujimave...cim si das lahsiiu obtiaznost tym je tvoj tym blbsi. Ale tak to asi ma byt.
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Inak speed sa mi moc hadil v Bombing Run-e
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Fe3C píše:Inak speed sa mi moc hadil v Bombing Run-e
jj, proti botum na vyssi obtiznosti se prakticky neda par map bez tohoto comba dohrat :wink:

A co je nejlepsi, vratili CTF-Face - nejlepsi mapa na trenovani se snifou 8)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jsem to zkusil a fachá to, akorat je mi to pri DM celkem k ničemu.... mozna pri vyssi obtiznosti... Hraju tušim na Adept (3. nejtezsi).

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Fe3C píše:
dopredu, dopredu, dopredu, dopredu=speed
dolava, dolava, doprava, doprava=invisible (mozno naopak)
dozadu, dozadu, dopredu, dopredu=rychlejsia kadencia alebo regeneracia alebo naopak
a este jeden 2xdopredu,2xdozadu alebo 4xdozadu
tiez to pisem popameti, ved poskusaj.
Jediny co se da proti botum pouzit, je prave jen beseker a regenerace...invisible je uplne na *****, boti vas stejne vidi, coz ale neplati pri hrani online :twisted:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Zkoušel jsem vsechno možný a tu regeneraci jsem nejak nenašel, pokaždy jen berserk nebo invisibility :-( Pritom ta regenerace by se aspon trochu hodila....
Ten zbytek je fakt k ničemu.

miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Sentenced píše:Zkoušel jsem vsechno možný a tu regeneraci jsem nejak nenašel, pokaždy jen berserk nebo invisibility :-( Pritom ta regenerace by se aspon trochu hodila....
Ten zbytek je fakt k ničemu.
4x dozadu jsi zkousel? :)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mam za to, že jo.. ale jeste zkusim. Vsiml jsem si, že se to nepovede pokaždy. Zatim jsem daval berserk a nekdy se zapnul nekdy ne, asi se to nesmi davat moc rychle.

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Sentenced píše:Mam za to, že jo.. ale jeste zkusim. Vsiml jsem si, že se to nepovede pokaždy. Zatim jsem daval berserk a nekdy se zapnul nekdy ne, asi se to nesmi davat moc rychle.
právě že se to musí zadat rychle :wink:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

zombux píše:
Sentenced píše:Mam za to, že jo.. ale jeste zkusim. Vsiml jsem si, že se to nepovede pokaždy. Zatim jsem daval berserk a nekdy se zapnul nekdy ne, asi se to nesmi davat moc rychle.
právě že se to musí zadat rychle :wink:
Kdyz zadaavam berserk hodne rychle, tak to udelal ukrok a ne tu specialku, kdyz jsem to dal v klidu a pomalejc tak to šlo.

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Sentenced píše:
zombux píše: právě že se to musí zadat rychle :wink:
Kdyz zadaavam berserk hodne rychle, tak to udelal ukrok a ne tu specialku, kdyz jsem to dal v klidu a pomalejc tak to šlo.
jj problém je v tom že do stran jsou ještě úkroky. dopředu a dozadu tě to zajímat nemusí
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Sentenced píše: Kdyz zadaavam berserk hodne rychle, tak to udelal ukrok a ne tu specialku, kdyz jsem to dal v klidu a pomalejc tak to šlo.
Já to dělám, tak..teda pokud je to možný, že si stoupnu zády ke zdi a pak stisknu 4x pohyb dozadu a je to v klidu...protože když se to nepovede, tak alespoň nikam dozadu neskočím...2x rychlej stisk=dlouhej skok (úskok) :wink:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“