UT2004
Moderátor: Baneshee
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak mam od včerejška plnou a je to super hra. Hraju to na normal detaily a rozliseni 1024x768 a fps je average 30. Ted sem v kvalifikaci teamu 
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- orange_juice
- Začátečník

-
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

takovýty oranžovo-bílý ampule co sbíráš... nahoře vpravo je vidět kolik TOHO máš. když jseš na stovce, speciální kombinací kláves TO spustíš... kombinace jsou 4 - neviditelnost, regenerace, berserk, rychlost. kombinace z hlavy nevim, tušim že doleva-doleva-doprava-doprava apod. ale nejsem si tim jistejSentenced píše:Mam jeste takovou otazku - k čemu je vlastne ten adrenalin a jak se "pouští" ?? Nikde jsem to nevidel...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Fe3C
- Začátečník

-
dopredu, dopredu, dopredu, dopredu=speedSentenced píše:Mam jeste takovou otazku - k čemu je vlastne ten adrenalin a jak se "pouští" ?? Nikde jsem to nevidel...
dolava, dolava, doprava, doprava=invisible (mozno naopak)
dozadu, dozadu, dopredu, dopredu=rychlejsia kadencia alebo regeneracia alebo naopak
a este jeden 2xdopredu,2xdozadu alebo 4xdozadu
tiez to pisem popameti, ved poskusaj.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Díkes.
"Naplnim" to pokaždy, ale nevedel sem že se to musi takhle "spustit" - to dneska otestuju.
nejakej berserk by se občas hodil, neni nad to jich smaznout nekolik najednou 
"Naplnim" to pokaždy, ale nevedel sem že se to musi takhle "spustit" - to dneska otestuju.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Fe3C
- Začátečník

-
- Fe3C
- Začátečník

-
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj, proti botum na vyssi obtiznosti se prakticky neda par map bez tohoto comba dohratFe3C píše:Inak speed sa mi moc hadil v Bombing Run-e
A co je nejlepsi, vratili CTF-Face - nejlepsi mapa na trenovani se snifou
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jediny co se da proti botum pouzit, je prave jen beseker a regenerace...invisible je uplne na *****, boti vas stejne vidi, coz ale neplati pri hrani onlineFe3C píše:dopredu, dopredu, dopredu, dopredu=speedSentenced píše:Mam jeste takovou otazku - k čemu je vlastne ten adrenalin a jak se "pouští" ?? Nikde jsem to nevidel...
dolava, dolava, doprava, doprava=invisible (mozno naopak)
dozadu, dozadu, dopredu, dopredu=rychlejsia kadencia alebo regeneracia alebo naopak
a este jeden 2xdopredu,2xdozadu alebo 4xdozadu
tiez to pisem popameti, ved poskusaj.
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem vsechno možný a tu regeneraci jsem nejak nenašel, pokaždy jen berserk nebo invisibility
Pritom ta regenerace by se aspon trochu hodila....
Ten zbytek je fakt k ničemu.
Ten zbytek je fakt k ničemu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- miho
- Čestný člen

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz zadaavam berserk hodne rychle, tak to udelal ukrok a ne tu specialku, kdyz jsem to dal v klidu a pomalejc tak to šlo.zombux píše:právě že se to musí zadat rychleSentenced píše:Mam za to, že jo.. ale jeste zkusim. Vsiml jsem si, že se to nepovede pokaždy. Zatim jsem daval berserk a nekdy se zapnul nekdy ne, asi se to nesmi davat moc rychle.
- zombux
- Odborník PCT

jj problém je v tom že do stran jsou ještě úkroky. dopředu a dozadu tě to zajímat nemusíSentenced píše:Kdyz zadaavam berserk hodne rychle, tak to udelal ukrok a ne tu specialku, kdyz jsem to dal v klidu a pomalejc tak to šlo.zombux píše: právě že se to musí zadat rychle
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já to dělám, tak..teda pokud je to možný, že si stoupnu zády ke zdi a pak stisknu 4x pohyb dozadu a je to v klidu...protože když se to nepovede, tak alespoň nikam dozadu neskočím...2x rychlej stisk=dlouhej skok (úskok)Sentenced píše: Kdyz zadaavam berserk hodne rychle, tak to udelal ukrok a ne tu specialku, kdyz jsem to dal v klidu a pomalejc tak to šlo.
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC