Čestina na Morrowind
Moderátor: Baneshee
- Mic-buchanov
- Začátečník

Čestina na Morrowind
Slysel sem ze cestina je na CD s ruznyma plug-inama. Zajimalo by me jestli je to jedna instalace nebo se zvlast instaluje cestina a zvalst ty plug-iny ?
Jestli kazde zvast tak jakou velikost ma ta cestina ?
Jestli kazde zvast tak jakou velikost ma ta cestina ?
Nekradu, Nekořím, Nepiju - Tak proc mi porat chybi prachy na hardware a tuning????? AMD 2500+Barton WATERCOOLED - MSI K7N2 Delta -LWATERCOOLED - 2x 256 333MHz - ATI 9000 Pro - 120GB Maxtor -
- zombux
- Odborník PCT

mě by hlavně zajímalo jak to s češtinou do Morrowindu vlastně je. mám asi 2 nebo 3 roky starou originálku, ale kde najít češtinu netuším
na stránkách http://www.morrowind.cz taky moc není, nikdo není schopnej konkrétně říct co a jak. nejsem sám, znám pár lidí který češtinu chtějí taky 
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Mic-buchanov
- Začátečník

Je to jednoduche pokud mas origosh od Playmana tak si dostal nejakou registracni karticku a tu jim musis poslat a pokud si ji vyhodil tak jim napis na mail s nejakyma udajema ( oni ti reknou co tam ma byt ) no a potom ti poslou CD s cestinou .
Ale pokud mas origosh ke gravice - jako ja - tak si musis koupit datadisk a u neho mas tu karticku kterou jim posles.
Ale pokud mas origosh ke gravice - jako ja - tak si musis koupit datadisk a u neho mas tu karticku kterou jim posles.
Nekradu, Nekořím, Nepiju - Tak proc mi porat chybi prachy na hardware a tuning????? AMD 2500+Barton WATERCOOLED - MSI K7N2 Delta -LWATERCOOLED - 2x 256 333MHz - ATI 9000 Pro - 120GB Maxtor -
- zombux
- Odborník PCT

- Mic-buchanov
- Začátečník

Tak jim skus napsat na petr@playman.cz
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- shadow
- Středně pokročilý

- hippygamer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja uz cestinu mam.. sehnal jsem ji na DC++, pokud budete chtit... dam vam slotyshadow píše:Pokud mas zdejsi verzi distribuovanou Playmanem, tak nevim, proc by jsi ji obdrzet nemel. Ale jiste vis, jak je to s tou cestinou pro MW zasmodrchany.
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,