Čestina na Morrowind

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mic-buchanov
Začátečník
Začátečník

Čestina na Morrowind

Příspěvek od Mic-buchanov »

Slysel sem ze cestina je na CD s ruznyma plug-inama. Zajimalo by me jestli je to jedna instalace nebo se zvlast instaluje cestina a zvalst ty plug-iny ?

Jestli kazde zvast tak jakou velikost ma ta cestina ?
Nekradu, Nekořím, Nepiju - Tak proc mi porat chybi prachy na hardware a tuning????? AMD 2500+Barton WATERCOOLED - MSI K7N2 Delta -LWATERCOOLED - 2x 256 333MHz - ATI 9000 Pro - 120GB Maxtor -
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mě by hlavně zajímalo jak to s češtinou do Morrowindu vlastně je. mám asi 2 nebo 3 roky starou originálku, ale kde najít češtinu netuším :( na stránkách http://www.morrowind.cz taky moc není, nikdo není schopnej konkrétně říct co a jak. nejsem sám, znám pár lidí který češtinu chtějí taky :sad:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Mic-buchanov
Začátečník
Začátečník

Je to jednoduche pokud mas origosh od Playmana tak si dostal nejakou registracni karticku a tu jim musis poslat a pokud si ji vyhodil tak jim napis na mail s nejakyma udajema ( oni ti reknou co tam ma byt ) no a potom ti poslou CD s cestinou .
Ale pokud mas origosh ke gravice - jako ja - tak si musis koupit datadisk a u neho mas tu karticku kterou jim posles.
Nekradu, Nekořím, Nepiju - Tak proc mi porat chybi prachy na hardware a tuning????? AMD 2500+Barton WATERCOOLED - MSI K7N2 Delta -LWATERCOOLED - 2x 256 333MHz - ATI 9000 Pro - 120GB Maxtor -
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mám obyčejnou originálku kupovanou krátce v době po vyjití Morrowindu, takže žádnou kartičku ani žádný OEM ke grafice.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Mic-buchanov
Začátečník
Začátečník

Tak jim skus napsat na petr@playman.cz
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Playman ti ho neda, pokud to od nich nemas, jedine kdyz si objednas nejakou hru :wink:

Samotna CZ ma zazipovana asi 7MB.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Pokud mas zdejsi verzi distribuovanou Playmanem, tak nevim, proc by jsi ji obdrzet nemel. Ale jiste vis, jak je to s tou cestinou pro MW zasmodrchany.
show must go on..
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hippygamer »

shadow píše:Pokud mas zdejsi verzi distribuovanou Playmanem, tak nevim, proc by jsi ji obdrzet nemel. Ale jiste vis, jak je to s tou cestinou pro MW zasmodrchany.
Ja uz cestinu mam.. sehnal jsem ji na DC++, pokud budete chtit... dam vam sloty :o)) (1.2Mbps linka)
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“