Bios pro GeForce 4 MX440

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Kalen
Nováček
Nováček

Bios pro GeForce 4 MX440

Příspěvek od Kalen »

Nevíte kde sehnat nějakýBios pro Ge force 4 MX 440 .Nebo modifikovaný.Případně nabídněte svůj vyskoušený modifikovaný.Díky
Koczis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Koczis »

Me by se zase hodil na MX 420
Duron 1600+WhisperRock IV; ASUS A7V8X-X; 512MB DDD400 Kingston; GF4-MX440; Barracuda IV 80GB; IntelliMouse Explorer 3.0A, Fortron 350W, LG F900P
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creco »

taky schanim, nevim kde ho sehnat,, mam G4 MX440 ale neni na ni napsany vyrobce. v sandre me to vyrobce taky neukaze tak nevim ani kde sehnavat.. kdyby nekdo z vas zjistil jak zjistit vyrobce graficke karty tak to sem pisnete..

jinak new bios se da sehnat vzdy na strankach vyrobce,, takze pokud vis od jakyho vyrobce ji mas tak sosej
HP NX6310
Kalen
Nováček
Nováček

Nevíte kde sehnat nějakýBios pro Ge force 4 MX 440

Příspěvek od Kalen »

Myslím že výrobce neseženeš protože je Karta od OEM výrobce.U mě je to stejné.Jenže větráček na grafice má logo Manli takže si myslím že výrobce bude Manli.
SAm Moe
Nováček
Nováček

Aida 32

Příspěvek od SAm Moe »

Aida 32 ti řekne vše o tvim PC a je to Freeware ke stažení. Napíše všechno o tvi grafice. Já mam Inno 3D 128bit, 64 Mb-MX440 a řekne vše o taktu, frekvencích i ovladačích. Já mam upgrade versi, ale tohle ti ukáže i freeware. Nevim to jistě, ale zkus to. De stáhnout ze stránky http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ov ... 6&PageID=5 :-D
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creco »

tenhle program je na hovno,, rekl mi akorad ze ho vyrobila Nvidia!!! a odkaz na strasnky vyrobce jsou samozrejme www.nvidia.com.. :o
HP NX6310
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

A nebylo by lepší spíš tu grafiku vyměnit ? takový celkem slušný komp co máš v popisu a takovou kartu. Záleží co je pro tebe jednodušší ;-)
---
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creco »

mas pravdu,, planuju radeona 9800 pro,, ale zatim nejsou keše

//edit Thellwin - přesun z NV GK
HP NX6310
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“