Bios pro GeForce 4 MX440
Moderátoři: morke, Walker1134
- Kalen
- Nováček

-
Bios pro GeForce 4 MX440
Nevíte kde sehnat nějakýBios pro Ge force 4 MX 440 .Nebo modifikovaný.Případně nabídněte svůj vyskoušený modifikovaný.Díky
- Koczis
- Nováček

- creco
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
taky schanim, nevim kde ho sehnat,, mam G4 MX440 ale neni na ni napsany vyrobce. v sandre me to vyrobce taky neukaze tak nevim ani kde sehnavat.. kdyby nekdo z vas zjistil jak zjistit vyrobce graficke karty tak to sem pisnete..
jinak new bios se da sehnat vzdy na strankach vyrobce,, takze pokud vis od jakyho vyrobce ji mas tak sosej
jinak new bios se da sehnat vzdy na strankach vyrobce,, takze pokud vis od jakyho vyrobce ji mas tak sosej
HP NX6310
- Kalen
- Nováček

-
Nevíte kde sehnat nějakýBios pro Ge force 4 MX 440
Myslím že výrobce neseženeš protože je Karta od OEM výrobce.U mě je to stejné.Jenže větráček na grafice má logo Manli takže si myslím že výrobce bude Manli.
- SAm Moe
- Nováček

Aida 32
Aida 32 ti řekne vše o tvim PC a je to Freeware ke stažení. Napíše všechno o tvi grafice. Já mam Inno 3D 128bit, 64 Mb-MX440 a řekne vše o taktu, frekvencích i ovladačích. Já mam upgrade versi, ale tohle ti ukáže i freeware. Nevim to jistě, ale zkus to. De stáhnout ze stránky http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ov ... 6&PageID=5 
- creco
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tenhle program je na hovno,, rekl mi akorad ze ho vyrobila Nvidia!!! a odkaz na strasnky vyrobce jsou samozrejme www.nvidia.com.. 
HP NX6310
- J X P
- Středně pokročilý

- creco
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: