Co potom sežene PCtuning se necháme překvapit
Hlavně je bude zajímavé srovnání noname vs značka.

Takze mas na mysli spise recenze, to me osobne nejak moc nezajima, grafiky z jedne rady maji +/- stejny vykon (at je to MSI, ASUS nebo Club3D) a pribalena vybave u me nehraje prakticky zadnou roli. Spis bych uvidal nejake mene obvykle testy, jako treba zavislost grafik na CPU, kterymi se maloktery server zajima.Dzin píše:Jasně že jen jedné jinak by to němělo smysl" kterou chceš nejvíc"
Mám to nějak změnit?

A kdo dneska plánuje koupi GF2 MX? To by byla asi zbytečnost ne?JirkaH píše:I já bych chtěl srovnávací test všech typů gr. karet, které byly a jsou na trhu, snad tak od GF2MX až po 6800U a totéž u ATI. A samozřejmě včetně závislosti výkonu na CPU, ale možná s ohledem na nové hry i na velikosti RAM. Já vím, chci modré z nebe, ale tohle by řadě lidí mohlo dost pomoci při výběru. Považuji za možné test průběžně doplňovat. Jenže takové testcentrum nemají ani výrobci, co?

Tak přesně o tom ten test má býtASUS-TeK píše:Mě by spíš zajímal test... třeba vyberete si nVidia GeForce FX5950 nebo ATi Radeon 9800XT a pak je seženete od všech možných firem (úplně přesně stejný typ), čili třeba od ASUS; Abit; MSI; PALIT; Inno3D a vechny jiný co půjdou... hezky je nám popíšete, zkusíte maximální OC atd., prostě idealní a skvělá recenze, nebo ne
BTW: pokud už to tu někdo navrhoval tak se omlouvánm, ale nemám čas to tu vše pročíst...

Osobne si vsak myslim ze test OC na kartach nieje az taky zaujimavy ....... cez ruky mi prejde vela kariet a na OC sa rozhodne neda spolahnut je zavisli kus od kusu ...ASUS-TeK píše:zkusíte maximální OC atd.![]()