SEAGATE PRODLUŽUJE ZÁRUKU NA 5 let !!!
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- aliencz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SEAGATE PRODLUŽUJE ZÁRUKU NA 5 let !!!
Ahoj všem, dnes jsem obdržel z T.S. Bohemia emailovou zprávu, ve které se uvádí, že disky Seagate (všechny interní) budou prodávány se zárukou 5let, kterou si stanovil přímo výrobce na základě dlouhodobých zkušeností s poruchovostí svých disků. Tak to je docela dobrá zpráva ne ...???
- johny128
- Začátečník

hm...ked myslis...ako mne je totalne jedno aka zaruka je na disku, v dnesnej dobe nema hodnotu disk ale data na nom
....takze ked sa mi pokazi disk je mi jedno ci mam kupit novy, alebo staci reklamacia, data su tak ci onak v haji 
Ale inac samozrejme je to lakave...plati to len pri Bohemi, alebo je to celkova zalezitost?
...lebo ako kukam cenniky velkoskladov, 24 mesiacov zostava zatial 
Ale inac samozrejme je to lakave...plati to len pri Bohemi, alebo je to celkova zalezitost?
- Jája
- Středně pokročilý

těch 5 let by mělo byt všude ale asi to bude chvilku trvat než se vyprodaji starší zásoby...
Jinak u toho seagatu mě to dost překvapilo, protože za posledního půl roku jsem měl právě s nima nejvíc reklamací, co se týká modelu 120GB SATA tak cca 50%
Jinak u toho seagatu mě to dost překvapilo, protože za posledního půl roku jsem měl právě s nima nejvíc reklamací, co se týká modelu 120GB SATA tak cca 50%
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jak napsal JJ, je mi celkem jedno, jak dlouho zaruku dnešní disky maji. Dulezity jsou data na nich, moralni zivotnost toho disku je stejne mensi nez 5 let, takze pochybuju ze se mi za takovou dobu bude válet v PC.
Proste to jen dobre vypada pro zakaznika, ale smysl celkem zadnej, data kvuli tomu zalohovat asi neprestanu
Proste to jen dobre vypada pro zakaznika, ale smysl celkem zadnej, data kvuli tomu zalohovat asi neprestanu
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prene tak ....5 rokov je v tejto oblasti preca len trochu premrstene obdobie.......
Moralne zastaranie je v oblasti vypoctovej techniky ovela markantnejsie ako opotrebovanie fizicke... ( komponenti zastaravaju/stracaju hodnotu aj tim ze lezia niekde na sklade... ) .......
Predpokladam ze je to skor marketingovi tah na prilakanie zakaznikov .......... pretoze len minimum ludi pouziva PC dlhsie ako 2-3 roky takze taka dlha zarucna doba je vlastne skoro neopodstatnena.......
( neviem ako by som sa tvaril keby mi dnes niekto doniesol na reklamaciu 3GB disk...., ktore sa takto pred 5 rokmi akurat vypredavali.... )
Moralne zastaranie je v oblasti vypoctovej techniky ovela markantnejsie ako opotrebovanie fizicke... ( komponenti zastaravaju/stracaju hodnotu aj tim ze lezia niekde na sklade... ) .......
Predpokladam ze je to skor marketingovi tah na prilakanie zakaznikov .......... pretoze len minimum ludi pouziva PC dlhsie ako 2-3 roky takze taka dlha zarucna doba je vlastne skoro neopodstatnena.......
( neviem ako by som sa tvaril keby mi dnes niekto doniesol na reklamaciu 3GB disk...., ktore sa takto pred 5 rokmi akurat vypredavali.... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- shadow
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

- shadow
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT