SEAGATE PRODLUŽUJE ZÁRUKU NA 5 let !!!

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SEAGATE PRODLUŽUJE ZÁRUKU NA 5 let !!!

Příspěvek od aliencz »

Ahoj všem, dnes jsem obdržel z T.S. Bohemia emailovou zprávu, ve které se uvádí, že disky Seagate (všechny interní) budou prodávány se zárukou 5let, kterou si stanovil přímo výrobce na základě dlouhodobých zkušeností s poruchovostí svých disků. Tak to je docela dobrá zpráva ne ...???
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

hm...ked myslis...ako mne je totalne jedno aka zaruka je na disku, v dnesnej dobe nema hodnotu disk ale data na nom :wink: ....takze ked sa mi pokazi disk je mi jedno ci mam kupit novy, alebo staci reklamacia, data su tak ci onak v haji :(

Ale inac samozrejme je to lakave...plati to len pri Bohemi, alebo je to celkova zalezitost? :? ...lebo ako kukam cenniky velkoskladov, 24 mesiacov zostava zatial :wink:
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

těch 5 let by mělo byt všude ale asi to bude chvilku trvat než se vyprodaji starší zásoby...
Jinak u toho seagatu mě to dost překvapilo, protože za posledního půl roku jsem měl právě s nima nejvíc reklamací, co se týká modelu 120GB SATA tak cca 50% :(
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jak napsal JJ, je mi celkem jedno, jak dlouho zaruku dnešní disky maji. Dulezity jsou data na nich, moralni zivotnost toho disku je stejne mensi nez 5 let, takze pochybuju ze se mi za takovou dobu bude válet v PC.

Proste to jen dobre vypada pro zakaznika, ale smysl celkem zadnej, data kvuli tomu zalohovat asi neprestanu :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Prene tak ....5 rokov je v tejto oblasti preca len trochu premrstene obdobie.......
Moralne zastaranie je v oblasti vypoctovej techniky ovela markantnejsie ako opotrebovanie fizicke... ( komponenti zastaravaju/stracaju hodnotu aj tim ze lezia niekde na sklade... ) .......
Predpokladam ze je to skor marketingovi tah na prilakanie zakaznikov .......... pretoze len minimum ludi pouziva PC dlhsie ako 2-3 roky takze taka dlha zarucna doba je vlastne skoro neopodstatnena.......

( neviem ako by som sa tvaril keby mi dnes niekto doniesol na reklamaciu 3GB disk...., ktore sa takto pred 5 rokmi akurat vypredavali.... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nekde jsem tudle cetl, ze Seagate na tom neni po financni strance diky cenove valce mezi vyrobci HDD zrovna nejlepe, a tak se snazi zakaznika zaujmout i timto zpusobem.
show must go on..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Já si na Seagate HDD nemůžu stěžovat. Nejsou nejrychlejší, ale u mně bez problémů :roll: :thumbsup:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Shit píše:Já si na Seagate HDD nemůžu stěžovat. Nejsou nejrychlejší, ale u mně bez problémů :roll: :thumbsup:
Tak tady s tebou budu dokonce i za jedno :wink: Seagate rulez. Jsou nejspolehlivejsi.. at si kdo rika, co chce..my Seagatari v tom mame jasno :)
show must go on..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

shadow píše:Tak tady s tebou budu dokonce i za jedno :wink: Seagate rulez. Jsou nejspolehlivejsi.. at si kdo rika, co chce..my Seagatari v tom mame jasno :)
Konečně se shodneme :D :onfire:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jen tak dal, skoda, ze ted dlouho asi disk kupovat nebudu, tri mi zatim stacej :D
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“