Pokud mě to ale tak jede??J X P píše:No teda, nepracujes nahodou v reklamce ?To co tu pises je polopravda. Toto stoji primo na ET strankach a tam by to sakra spis hypovali.
"Výhody
Eurotel Data Expres přináší nejrychlejší mobilní připojení k internetu v ČR - maximální rychlost připojení je až 800 kbit/s, očekávaná průměrná rychlost 256 kbps pro stahování. "
Takže pokud je něco max, těžko můžeš očekávat, že to tak pojede. Takže na downstream 100 kb/s moc nespoléhej.
Real 32 kb/s (256 kB/s)
Eurotel EXPRES aneb CDMA a vše kolem něj !
Moderátor: Don
- Shit
- Odborník PCT

- J X P
- Středně pokročilý

2Shit: To já ti věřím, o tom žádná. Taky mám od kabelu rychlost 768 kb/s (Draku right ?
) a real dle měření mám 985 kb/s. Jenže to je jen chvilková záležitost, kterou můžou v jakýkoli chvíli omezit. Pod 768 kb/s by to ale jít nemělo.
Teď je ta služba nová, málo uživatelů, ale to se bude rapidně měnit. A garantovat to ET jistě nebude. Proto vám to samozřejmě přeju, ale plánovat jak si budu vesele stahovat 100 kB/s je poněkud krátkozraké. Pokud si člověk bude tu službu vybírat, měl by se řídit podle toho co ET garantuje (ale co vlastně garantuje?) a v některých lokalitách to bude lepší, to je ovšem loterie.
Teď je ta služba nová, málo uživatelů, ale to se bude rapidně měnit. A garantovat to ET jistě nebude. Proto vám to samozřejmě přeju, ale plánovat jak si budu vesele stahovat 100 kB/s je poněkud krátkozraké. Pokud si člověk bude tu službu vybírat, měl by se řídit podle toho co ET garantuje (ale co vlastně garantuje?) a v některých lokalitách to bude lepší, to je ovšem loterie.
---
- Shit
- Odborník PCT

Máš pravdu, ale ty jpg-čka na stránce č.3 tohoto threadu jsem si z prstu nevycucalJ X P píše:2Shit: To já ti věřím, o tom žádná. Taky mám od kabelu rychlost 768 kb/s (Draku right ?) a real dle měření mám 985 kb/s. Jenže to je jen chvilková záležitost, kterou můžou v jakýkoli chvíli omezit. Pod 768 kb/s by to ale jít nemělo.
- Shit
- Odborník PCT

- J X P
- Středně pokročilý

Jasně, já taky nikoho z ničeho neviním. Prostě jen diskuse a reagoval jsem na to co jsem četl a slyšel.
Zkus si změřit rychlost třeba na téhle stránce http://bandwidthplace.com/speedtest/results.php nebo tady http://home.ces.chello.cz/speedtest.php a pak sem hoď hodnoty. Celkem by mě to zajímalo.
Edit: já ale žlutou nemám rád. To raději černou
Nebuď hned tak úzkoprsý, přijdu, přečtu reaguju 
Zkus si změřit rychlost třeba na téhle stránce http://bandwidthplace.com/speedtest/results.php nebo tady http://home.ces.chello.cz/speedtest.php a pak sem hoď hodnoty. Celkem by mě to zajímalo.
Edit: já ale žlutou nemám rád. To raději černou
---
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ty čísla, ktery tady s Shitem a Lemrou hažem ukazujou jak to proste šlape ted, par dni po spušteni... Samozrejme nikdo neručí za to, jak dlouho to takhle vydrží
Já osobne tomu taky moc neverim, ale to je fuk. Zatim to šlape.
Včera než jsem to vratil, tak jsem sosl demo na nejaky Juiced a jelo to tak 70-80kB/s, což je proste prekvapení a nádhera
Ted uz jen doufat, ze to vydrží na prijatelnych hodnotách.
Včera než jsem to vratil, tak jsem sosl demo na nejaky Juiced a jelo to tak 70-80kB/s, což je proste prekvapení a nádhera
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Lemra
- Čestný člen

Je fakt, že na CDMA už není co vylepšovat - chodí to úplně fantasticky. Že se situace zhorší s přibývajícími uživateli je celkem jasný - za 899,- měsíčně těžko chtít garantovanejch 0,8 MBit/s... Jinak názory na odpojení po těch 24 hodinách se různí - podle mě je to po 24 hodinách bez přenosu dat. Ale je to jedno...
Rychlosti dnes ráno - dsl.cz:

rychlost.wz.cz

chello.cz

Rychlosti dnes ráno - dsl.cz:

rychlost.wz.cz

chello.cz

..
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
! už máme první reklamaci
. špatný výlisek. Baterie nejde pořádně domáčknout a tudíž nejde zavřít zadní kryt
.
To jen tak na okraj, až to budete kupovat na co dát bacha...
To jen tak na okraj, až to budete kupovat na co dát bacha...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Roxyman dne pon 15. lis 2004, 14:17, celkem upraveno 1 x.
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Musí se rozlišovat provoz a pohotovostní režimDzin píše:Včera v ET v ČB se tam naparoval zaměstnanec že mu ten modem vydržel na baterii 4,5hodiny![]()
Když tam píšou 45min
Spíš tel.číslo ve tvaru 601xxxxxx a heslo. A to tel.číslo musí někdo na ET "zpřístupnit" službě ETDE - snad.Roxyman píše:Jedná se mi o toto :
když si koupím modem dostanu k tomu aktivaci. A to je jako co přesně?
Jméno a heslo? Nebo jak to je s tou aktivací?
Díky...znáte to : kovářova kobyla...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
aha... tak už jsem doma, tohle jsem si přeně myslel, kolegové mi tvrdily, že jenom dostane zákazník uživatelské jméno a heslo...Shit píše:Spíš tel.číslo ve tvaru 601xxxxxx a heslo. A to tel.číslo musí někdo na ET "zpřístupnit" službě ETDE - snad.Roxyman píše:Jedná se mi o toto :
když si koupím modem dostanu k tomu aktivaci. A to je jako co přesně?
Jméno a heslo? Nebo jak to je s tou aktivací?
Díky...znáte to : kovářova kobyla...
- Lemra
- Čestný člen

Je to úplně stejný, jako byly NMT telefony, pokud to někdo pamatujete - modem si číslo nese v sobě a v podstatě asi neexistuje způsob, jak ho přeprogramovat. Navíc by to ani nemělo smysl... otázka je potom prodej takovýho modemu - de facto bude určitě nutný zrušit smlouvu s ET, protože samostatně modem bez čísla prodat nejde. No a k tomu modemovýmu číslu dostaneš aktivační heslo (který nejde změnit) zvlášť v chráněné obálce. Pokud máte u ET někoho, kdo pamatuje prodej a aktivaci NMT telefonů, zeptej se ho - je to stejný...Roxyman píše:aha... tak už jsem doma, tohle jsem si přeně myslel, kolegové mi tvrdily, že jenom dostane zákazník uživatelské jméno a heslo...Shit píše: Spíš tel.číslo ve tvaru 601xxxxxx a heslo. A to tel.číslo musí někdo na ET "zpřístupnit" službě ETDE - snad.
..
- Shit
- Odborník PCT

Teoreticky máš pravdu, áále: Když jsme je kupovali, tak byly 2 krabice a asi tak 10 volnejch čísel. Přinesli nám modemy a "vyberte si čísla". Takže teoreticky ( a možná i prakticky) můj modem bude chodit s Tvým číslem a heslem a naopak. Mužeme to někdy u piva vyzkoušetLemra píše: modem si číslo nese v sobě a v podstatě asi neexistuje způsob, jak ho přeprogramovat. Navíc by to ani nemělo smysl....
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no jasně že pamatuju, jen sem si nebyl jistej tím že je naprogramovaný a heslo je zvlášť.
Naposledy upravil(a) Roxyman dne pon 15. lis 2004, 14:22, celkem upraveno 1 x.
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No ale o to mi jde! To je totiž velkej rozdíl mít svoje číslo+heslo a mít naprogramovanej modem na heslo!!!Shit píše:Teoreticky máš pravdu, áále: Když jsme je kupovali, tak byly 2 krabice a asi tak 10 volnejch čísel. Přinesli nám modemy a "vyberte si čísla". Takže teoreticky ( a možná i prakticky) můj modem bude chodit s Tvým číslem a heslem a naopak. Mužeme to někdy u piva vyzkoušetLemra píše: modem si číslo nese v sobě a v podstatě asi neexistuje způsob, jak ho přeprogramovat. Navíc by to ani nemělo smysl....Spíš si myslím, že je tam vazba na kombinaci čísla a hesla.
Takže chlapi, zjistit a dát sem vědět!