co lejete do vodníka?
Moderátor: morke
- KOFis
- Mírně pokročilý

co lejete do vodníka?
hoj, zajímalo by mě co kdo lejete do vodníka za kapalinu??? aby tam nerostly rostlinky a aby to mělo dobrou tepelnou kapacitu (nebo jak se tomu říká)
klidně pište co tam kdo lejete i co by se tam mělo lít 
- miskoboss
- Začátečník

ja tam mam destilku s fridexem(snazim se zabranit korozi hliniku a medi)
jini zase pouzivaji glykol s destil. vodou
proti rostlinkam nejakej lih, glykol, nekdo tam dava antibiotika
prej to zabira
jeste tam lidi doporucuji davat nejaky zmekcovadlo
ale takovy co nedela bublinky
(nevim o zadnym)
jini zase pouzivaji glykol s destil. vodou
proti rostlinkam nejakej lih, glykol, nekdo tam dava antibiotika
jeste tam lidi doporucuji davat nejaky zmekcovadlo
ale takovy co nedela bublinky
Apple Macbook Pro 13" late 2011 - přejděte na Apple
- KOFis
- Mírně pokročilý

- miskoboss
- Začátečník

jestli mas v okruhu jenom medeny(Cu) casti, tak ti to korodovat nebude!!!KOFis píše:antibiotika lol![]()
takze fridex je proti korozi medi jo? to je dobre vedeta co je presne ten glykol?
jestli tam mas Al a Cu tak ti to korodovat bude, pokud tam nepridas glykol nebo nejakou jinou srac...
ja jsem glykol nekupoval(byl jsem linej jit do obchodu) tak jsem pouzil prave ten fridex(prej ten glykol obsahuje)
jinak je dobry si precist tu recenzi vodniho chlazeni
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/te ... rtId=19865
- Kuklux
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A v jakem mnozstvi,prosimte, tam lijes ten fridex? (nebude ten fridex rozezirat ty silikonove hadicky a slepene spoje?)
Dik moc
Dik moc
Procesor: P4 2.8/3.5 - 1.45V ..Prescott ..HT-enabled Chlazení: Water Cooling (Home made: Start-28,Klid-35,Zatez-45) Základní deska: MSI 865PE Neo2-PFISR Paměti: 512MB A-Data 500Mhz Grafická karta: MSI GF FX 5900XT HDD: Seagate Barracuda 120GB SATA & 2x Seagate 20GB (V šuplíku) Zvukovka: SB Audigy2 ZS Mechaniky: DVD Asus E616 & CD-WR Plextor PX-W5224TA &LG SuperMulti GSA-4163B Sluchátka: KOSS PRO/3AA Krysa: Logitech MX510 (modrá) Monitor: Eizo L568-AS(K) & Liteon 17"
- miskoboss
- Začátečník

no ja jsem to mnozstvi nedaval do pomeru fridex:destilkaKuklux píše:A v jakem mnozstvi,prosimte, tam lijes ten fridex? (nebude ten fridex rozezirat ty silikonove hadicky a slepene spoje?)
Dik moc
puvodne jsem chtel dat 1:1(jeden koren tak dal Aral chladici smes a destilku a klesla mu teplota o 10°C protoze se mu zmenilo proudeni v hadickach
zkus dat treba 1:3(fridex nebo glykol:destilka)
jinak hadicky uplne v pohode a se slepenyma spojama taky nebude problem(aspon myslim)
- Kuklux
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj.dik. A nevis co jineho nez fridex by mohlo obsahovat glykol?
Procesor: P4 2.8/3.5 - 1.45V ..Prescott ..HT-enabled Chlazení: Water Cooling (Home made: Start-28,Klid-35,Zatez-45) Základní deska: MSI 865PE Neo2-PFISR Paměti: 512MB A-Data 500Mhz Grafická karta: MSI GF FX 5900XT HDD: Seagate Barracuda 120GB SATA & 2x Seagate 20GB (V šuplíku) Zvukovka: SB Audigy2 ZS Mechaniky: DVD Asus E616 & CD-WR Plextor PX-W5224TA &LG SuperMulti GSA-4163B Sluchátka: KOSS PRO/3AA Krysa: Logitech MX510 (modrá) Monitor: Eizo L568-AS(K) & Liteon 17"
- miskoboss
- Začátečník

- Kuklux
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nj. Jenomze to sou vsechno ziraviny. Tak jestli to neznici lepene spoje 
- xůxů
- Nováček

- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- xůxů
- Nováček

- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- xůxů
- Nováček