Nejlepší 2.1 repro do 2,5k

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

2.1 doporucuju sve Hercules XPS 2.100 .
show must go on..
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Dal sem na tebe a uz sou doma..ale ten woofer kdyz sou repro vyply dost huci.Jakoze v noci dost neprijemne.To se musim jako vzdycky list pod stul abych ho vypl?
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Me vubec nehuci...jen jsem si tehda vsimnul, ze interferuje treba s telefonem, kterej jsem mel u nej.. se "zakladnou" telefonu. Podivej se, jestli nemas neco kolem nej, co by ho mohlo nejak rusit..
show must go on..
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

No mam ho tak 30 cisel od PC..no je to divny..
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
zdenekxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zdenekxy »

To už spíš ty Creative I Trigue 3300. Asi to bude lepší volba než ty tvé odkazy. Jsou sice dražší ale rozdíl v kvalitě zvuku bude dost velký. Teď koukám na parametry u těch REDSAR U 706 tak to je opravdu kravina :x , nikdo mě nepřesvědčí o tom že spodní frekvenční pásmo je 18 Hz. Já bych šel do Logitech 2200 THX ( http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44031 ). jsou sice poměrně drahý :( ale stojí to za to. Ale to záleží na tobě kolik jsi ochotný investovat.
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
zdenekxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zdenekxy »

Jů asi jsem reagoval trochu pozdě :oops: . Ty Herculesi mám a opravdu mírně hučí. Dokonce to zmiňovali i v recenzi myslím že zrovna na pctuningu.
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jak rikam..me nehuci vubec ....nemam s nima sebemensi problem...jen z pocatku vydaval nekdy takovej neprijemnej lomoz subwoofer (diky tomu mozna trochu i samotny repra). Bylo to blizkou nabijeckou pro telefon (Siemens - normalni pevna linka, akorat nabijecka pro bezdratovy telefon - cca 40 cm od toho). Asi to nemaji nejlip odstineny. Checknete si, co mate blizko subwooferu...jinak je to naprosto tichy...na pct to myslim nezminovali, zminovali to urcite v Computeru - a tam to jsou velci testeri.... Jak rikam tyto Herculesy jsou naprosto v poho. Zkuste si povypinat okolni elektroniku, abyste zjistili, co vam to zpusobuje. S pocitacem samotnym by to kravit nemelo. Subwoofer mam 5 cm od case. Checknout dorazeni kabelu atd...
show must go on..
zdenekxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zdenekxy »

Ale nic ti nebrání ho zkusit reklamovat :) hučet by to prostě nemělo. Já to sliším asi do vzdálenosti jednoho metru od subwooferu v naprostém tichu. To mi přijde jako přijatelné, ale pokud to hučí víc tak bych to prostě reklamoval.
zdenekxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zdenekxy »

Já neříkám že jsou špatný. To že mu hučí subwoofer může být prostě vad tohoto konkrétního kusu. Recenze zde: http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=18237 A plně s touto recenzí souhlasím :) .
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Ja by som kupil Creative I-Trigue l3300
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Mám u sebe na chvíli LOGITECH Z-3 2.1.

- celkový výkon RMS 40W
- subwoofer RMS 23W
- satelity RMS 17W
- špičkový výkon 80W
- odstup signálu od šumu >92dB
- frekvenční rozsah 35Hz-20kHz
- systémové zkreslení THD: méně než 0,05% THD před limitací

Satelity jsou ze 2/3 kovový, předek z leštěnýho hliníku (asi), strany dřevo, 20v x 10š x 8h cm.
Subwoofer velikej, masivní, dřevěnej 23v x 23š x 24h cm.

Zvuk to má dost slušnej, basy mohutný, lze je korigovat, výšky v pohodě, akorát bych řekl slabší středy.
Desing je taky docela slušnej, má to dálkový ovladač na kabelu a cena 2500,- s DHP.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25111
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“