Záhadný problém s Hard Discem
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Re: Ehm
Zkus ten disk v jinem pocitaci.Pako píše:Takže jsem to s tim write zeroes zkusil no a po restartu jse tam mel zase ty windowsy. Prosimvás jak zjistim co mi odešlo???
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ehm
Zkoušel jsem ho u kámoše tam ale šel v pohodě tak nevim co mám dělat a jak zjistim co mi odešlo a nebo proč mi to nejde....???Jiri Drak píše:Zkus ten disk v jinem pocitaci.Pako píše:Takže jsem to s tim write zeroes zkusil no a po restartu jse tam mel zase ty windowsy. Prosimvás jak zjistim co mi odešlo???
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Aha
Aho. No a todle už jsem udělal včera a při obou testech mi to napsalo že je to v pořádku a žádné chyby nenalezl a to s tim write zeroes jsem taky zkoušel v pohodě to doběhlo a napsalo to že je všše v pohodě ale po restartu mi tam naskočily ty starý windowsy.... Takže jsem zase na začátku......Flegy píše:ten program si stáhneš na už jmennovanym linku (program Diagnostic Utilities) a po stažení ten soubor spustíš a on ti zkopčí soubory na disketu.potom resetni kompa a pockej až naběhne systém z diskety.potom dej quick nebo enhanced test.popřípadě write zeros - ALE TIM VYMAŽEŠ VŠE NA DISKU!!!!
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ju
Mám to jak to zapnu prostě necht běžet jo? No jo jenže kdyř mně dobehne 100% tak naskočí nějakej pass 1 pak 2 pak 3 4,5,6..... a to je furt kolik těch passů tam je já jen abych u toho nebyl celej den jo a měl jsem to zapnutý do 8 passu a žádná chyba tam nebyla má to vůbec cenu nechat ten testu furt běžet až nevim do kolika passů.....???Dzin píše:Nenastavuj testuj a pozoruj chyby.Pako píše: Prosimvás mám to nechat nastavený tak jak to je nebo to mám nějak zvlášť nastavit???
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Nech to proběhnout co možná nejvíce! Nastavení najdeš naPako píše:Mám to jak to zapnu prostě necht běžet jo? No jo jenže kdyř mně dobehne 100% tak naskočí nějakej pass 1 pak 2 pak 3 4,5,6..... a to je furt kolik těch passů tam je já jen abych u toho nebyl celej den jo a měl jsem to zapnutý do 8 passu a žádná chyba tam nebyla má to vůbec cenu nechat ten testu furt běžet až nevim do kolika passů.....???Dzin píše: Nenastavuj testuj a pozoruj chyby.
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ha ... rtId=16844
Nebo zkus taky toto http://oca.microsoft.com/en/mtinst.exe .
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak jsem to nechal běžet 10h a až do 50 pass a žádnou chybu mi to tam nenapsalo takže jsem zase na začátku....Dzin píše:Nech to proběhnout co možná nejvíce! Nastavení najdeš naPako píše: Mám to jak to zapnu prostě necht běžet jo? No jo jenže kdyř mně dobehne 100% tak naskočí nějakej pass 1 pak 2 pak 3 4,5,6..... a to je furt kolik těch passů tam je já jen abych u toho nebyl celej den jo a měl jsem to zapnutý do 8 passu a žádná chyba tam nebyla má to vůbec cenu nechat ten testu furt běžet až nevim do kolika passů.....???
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ha ... rtId=16844
Nebo zkus taky toto http://oca.microsoft.com/en/mtinst.exe .
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
no pokud neni v záruce, tak asi joPako píše:Hmm dejme tomu že to bude tim ide řadičem... To si budu muset koupit novou desku???MaWa píše:hmm tak to bude deskou - ide řadičem![]()
![]()
![]()
![]()
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Prosimvás ide řadič jsou ty pitomí obdelníčky žejo no ale když přepojim hard disk do druhýho ide řadiče tak to taky nefunguje ale CD romka normálně šlape.... ???MaWa píše:no pokud neni v záruce, tak asi joPako píše: Hmm dejme tomu že to bude tim ide řadičem... To si budu muset koupit novou desku???![]()
![]()
![]()
![]()
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadlo, zkoušel si dát clear cmos? Třeba je v biosu nastavená nějaká prkotina, s kterou si ten disk špatně rozumí. Asi to nepomůže, ale za pokus to stojí a nic tím nezkazíš
.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100