GF FX5700 od Manli
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Max Casper
- Začátečník

Já sám mám zkušenosti jak s Manli tak s Inno. Manli mi šlapala úplně super, se sestavou s Inno nějaké problémy byly, ale v tom byla karta nejspíš nevinně. Ale pokud mám poradit, tak si radši připlať za značku. Mít komp co furt vytuhává není žádnej med. Manli a Inno3D jsou de facto noname a nemohu je s čistým svědomím doporučit.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- sleepise
- Začátečník

-
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co máte všichni proti ino3D to je proti Manlimu úplně bomba značkaMax Casper píše:Já sám mám zkušenosti jak s Manli tak s Inno. Manli mi šlapala úplně super, se sestavou s Inno nějaké problémy byly, ale v tom byla karta nejspíš nevinně. Ale pokud mám poradit, tak si radši připlať za značku. Mít komp co furt vytuhává není žádnej med. Manli a Inno3D jsou de facto noname a nemohu je s čistým svědomím doporučit.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- J X P
- Středně pokročilý

No ono si myslím není o srovnání Manli a Inno, ale spíš o renomé toho kterého výrobce grafik.
Možná by bylo zajímavé hlasování: Jakému výrobci nejvíce věříte ?
Jenže nedá se říct vždy úplně jednoznačně vždy 1 značku. To že si ale pak člověk koupí přeci jen kartu od výrobce levnějšího je věc druhá.
Já osobně věřím:
1. Gainward, MSI
2. Asus, Prolink
a dál už moc ne. Vždy budu vybírat z těchto značek a pak podle individuálních testů té které karty, ceny a dalších vlivů, které můžou kvalitu momentálně ovlivnit (viz aféra u ATI se Sapphire)
Možná by bylo zajímavé hlasování: Jakému výrobci nejvíce věříte ?
Jenže nedá se říct vždy úplně jednoznačně vždy 1 značku. To že si ale pak člověk koupí přeci jen kartu od výrobce levnějšího je věc druhá.
Já osobně věřím:
1. Gainward, MSI
2. Asus, Prolink
a dál už moc ne. Vždy budu vybírat z těchto značek a pak podle individuálních testů té které karty, ceny a dalších vlivů, které můžou kvalitu momentálně ovlivnit (viz aféra u ATI se Sapphire)
---
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: