Gothic II
Moderátor: Baneshee
- Fe3C
- Začátečník

-
Gothic II
Prave som si to znova nainstaloval a tak som chcel vediet ako sa vam darilo v tejto skvelej gameske a za koho ste dohrali a kto vam robil problemy.
Ja som to dohral za paladina. Druhykrat neviem za koho, skusim asi maga.
Ja som to dohral za paladina. Druhykrat neviem za koho, skusim asi maga.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ds
- Začátečník

Gothic 2 bylo moje 1 rpg ktere jsem hral a dohral .Hral jsem to za maga.
A asi vcera jsem dohral gothic 1.chtel bych se zeptat u gothicu 2 kdo dal tomu zlodejskemu cechu 6 kalichu co se stane nejaky dalsi ukol?.Ja jsem je nasel ale uz jsem je vsechny zabil .
A asi vcera jsem dohral gothic 1.chtel bych se zeptat u gothicu 2 kdo dal tomu zlodejskemu cechu 6 kalichu co se stane nejaky dalsi ukol?.Ja jsem je nasel ale uz jsem je vsechny zabil .
Cpu:Amd Athlon XP 2500+@3200+ 1.8V ,MB:Epox 8RDA3I,ATI RADEON 9000PRO 275/550@610/305,ZVUK:SB LIVE 5.1,M.:AOC 7KLR,REPRO:KINYO 2.1,HDD:BARACUDA 40GB
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

Jedine Arx Fatalis, jen tam jsou poradny dungy, pripadne pripravovany add-on k DAoC - Catacombs - http://daoc.catacombs.com/ - na to ale nemam cas 
show must go on..
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mic-buchanov
- Začátečník

vacatko píše:jak to tak vypada RPG fandu tu moc neninebo se nechtej priznat
Ja ti dam ze tu neni zadny RPG fanda
Poprve jsem to dohral za paladina a kdyz sem to po pul roce nainstaloval znovu tak se mi to nepodarilo rozjet porad to hlasilo neco s Direct X. Nepomohla ani reinstalace ani nic podobneho.
Asi nacisto preinstaluju wokna
Nekradu, Nekořím, Nepiju - Tak proc mi porat chybi prachy na hardware a tuning????? AMD 2500+Barton WATERCOOLED - MSI K7N2 Delta -LWATERCOOLED - 2x 256 333MHz - ATI 9000 Pro - 120GB Maxtor -
- k0$Ti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Fe3C
- Začátečník

-
Sa nevyhovaraj ze ta to nechytilo. To chyti kazdeho RPG friendly gamerak0$Ti píše:ja som presiel jednotku ale dvojka ma nejak nechytila... ale ani na to nemam strojTak si radsej pockaj co prinesie cas...(jaky komp).. hehe
Skor to bol tym kompom
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Kmonda
- Začátečník

-
Já jsem o gothic-ku 1 ani nevěděl až jsem jednou neměl co dělat, tak jsem si uklízel céda a jak jsem probíral level CD, tak vydím Gothic KRÁL MEZI RPG KOMPLETNĚ V ČEŠTINĚ! Říkám si: Hmm, když to tam napíšou, tak to musí být dobrý! Taková pařba se jen tak nezažije. Za 2 dny bylo po pařbě(přiznávám na 2 nebo 3 úkoly jsem měl návod), tak dobře udělaná hra se jen tak nepodaří! Co jsem to dohrál, tak jsem sháněl dvojku a jak jsem jí měl, tak x měsíců jsem se na to třepa, než jsem měl finance na novej kompl. Už to mám nainstalované ale pařím Far Cry. Doporučuju všem co hrají CS nebo podobný žánr Gothic ať 1 nebo 2 je parádní odreagování. Místo toho, že na potkání vpálíte každýmu kulku mezi oči, tak si s lidima pokecáte jaký mají problémy a jak je řešít. Gothic je prostě KRÁL MEZI RPG
- k0$Ti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kmonda
- Začátečník

-
- Fe3C
- Začátečník

-
- shadow
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

Tak dneska vyšlo anglický demo na tuhle hru (snad po víc než roce) ... jdu sosat, ať to můžu co nejdřív vyzkoušet
(snad to bude aspoň tak dobrý jako jednička)
Tady je link... http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=8721
EDIT : No tak ne dneska, ale před dvěma dny, jsem si toho nějak nevšim
Tady je link... http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=8721
EDIT : No tak ne dneska, ale před dvěma dny, jsem si toho nějak nevšim
Goldnoob team proud member!
- shadow
- Středně pokročilý

- Maxtor
- Začátečník

-
Hmm... gothic 2..? Mrknete na moji konfiguraci..
Jakoze jednicku jsem dohral tim stylem, ze jsem za tyden naspal tak 10 hodin.. ve skole... kotel...
Uz nejak shanim case.. do leta ho udelam, a v lete prijde mega velky upgrade..
tzn.. me asi ze skoly vyhodi....

Jinak k tomu falloutu... na bonuswebu pred nedavnem psali, ze byl potvrzenej 3. dil.. uz je jasny, ze se na nem zacina pracovat... Ma to bejt zase stara dobra izometrie.. a ma to vyjit nekdy v 2007.. tak jsem zvedavej jestli me to bude jeste bavit.. snad jo..
Jakoze jednicku jsem dohral tim stylem, ze jsem za tyden naspal tak 10 hodin.. ve skole... kotel...
Uz nejak shanim case.. do leta ho udelam, a v lete prijde mega velky upgrade..
tzn.. me asi ze skoly vyhodi....
Jinak k tomu falloutu... na bonuswebu pred nedavnem psali, ze byl potvrzenej 3. dil.. uz je jasny, ze se na nem zacina pracovat... Ma to bejt zase stara dobra izometrie.. a ma to vyjit nekdy v 2007.. tak jsem zvedavej jestli me to bude jeste bavit.. snad jo..
- djluis
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
je to maximalni parba a taky brutalni zrout casu ktery vas vtahne do reality gothic sveta a ten normalni pozemsky cas leti stejne rychle jako ve vesmiru
INTEL P4,3,4ghz--2x512mb ram 400mhz---2xHD seagate SATA 200gb---2xHD maxtor SATA 250gb---Geforce 6600,256mb ram,PCIexpress---Audigy2---monitor HP p1110 21"---toshiba DVD rom---LG 4160 dual layer